Şimdi Ara

Turkcellde En Ucuza En Fazla Nasıl Konuşulur? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
8.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • genc tarifeye geçin direkt.
    sıfır sabıt ücret.
    olmuyorsa bu , crux'un da dedigi gibi tarife saniye
  • Şimdi arkadaşım turkcell'e baktım genç tarife cazip geliyor aylık 14 lira ve 2 saat her yöne bedava ve bedavalar bittikten sonra bile he yöne 29 Kr/dk ile konuşabiliyosun bide bana cazip gelen cayma bedelli 120 dk.her yöne olan. bu iki seçenekte benim işime geliyor.ve bir sorum daha olacak bu kontörlüden direk faturalıya geçişte cayma bedelli kampanyaya dahil olunamıyormuş tim'e sordum ben şimdi genç tarifeyle aylık 14 lira olan tarifeye geçip 1 ay sonra cayma bedelli 120 dk ya geçebilirmiyim ?
  • siz faturalıya geçin istediginiz tarifeye (ki genctarifeyi tavsiye ederim) ardından aynı gece cayma 120dk için yarışa başlayın.
    faturalıya geçince bir ay beklemek diye birşey yok.
    mesela crux ; kontorluden faturalıya geçmişti (yanlış hatırlamıyorsam) boyle bir problemle karşılaşmadı.
  • Teşekkürler arkadaşım bu tim'e de koymuşlar galas gibi adamı anlat anlat anlamıyor yarım saatte zor anlatabildim derdimi yarın ilk işim faturalıya geçip kastırmaya başlamak.tekrardan teşekkürler
  • rica ederim.
    görüşmeleriniz hangı yönde bilmiyorum ama şunuda düşünebilirsiniz.
    cayma 180dk + digeryön 90dk (11lira) paketi...bu şekılde olursa cayma dk'larınız ile digeryön dk'larınız paralel şekılde tükenir.
    ancak ;
    genc tarife 120dk (heryöne) ve cayma 120dk...her 2side her yöne oldugu için önce ücretsiz olan cayma dk'larınız tukenir , ardından genctarifenin dk'ları kullanılır.paket fiyatı 14lira zaten.
    ilk secenek 30dk daha fazla ve daha makul.
    karar sizin.
  • Aynen sen faturalıya geç sonrasında hemen cayma bedelli için çalışmalara başlarsın bir ay beklemek filan hikaye.Aslında hynosse'nin dediği genç tarife daha iyi ancak ona geçmek için bi yaş sınırı var.1ocak 1984 den sonra doğmuş olmak veya halen öğrenci olmak gerekiyor.Bunların ikisinide sağlayamıyorsanız alırsınız yanınıza 25 yaşından küçük birini gidersiniz Turkcell TİM' e ufaklık ben bu hattın kullanıcısıyım hattı genç tarifeye geçirmek istiyorum derse rahatlıkla hattınızı genç tarifeli yapabilirsiniz.
  • yani şimdi genç tarifenin 120 dk'sı ile cayma bedelli alırsam ikisi aynı anda olur diyosun doğrumu anladım ?
  • olur ama önce cayma 120dk biter , sonra genc tarife biter.
    bence 180dk alın cayma bu şekılde olursa 2si aynı anda biter ve cayma dk'nız diger aya kalabilir.
  • Tabi tabi ikisini de bir arada kullanabilirsin.
  • tamam anladım arkadaşlar teşekkür ederim kafama takılan soru olursa size ulaşacağım kusura bakmayın :)
  • Arkadaşlar faturalıya geçip bizbize tarifesini kullansa daha iyi değilmi. Bizbize tarifesinde her yöne kampanyasına katılsa dahi iyi olmazmı.
  • ama o zaman dk'sı 18.18kşr her yöne konuşmuş olucak.
    bu şekılde 120dk konuşursa 14liradan pahalıya gelir.
    24lira gibi birşey olur.
  • Dediğim gibi yapıp kullanırken cayma bedelliye katılıp bir iki ay deneyip memnun kalmazsa istediği tarifeye geçebilir.
  • haklısın digertürlu olursa dönüş olmaz.bende senin dedigin gibi yaptım cunku önce bizbize-heryöne sonra genctarife opsiyonsuz.
    artık konu sahibi daha iyi bilir onu.
    buralardaysa ve okuyorsa bilgi sahibi olur.
  • 2 gün bedava kampanyasıyla 2 gün günboyu turkcell içi bedava (ayda 64 saat limitli) ayrıca 1000 sms

    bu kampanya için sms attım bu gece. kazandığıma dair mesaj geldi ama hem 1 ay diyor hem de eğer iptal etmezsem daha sonra yenilenicek diyor. iptal etmezsem, sonraki aylar ücretli mi? yoksa bu hep böyle uzatılıp ayda 64 saat ve 1000 kontör hediye mi olucak?

