Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.817
Cevap
136
Favori
185.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Fiber altyapı o zaman gelmemişti benim sokağımda 6 senedir hattı vardı ama binadakiler bunu kabul etmeyince fiber kutusunu getirip binaya koyamıyorlar.Şansıma ben superboxı aldığımın ayın sonu fiber altyapı izni vermişler yoksa ben 89tlye 35mbit fiber kullanırken niye 125tl vdsl alıp daha sonra 130tlye 10mbit superboxa geçeyim. Telefondaki müşteri temsilcisi daha sonra öğrendiğim ile bayi elemanı kotasını doldurmak için bana vdslden daha stabil olacağını 25mbitlik fiber internet hızında çalışacağı iddasında bulundu kaç kere sordum hepsinde evet efendim 25mibt fiber hızını yaşayacaksınız diye cevap verdi ve hafta sonu vdslde 20 mbit alsanız bile çok düşer diye idda ediyordu.Şimdi bende yeni bir olay olduğu için superboxı adama inanıp kabul ettim.Şimdi etrafımda bir arkadaşım kullanıyor oda sınırsınızı kullandığı için gayet memnunum diyor ben 10mbit alıyorum belki adam 80mbit alıyor onu bilemem ben burda bayideki adamın yanlış bilgilendirmesi sonucunda geçtim. Benim burda şikayet ettiğim konu turkcellin bu konu hakkında sürekli bişeyi öne sürerek kabul etmemesi ve alt bir pakete geçilmemesi tutup bana kardeşim gel seni vdsle geri alalım deseler yine bişey demezdim. Alt yapısı olmayan 8mbit adsle mahkum olan adsle insanlar var onlar alsın kullansın onlar için ideal yada sürekli gezen insanlar içinde iyi.




  • Evet hocam özellikle bayiden aradıklarını bilseydim kapatır ve müşteri hizmetlerini arayıp öğrenirdim bi boşluğuma denk geldi.
  • ergen kavgası çıkmış,konu kilit pls

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aoveus

    eski telefonuma bende 50 tl ucret karsiliginda imei attirdim 4.5 g aktif calisiyor modem olarak zte modem ile arasindaki fark bariz diyebilirim zte modem dalgali 70 ping veriyoken telefonda 4.5 g ile sabit 47 50 ms aliyorum
    en güzeli ne öyle koca kutuyu taşıyacaksın.onun yerine telefon taşımak daha mantıklı.yannız bunu çakarlarsa konum sınırı koyabilirler,zor değil.mesela sadece ev civarındaki istasyonlara bağlantı izni verirler. olmayacak iş değil.
  • Bugün baglandı 20 mblit dandikbox aldıgım ping 120 oyunlarda. 80e düşse bile 150 ping alıyormuş gibi çalışıyor teleport oluyor oyuncular. 2019 yılında gelmişini geçmişini .... 20 mbitlik interneti için altyapı olmadıgı için 180 lira ver tek işe yaradıgı şey bişeyler indirmek ve nette gezinmek olsun. Modemim ZTE. Telefondan 4gle baglansam 60-70 ping alıyorum ve oyunlar kaymak gibi akıyor.

    Turkcellde biliyor bu dandikboxun müşteri kitlesi fiber altyapısı olmadıgı için SEVE SEVE(!) bu dandikboxu baglatmak zorunda oldugunu o yüzden böyle rahat davranıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 15 Ekim 2019; 23:4:36 >
  • Son 1 haftadır saçma sapan hızlar alıyorum kocaeli darıca tarafında bilmem benimle aynı dertte olan var mı ama 280 lira ödediğim bu superboxtan 5mbps almak sinirlerimi bozmaya başladı bundan önce 90 altına düşmezdi geceleri 140 civarı takılrdı şimdi geceleri 15mbps normalde 4-5 anca alıyorum kafayı yemek üzereyim iptal etmeye kalksam kim bilir kaç para isteyecekler memnundum fakat son 1 haftadır kanser etti var mı benim gibi ekstrem hız düşüşleri yaşayan bu aralar
    cihaz huawei
    Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunayaz -- 15 Ekim 2019; 23:25:30 >




  • Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺]


    buyrun hocam.

