Şimdi Ara

Turkcellde En Ucuza En Fazla Nasıl Konuşulur? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
8.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem
    bu playclubtan gelen kontörler worldpuan kampanyasından dimi??

    Hayır. Alışveriş yaptıkça gelen kontörler. Bir de özel kampanyaları var. şu kadar tekstil sektörü harcaması yap 100 kontörü kap gibi.
    @pirireis: kaç hattan o kadar kontör yaptın? Helal olsun sana da :)
  • Orijinalden alıntı: piri.reis


    En az hasarla en fazla zarar verdirebilenlerden birisi de benim sanırım. Kasım 2008'den beri sadece 5.5 lira ödeyerek 25 kontör satın aldım, fakat şu an hesabımda 2005 kontör bulunmakta. Çeşitli kampanyaları takip ederek özellikle de PlayClub'dan gelen kontörlerle hem süre uzattım hem de 100 kontör yükleyerek 2 saat her yöne, 2 saat şebeke içi bedava konuştum yazdan beri :) bu süre boyunca da en az 7-8 ay 100 mb internet paketi kullanmışımdır. Bundan iyi sömüren var mıdır acaba? :)

    Senden fazla sömüren mi? Bilmem belki birileri vardır. Son iki yılda kazandığım toplam normal kontor miktarı 60-70.000 i geçti galiba. Hediye dakika, hediye kontorleri tabiki de sayamayiz.


    Dünya operatör sömürme şampiyonumuz belli oldu.Donanım Haber Forum gururla takdim eder:PİRİ REİSSS.....




  • sömürmek kelimesi manasını piri reis le bulmuş
  • Bu aralar hiç güzel kampanyalar yapılmıyor nereye gitti bu güzelim tarifeler,kampanyalar?Kış uykusuna mı yattın turkcell?uyan ağır uykundan artık,bak millet ufak ufak başka taraflara kanat açıyor
  • bu heryöne kampanyasındaki 18.18 krş ne kadar yapıyor arkadaşlar kafam karıştı yahu
  • Neo_1 ;

    nesi ne kadar yapıyor , söylersen yardımcı olurum:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hypnosse

    Neo_1 ;

    nesi ne kadar yapıyor , söylersen yardımcı olurum:)

    @hipnoz şimdi diyelim bu tarife ile 1 saat konuştuk,kaç tl yazacak?ben sözelci olduğum için hesabım pek kuvvetli değildir de
  • dakikası 18.18krş.
    1saat (60dk) konusunca 10,91tl gibi bir para olur.
    ancak bu yeni hat aldıgında , geçiş yapıldıgında ilk 1ay içerisinde HERYONE yazıp 2777'ye yollayınca kayıt olur.
    ve 6ay geçerlidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hypnosse

    dakikası 18.18krş.
    1saat (60dk) konusunca 10,91tl gibi bir para olur.
    ancak bu yeni hat aldıgında , geçiş yapıldıgında ilk 1ay içerisinde HERYONE yazıp 2777'ye yollayınca kayıt olur.
    ve 6ay geçerlidir.

    ben hattı açtıralı 1 hafta felan oldu zaten..buna kayıt olabiliyorum da,olsam mı olmasam mı diye düşünüyordum..Bu kampanyayla birlikte cayma bedelli 120 dk yapabilirsem çok iyi olacak ama hala tutturamadım cayme bedelliyi
    bu arada e-fatura kampanyası da dün sona ermiş bunu ıskaladım kahretsin




  • efatura cok da önemlı degil zaten mesela bana carşamba-pazar cıktı 2günden efaturanın ozellıgı ne şimdi:)
    maksat cevreye zarar olmasın , bütün herşey efatura bizde:) yine de efatura iyidir.
    *
    bazen bir kerede tutuyor zaten , bazen de bir hafta ugrasmak gerekebiliyor.
    *
    heryöne'ye kayıt olmak sana zarar getirmez , bende önce buna kayıtlıydım , ekstra konuşmam olmadıgı için genctarifeye geçtim ve iptal oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hypnosse

    efatura cok da önemlı degil zaten mesela bana carşamba-pazar cıktı 2günden efaturanın ozellıgı ne şimdi:)
    maksat cevreye zarar olmasın , bütün herşey efatura bizde:) yine de efatura iyidir.
    *
    bazen bir kerede tutuyor zaten , bazen de bir hafta ugrasmak gerekebiliyor.
    *
    heryöne'ye kayıt olmak sana zarar getirmez , bende önce buna kayıtlıydım , ekstra konuşmam olmadıgı için genctarifeye geçtim ve iptal oldu.