    (ikinci sorum) aksi gibi günlerden biri cumartesi ve dün gece kazandığım otomatik ödemeden 30 gün cumartesi günleri hediyesiyle çakıştı. cumartesi günleri 64 saatimden yemez mi acaba 30 gün boyunca?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakikiVisco


    2 gün bedava kampanyasıyla 2 gün günboyu turkcell içi bedava (ayda 64 saat limitli) ayrıca 1000 sms

    bu kampanya için sms attım bu gece. kazandığıma dair mesaj geldi ama hem 1 ay diyor hem de eğer iptal etmezsem daha sonra yenilenicek diyor. iptal etmezsem, sonraki aylar ücretli mi? yoksa bu hep böyle uzatılıp ayda 64 saat ve 1000 kontör hediye mi olucak?

    (ikinci sorum) aksi gibi günlerden biri cumartesi ve dün gece kazandığım otomatik ödemeden 30 gün cumartesi günleri hediyesiyle çakıştı. cumartesi günleri 64 saatimden yemez mi acaba 30 gün boyunca?


    1.sistemden gelen mesajlar 1ay boyunca şu-şu günleri kullanabilirsiniz şeklinde geliyor.ancak kampanya 3ay sürüyor yani iptal etmediginiz takdirde 3ay boyunca o 2günü ücretsiz kullanabilirsiniz.
    2.bu normal birşey.2günlerden herhangi biri mutlaka haftasonu oluyor zaten bu durumda şanslı 2günlerinden biri cumartesi olan abonenin otomatik ödemeden dolayı gelen cumartesi hediyesi pek bir anlam taşımıyor , aynı şekılde pazar cıkan bir aboneye efaturanın bir ayrıcalıgı olmaması gibi.bunlar sadece abone acısından kolaylıklar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hypnosse

    haklısın digertürlu olursa dönüş olmaz.bende senin dedigin gibi yaptım cunku önce bizbize-heryöne sonra genctarife opsiyonsuz.
    artık konu sahibi daha iyi bilir onu.
    buralardaysa ve okuyorsa bilgi sahibi olur.

    buralardayım ve okuyorum kardeş herkes gibi bende faydalanıyorum,tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara hassaten teşekkür ediyorum.Şu an ki tarifem bizbize,cayma bedelliye katılım çalışmalarım sürüyor ama hala tutturamadım.Eğer tutturursam 180dk turkcel içini tercih edicem.1 ay dolduktan sonrada 15 lik bir ergen bulup paketsiz genç tarifeye geçicem,o zamana kadar da kim öle kim kala.Amacım turkcele mümkün olduğunca az para vererek mümkün olduğunca çok hizmet almak.13 yılın öfkesi birikmiş içimde..Çok mu kindarım ne?




  • Yok hocam ne kindarı yav.Bu devir bunu gerektiriyo.Turkcell punduna getirdi mi affediyo mu?HAYIR. O halde sende fırsatını bulduğunda 3 puan'ını alacaksın

    Bizim baba 10 Yıllk Turkcell abonesi son bir ayda sadece bir tane faturasını ödemediği için hattını kesmişler.Ne dışardan aranabiliyo ne de kendi arayabiliyo.Kıl oldum bende elimden geldiğince Turkcell'e yük olucam.Domuzdan ne kıl koparırsan kardır.(İnş Turkcell yetkilileri bu soz cümleyi okumaz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 24 Ocak 2010; 22:12:22 >
  • Neo her yöne kampanyasına katıldınmı? crux ne zaman kesmişler babanın hattını? Benim bildiğim önce aramalara kesiyorlar yaklaşık bir haftaya kadarda aranmalara kesiyorlar. İstersen ara mh anlat yazdığın gibi açtır hattı pazartesi salı gibi ödersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.