    @barkar
  • arkadaş bu forumda bir yığın insan tanıdım ama bu bölümde birisi var onun gibisini daha önce hiç görmedim
    şu forumda onun bildiğini çerez bile görmeyen insanlar var ama onlarda böyle ego görülmüyor

    özetle :bir insan sürekli "ben" diyorsa ondan uzak durun
    çünkü kendine bile faydası olmayan ,hiçbir şey bilmeyen ama her şeyi bildiğini zanneden birisidir

    interneti bulan bile bu kadar havalarda gezmemiştir :)


    konuya dönersek çok kişinin şikayetçi olduğu görülüyor ,ben aldığımdan beri hiç sıkıntı yaşamadım ,galiba bölgeden bölgeye değişen durumlar oluyor
    bu kadar para verip tam randıman alamayan kişiler yakınmakta çok haklı tabi ama firmaların hepsi aynı satarken canım cicim ,sorun çıkınca kem küm
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Belki yanlış konuya yazıyorum bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.Yeni yapı bir binaya taşındım bina içinde telefon kutusu var.Binanın tam karşısında birkaç metre ilerinde telefon direği var.Amam telekomu veya türkcell i aradığımda altyapınız yok deniyor bunun sebeleri ne olabilir.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Senin gibi 500 Gb extra hediyeyi 1 tb kotaya ekmi diye soranida ilk defa gordu ve duydu bu forum neden soylesiklerim zoruna gittigi icinmi bunlari yazdin ben sandigin gibi bir insan asla olmadim ve olmamda amacim sadece yardimci olmak insanlara icimde gram art niyet yok ama senin gibi cok sacma sorular sorup insanlarin kafasini karistirirsalar mudahale ederim yeni gelenlere ek 500 gb hediye tanimlanacaktir diye yazdim senin yazdigin sey 1tb kotaya ekmi degilmi yahu akil var mantik var simdi herkez 1 tb i gectide kimsenin tahadutu bozulmasin diye adamlar 500gb hediyemi dagitiyor gelde sinir olma bu soruya 500 gb hediye yani yeni gelenlere hediye anla bunu hep sacma sorular soruyorsun bakiyorum hep ayni seyler biraz kendini gelistir

    ben herkeze beklentim olmadan yardim ediyorim ama hicbiri senin gibi sacma soru sormadi bugune kadar Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 16 Ekim 2019; 8:25:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joel_Miller

    Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Belki yanlış konuya yazıyorum bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.Yeni yapı bir binaya taşındım bina içinde telefon kutusu var.Binanın tam karşısında birkaç metre ilerinde telefon direği var.Amam telekomu veya türkcell i aradığımda altyapınız yok deniyor bunun sebeleri ne olabilir.
    Yeni binalarda oluyor bu. Kimisine 3 ay kimisine 12 ay sonra geliyr altyapı.
    Bağlı bulunduğunuz telekom müdürlüğüne dilekçe vermeniz gerekiyor.
    Müteahhitin aslında bunu erkenden yapması lazım ama yapmıyorlar.
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Siz yine 300 tl'lik cayma bedeli ile ucuz yırttınız.
    Artık yeni bir kural daha geldi, ilk ay için pakede 500gb'lık bir paket tanımlıyorlar.
    şöyle yazıyor :

    "Kampanyaya katılan müşterilerimize ilk ay 500GB faydası tanımlanacaktır. Müşterilerimize tanımlanan ilk ay 500GB ek internet faydası yeni tesis hat alarak pakete sahip olan müşterilerimiz için geçerlidir.Kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılan abonelere erken iptal bedeli yansıtılacaktır. Abonelerin kampanya boyunca aldıkları ek internet faydasının aylık bedeli abonelerin kampanyadan faydalandıkları süre boyunca aldıkları toplam indirim bedeliyle birlikte yansıtılır. Cayma halinde lk Ay 500GB Paket fiyatı 449TL’dir."

    Yani aslında pratikte müşterinin pek de faydasına olmayan (ilk ay 500gb ek paketi kim ne yapsın), tek amacın cayanlara ekstradan 450 tl daha geçirmelerini sağlayan bir değişklik.