    her yöneye mesaj attım bekliycez şimdi..Bu arada rica ediyorum şu cayma bedelliye artık kimse saldırmasında bi tutturalım ya hu
  • forumda kımse kalmamıştır zaten , hala cayma ile ugraşan:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hypnosse

    forumda kımse kalmamıştır zaten , hala cayma ile ugraşan:)

    al işte gene tutturamadım nalet olsun yaaa
    kim bunlar kardeşim anlamadım gitti,bu milletin işi gücü yokmu gecenin bu saatinde bunlarla uğraşıyo,uyuz oldum iyicene
  • hadi ya olmadı mı yine :(
    boşver üzülme , yarın olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hypnosse

    hadi ya olmadı mı yine :(
    boşver üzülme , yarın olur

    önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
  • Başlık, Turkcell de en ucuza nasıl konuşurum diye açılmış,o yüzden son mesajlara bakarak dğeil de başlığa göre yazıyorum.Güzel başlık ama ben arkadaşlara alternatif operatörleri ve tarifelerini kampanyalarını araştırma tavsiyesinde bulunmayı iyilik yapmayı seven biri olarak kendime görev biliyorum.Lütfen zamanınızı harcayın,özellikle Avea Taraftar Kulüp tarifelerini bir inceleyin derim.Galatasaraylı arkadaşlarıma 1905 tarifesini,fenerlilere 1907 tarifesini,beşiktaşlılara 1903 tarifesini,trabzonlulara 1967 tarifesini,faturalı hat kullanan ve ayda 49 verebilenler için katılım kampanya tarihi 31 martta bitecek olan GSMobile Eski açık tarifesini ve detaylarını mutlaka okumalarını tavsiye ederim.İsterseniz farkı anlamak için Turkcell in 49 TL fiyatlarındaki tarifeleri ile az zaman harcayarak sadece karşılaştırın.Bunu yaptığınız için belki çok mutlu olacaksınız.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

    Başlık, Turkcell de en ucuza nasıl konuşurum diye açılmış,o yüzden son mesajlara bakarak dğeil de başlığa göre yazıyorum.Güzel başlık ama ben arkadaşlara alternatif operatörleri ve tarifelerini kampanyalarını araştırma tavsiyesinde bulunmayı iyilik yapmayı seven biri olarak kendime görev biliyorum.Lütfen zamanınızı harcayın,özellikle Avea Taraftar Kulüp tarifelerini bir inceleyin derim.Galatasaraylı arkadaşlarıma 1905 tarifesini,fenerlilere 1907 tarifesini,beşiktaşlılara 1903 tarifesini,trabzonlulara 1967 tarifesini,faturalı hat kullanan ve ayda 49 verebilenler için katılım kampanya tarihi 31 martta bitecek olan GSMobile Eski açık tarifesini ve detaylarını mutlaka okumalarını tavsiye ederim.İsterseniz farkı anlamak için Turkcell in 49 TL fiyatlarındaki tarifeleri ile az zaman harcayarak sadece karşılaştırın.Bunu yaptığınız için belki çok mutlu olacaksınız.



    Kardeş zaten bir tane kurumsal avea işiniz rahat tarifeli hattım,bir de vodafone hepsi1 tarifeli hattım var.Bunlar bana yetiyor artıyor bile.Ama bir tane güzel 532 li hat düştü elime turkcele para kazandırmadan sömürmenin yollarını arıyoruz burda hep beraber.Maksadımız üzüm yemek değil bağcıyla karakolluk olmak




  • O zaman sana aradığın cevabı vereyim ama yapabileceğini sanmıyorum.Her operatörün en ucuz paketli hatları Engelliler ve Gaziler için ayarladığı tarifelerdir.Ayda 6 tl civarı olmalı.Bir engelli yada gazi benzeri arkadaşımızın üstüne yapacağın tarife ile en az ücreti ödersin sanırım,ama biri çıkıp da daha ucuz olanı var derse bana kızmayın.Belki daha uygun olan da vardır.Turkcell in sitesinden kurcalarsan da en uygununu artık sen kafana göre bulursun.Gerçi sen turkcell i kazıklayalım az diyorsun ama kaşrındaki turkcell asla kazıklanmaz,onun bütün hesapları kendi menfeati üstünedir.Olmıyacak bir ihtimalden bahsetmişsin :))





  • Tarife Saniye Tarifesi
    Tarife Ücretleri KDV ve ÖİV dahil ücretler
    Sabit ücret 1,82 TL
    Turkcell'lileri arama 47 Kr/dak
    Sabit hatları arama 60,6 Kr/dak
    Diğer operatör arama 64 Kr/dak


    Senin için araştırdım dostum,en ucuz bunu buldum.Engelli ve gaziler için olan hatlardan sabit ücret alınmıyormuş ama sanırım Engelli destek tarifesi yapabilmen zor,belgeler baya sıkı.1,82 TL fazla değil,bu araştırmamın sonucundaki yazdığım tarifeyi düşünebilirsin.Konuşursan tabi baya pahalı dakka başı konuşmak yukarda görüldüğü gibi.Ben dakika başı 18 kuruşa konuşurken sen 64 kuruşa konuşmuş olacaksın yani.Tekrar yazayım,tarifenin adı Tarife Saniye tarifesi.






  • @netanket emek vermiş uğraşmışsın Allah razı olsun.Bunları zaten yukarılarda başka arkadaşlarla da paylaşmıştık fakat dediğin gibi turkcelde şu an için sömürülebilecek çok fazla bir kampanya yok.Olanlarınıda ben yakalayamıyorum.Şimdilik dakikası 18.18 krş olan heryöne kampanyası,tonla kazan,aran kampanyalarına dahilim.Cayma bedelliyle haftada 2 gün kampanyalarına katılamıyorum bir türlü yoğunluktan dolayı.Acelem yok,bu hattan görüşme yapmıyorum,ne zaman ki beleşleri hatta tanımlatırım o zaman intikamımı alırım at hırsızından
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.