Şimdi Ara

Turkcell ve sınırsız GPRS.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 senelik Turkcell kulanıcısı olarak turkcelle son kampanyalarından ve reklamlarından hiç memnun olmadığımı ve gprs'in kb başına ücretlendirilmesinden dolayı hattımı kapatmak istediğmi belirten bir mail attım. Aldığım cevap çok yakında Turkcellde sınırsız gprs paketleri çıkaracağı şeklinde oldu...

    İnanalım mı dersiniz?



  • ßen inanman. olsa Olsa ßelli bir değere kadar olanını ücretsiz yapar. Ama çok uzun zamandır turkcell' e şikayet ve istek mailleri gidiyordu bunları değerlendirme alıp telsim gibi bir rakibi bu yolda geçmek için boyle bir yonteme başvuracak ola bilirler. Ama dediğim gibi ben inanmıyorum boyle bir sisteme geçiceklerini.
  • bence turkcell'in yapacağı şey <i>Shubuo-GPRS </i>paketi çıkarmak olcaktır,ee kan emmenin üstadı bunlar...
  • Bencede sınırsız olsa bile ya çok pahalı olacaktır yada belli bir limit (günlük yada aylık belli bir kota) konacaktır.

    Turkcell bu! sinekten bile yağ çıkartır!
  • Bakın geçenlerde bir yerde bahsediliyordu 10 mb 14 milyon gibi yani sanırım adamlar size divx ya da mp3 indirmenize izin vermeyeceklerdir.günde 10 mb a bir saat anca bağlanacaksınız.Ama yapması daha iyi olur en azından telsim kb ücretlendirmesine kolay kolay geçmemiş olur.Yarın turkcell bu kampanyayı çıkarırsa telsim de artık 3 yıl bedava gprs olur.
  • turkcell den öyle hayırlı şeyler beklemeyin...Türk halkını en güzel şeyi yapabilecek bir cem uzan var birde CEM UZAN.!!!!!!!!! :)))
  • Bakın telsim gittikçe tarifelerine zam yapmak yerine daha da güzel yapıyor.İlk önce cepavantaj yenilendi zaten çok iyiydi ilk faturadaki 10,000,000 u kaldırdı.Şimdi de cephesaplıda öğrenci tarifesinde mesajı 24 saat 65000 liraya düşürdü.Artık sizi daha fazla düşünüyor.Ama tabi siz bilirsiniz.Eğer kanınız fazlaysa turkcelle emdirmek yerine gidin kızılaya oraya bağışlayın da hayır kazanın bari :))
  • Yaw şu telsimin neyini savunuyosunuz anlamıyorum. Adamların başka çıkar yolları yok! Mecbur düşürecek dakika ücretini, mecbur yapıcak GPRS beleş. Çünkü zaten yeni abone kazanamıyolar, bari eskileri tutma peşindeler. Ben telsimden sabit telefonu aradığımda " aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor..." anonsu yapan bir şebekeden daha ne bekleyebilirim ki... Turkcell de bunu biliyo işte, iplemiyo hiç. Ama Aycell+Aria turkcell in karşısına çıkabilecek gibi duruyo ama hadi bakalım...
  • Turkcellin tüketici yararına bir şey yapacağına inanması çok zor.
    Bu arada ARİACELL ne zaman iş başı yapacaklar?
    Bunlar resmi nikah kıymadılar mı?
    Neyi bekliyorlar, Pazarda bu kadar GPRS e aç müşteri varken.
  • tüysell binmeyecegi atın önüne ot koymaz. (aryasell de öyle; şimdi otlatayım biraz semirsin, ilerde sağlam binip acısını çıkartırım...)
    aryasel (ki olursa) ise tcellin takipçisi, sinsi operatör, büyürse tüysell2 olur merak etmeyin (yılanın başı misali). bence kendi içinden "ah ulan tcell sen olmayacaktın ki buraların kanını emerken tozu dumana katacaktım." diyordur.

    not:imla hataları bilinçli yapılmıştır.. ya da yazdıgım herşey uydurmadır :))
  • bu arada telsimin resmi kayıtlarına göre,(Salı günü itibariyle) 9,431,000 aktif abonesi varmış bilginize.Tabi turkcellin de 20 milyon oldu.Ya birde düşünün herkes benim arkadaşımda turkcell bende onu alayım derse ne olacak bu sayı 30 milyona ulaşacak.Halk bu konuda hem bilinçsiz hem de cahil.Bİr ara rekabet kurulu el atar bakalım.
  • hehe! skorp a katiliyorum. ariadan halk yararina birsey beklemek cok sacma. aria ne kadar a satabilirse o kadar a satar.
  • Turkcell kullanmak ile cahillik ne alaka anlayamadım doğrusu?
  • cahillik belki yanlis kelime ama comertlik, oda olmadi; savurganlik, heh bu dogur kelime sanirim.
  • Bir zamanlar İş Bankası'nın isp hizmetini, yani işnet'i kullanıyordum. İki yıl boyunca tıkır tıkır hesabımdan her ay işnet aboneliğim için para kesilirken, yeni abone kazanmak için yaptıkları kampanyalarda, fiyat ve değişik açılardan farklı avanatajlar sağlıyorlardı. Ama ben eski abone olarak bu avantajlardan faydalanamıyordum. Her yaptığı kampanyada, bir öncekinden daha iyi bir avantaj sunup, önceden işnete geçenleri pişman ediyorlardı hep. Bu durum karşısında, ben de iki buçuk yıla yakın kullandığım aboneliği kapattırıp, ttnet aboneliği açtırdım.
    Sonra Aria çıkınca, yeni faturasız hat alanlara yarı yarıya kampanyası düzenlediler. Ben daha önce Aria hat almış olduğum için, bu avantajdan da faydalanamıyordum. Bu nedenle o zamanlar, Aria hattımı da kapattırdım.
    Yani diyeceğim şu ki: İş Bankası kökenli bir kuruluş'a yakanızı kaptırırsanız, insanı kaz gibi soyuyorlar. Yeni enayiler için kampanya düzenleniyor ama eski enayiler bundan yararlanamıyor.
    Turkcell yerine Aria en büyük olsaydı, insanları maximum düzeyde soyar, herkese illallah dedirtirdi. Ben de o yüzden, şimdilik Aria'nın her gün verdiği beleş kontörlerden faydalanacak şekilde bu operatörü kullanıyorum. Bu durum bitince de, yeni bir kampanya yapmazsa bu operatörün yüzüne bakmayacağım. Sanırım yakında üzerine para da vermek zorunda kalıcak milleti kendine bağlayabilmek için. Eğer bir de başarılı olsa, kaz gibi yolmak nasıl olurmuş, asıl o zaman göreceğiz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.