    Yani geçen ay 300 tl cayma bedeli ödeyip çıktınız ama bu ay çıksaydınız 750TL ödeyecektiniz.

    Resmen boş meydanda at koşturuyor adamlar.

    Superbox, forumdaki bazı şakşakçıların aksine, sadece ve sadece BAŞKA ÇARENİZ YOKSA kullanılacak bir üründür.
    Kablolu bir bağlatı altyapınız yoksa, ya da yüksek Upload hızını ihtiyacınız varsa kullanılır.
    Diğer tüm duurumlarda hem fiyat/performans olarak Vdsl, Kablonet, Fiber internet gibi şeylere yönelin.
    Söylendiği gibi, ne oyunlardaki ping süresi kablolu bağlantılardan iyidir ne de stabilitesi.
    Bir de üsüne tüm bunlar tamamen lokasyon bazlı. Yani 1 sokak ötde her şey çok iyi iken, bir sokak altta her şey çok kötü olabiliyor.
    Pahalılığını da en sona koyayım.

    500GB ek paketle müşteri soyuyor adamlar, sinirlerim oynadı yeminle.




  • arkadaşlar başvuru yaptığım modem bugün geldi. hızda vs bir sorunum yok çok şükür ancak telefonda bir oyunu açarken server'dan gelmesi gereken verileri almıyor oyun modeme bağlı iken. modeme bağlantıyı kesince de normal bir şekilde yükleme yapmaya başlıyor. bu sorunu çözmenin bir yolu var mıdır?

    Ek: Modem ZTE marka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 16 Ekim 2019; 13:11:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdlsln

    arkadaşlar başvuru yaptığım modem bugün geldi. hızda vs bir sorunum yok çok şükür ancak telefonda bir oyunu açarken server'dan gelmesi gereken verileri almıyor oyun modeme bağlı iken. modeme bağlantıyı kesince de normal bir şekilde yükleme yapmaya başlıyor. bu sorunu çözmenin bir yolu var mıdır?

    Ek: Modem ZTE marka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bomi01



    Alıntıları Göster
    Şu sorun çok şükür bir bende yok herhalde :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 16 Ekim 2019; 13:20:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anthropomancy

    Şu sorun çok şükür bir bende yok herhalde :)

    Alıntıları Göster
    işin komik tarafı sadece bu konuda sıkıntı var:) yoksa internet hızında vs hiçbir sorun yok şimdilik. 10mbit download 5 mbit upload hızı sabit geliyor. Ama ne hikmetse bir oyunda o veri alma konusu sıkıntılı. bakalım bir konuşalım müşteri hizmetleriyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdlsln

    işin komik tarafı sadece bu konuda sıkıntı var:) yoksa internet hızında vs hiçbir sorun yok şimdilik. 10mbit download 5 mbit upload hızı sabit geliyor. Ama ne hikmetse bir oyunda o veri alma konusu sıkıntılı. bakalım bir konuşalım müşteri hizmetleriyle.

    Alıntıları Göster
    hocam paket 10 download 5 upload mu ?
    normalde 10 download 2 upload değil miydi ?
  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt
    ben 10 mbit sınırsız internetli 129.90 TL'lik paketi aldım. hız testinde 10 mbit download 5 mbit upload geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdlsln

    ben 10 mbit sınırsız internetli 129.90 TL'lik paketi aldım. hız testinde 10 mbit download 5 mbit upload geliyor.
    benimde aynısı 10 down 5 up.

    sende telefonunda şunları yaşayacaksın:
    bazen youtube a açılmama
    twitter video-resimler 1 dk de yüklenme
    whatsapp video-resimler 1 dk ye yüklenme
    google play yüklemeleri 1 dk bekleyince başlayacak
    bazı oyun sunucuları hiç açılmıyor
    vb..

    çözümler
    - windows bilgisayardan superbox internetini hotspot yapmak
    - telefonu VPN ile kullanmak
    - superbox u 3G moduna almak
  • Mevcut paket fiyatlarına bakıyorum, iyiki ilk çıktığında full sınırsız almışım. Şansıma birde lokasyon kaynaklı sıkıntı da çıkmadı. Çok stabil şekilde kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.