Şimdi Ara

Turkcell Paketleri Pahalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell ülkemizde en çok kullanıcıya sahip bildiğiniz gibi. Ama sanki Turkcell bu kadarı yeter dermiş gibi fiyatlarda ve kampanya,paketlerde bir iyileştirme yapmıyor. Kendim için demiyorum ama 500 dk heryöne 25 lira gibi pahalı fiyattan satıyor. Ve bunu her kullanıcıya bile vermiyor. Bak bak.. Bu en basitinden bir örnek sadece.

    Turkcell bayağı kullanıcı kaybedecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXWQA -- 11 Eylül 2014; 1:18:39 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: AXWQA

    Turkcell ülkemizde en çok kullanıcıya sahip bildiğiniz gibi. Ama sanki Turkcell bu kadarı yeter dermiş gibi fiyatlarda ve kampanya,paketlerde bir iyileştirme yapmıyor. Kendim için demiyorum ama 500 dk heryöne 25 lira gibi pahalı fiyattan satıyor. Ve bunu her kullanıcıya bile vermiyor. Bak bak.. Bu en basitinden bir örnek sadece.

    Turkcell bayağı kullanıcı kaybedecektir.

    rekabet kurulu engeli var. pazar payı en yüksek operatör turkcell de su anda. fiyatları diğer operatör seviyesine çekemiyor. şu anda butun operatörlerde numara taşımaya cazip teklıfler yapılıyor. sabit bir operatörde sürekli kalmak akıl karı degıl hocam. eğer turkcell kullanıyorsanız diğer operatörlerın nt kampanyalarına bakın derim.




  • Sana bir soru :
    20 liraya bir tarife var ve Turkcell'de de Avea'dada fiyatları özellikleri vs aynı. Sen hangi operatörü seçerdin ?

    Turkcell aslında bazen süper tarifeler çıkarıyor Haziran ayı gibi her sene. O aylarda tarifeye geçtiyseniz şanslısınız. Yoksa bir sene beklersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yandex

    Sana bir soru :
    20 liraya bir tarife var ve Turkcell'de de Avea'dada fiyatları özellikleri vs aynı. Sen hangi operatörü seçerdin ?

    Turkcell aslında bazen süper tarifeler çıkarıyor Haziran ayı gibi her sene. O aylarda tarifeye geçtiyseniz şanslısınız. Yoksa bir sene beklersiniz.

    tabiki Turkcell.

    Avea 5 liraya paketler çıkarsa işim olmaz. Kesinlikle tavsiye etmem
  • İşte bu yüzden denetleme kurulu Turkcell'e sen şöyle biraz geride dur diyor. Yoksa Avea diye bir operatör kalmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell, o kadar büyük bir şirket stratejisini yönetemiyor ha? Aslında çok ama çok iyi bir stratejileri var ve yönetiyorlar. ;)
    Hizmeti ucuza verirlerse daha çok aboneye ulaşacaklarını onlar da biliyor tabii ki. Ancak rekabetin bir şekilde korunması gerektiğinden, istedikleri gibi ucuz paket yapamıyorlar.
    Stratejileri çok iyi dediğimden kastım ise o kadar pahalı olmalarına rağmen hala en fazla aboneye sahip olabildiklerine göre, iyi yapabildikleri ya da bildikleri bir şey var, o kesin. ;)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet müşteri ve hizmet açısından Turkcell önde. Yiğidi öldür hakkını inkar etme demişler
  • turkcell in ilk mobil operatör olması insanların çoğunun turkcell li olmasına neden oldu. Ayrıca zamanında tekel olması gerek faturalı hat gerek hazırkart da yüksek miktarda gelir elde etti. Ve bu gelirlerle altyapısını güçlendirdiğini düşünüyorum. Bazı sektörlerde ilk olmak pazardaki müşterilerden en büyük payı almaya neden oluyor. Turkcell buna en güzel örnek. Türk insanında alışkanlığı değiştirmek zor hocam. Millet olarak farklı şeyleri denemeyi değişiklikliği sevmiyoruz. O yüzden turkcellin hala abone sayısının yüksek olmasını buna bağlayabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet kurulu Turkcell e tamam kafana gore oynat fiyatlari dese,emin ol Turkcell fiyatini geriye cekmez ilk kuruldugu yillarda da fiyatlari pahaliydi Telsim daha bi ucuzdu,adamlarin pazarlama politikasi bu,bizde de vardir ya birsey pahaliysa vardir hikmeti davasina iste zamaninda aldi musterilerini portfoyune aynen devam etmekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir mercedes nasıl ki fiyatları aşağı çekmezse bir turkcell'de çekmez. Kaliteli hizmet almak isteyen kullanır fiyatım bu tarifelerim bu diyor adamlar. Hiçbir zaman kaliteyi ucuza alamazsınız. Bir tane örneği yoktur. Evet rekabet güzel birşey bize yarıyor ama avea ve vodafone böyle kalitesiz hizmet verdikleri sürece turkcell yerini koruyacaktır. Pahalı diye turkcell'e kızacağınıza avea ve vodafone tepki koyun yatırım yapsınlar turkcell seviyesine gelsinler. Turkcell ilk operatör diye de diğer operatörler geçen sene kurulmadı ki en yenisinin 10 senelik mazisi var. Hala kapalı alanda çekmiyor vay konuşmalarım kesik geliyor aman efendim müşteri hizmetlerine bağlanmıyor müşteri hizmetleri adam azarlıyor gibi şeyler olduğu sürece turkcell pahalı olacaktır. Burada suç turkcell'de değil diğer operatörlerdedir ama bizler ucuz diye tepki koymayıp bir de kendimizi kandırırsak vodafone turkcell kadar kaliteli aveanın çekmediği yer görmedim diye ne bu operatörler kendini düzeltir ne de turkcell fiyatları aşağı çeker. Zaten şu an istesede çekemez. Diğer operatörler o kadar kalitesiz ki adamları rekabet kurulu diye bir kurum koruyor ve turkcell'e onlar kadar ucuz tarife yaptırmıyor. Sen mercedes kalitesinde araba ürettin fiyatları aşağı çektin de mercedes çekmedi mi mecbur çekecek yoksa batar ama sen o kalitede üretim yapamazsan ve hizmet veremezsen mercedes çekmez fiyatı. Turkcellin durumuda buna benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yamyamix Y kullanıcısına yanıt
    Vodafone ve Turkcell'i birlikte kullanıyorum. Vodafone'da yeni sayılırım. Bir eksiğini kusurunu görmedim şimdiye dek.
  • AXWQA kullanıcısına yanıt
    Genel olarak yazdım zaten kardeşim inşallah bir sıkıntın şikayetinde olmaz. Her operatörün iyi olup kötü olduğu yerler elbetteki var ama genellemeye vurursan kalite ortaya çıkıyor. En basit uzaklara gitme bu foruma bak açılmış şikayet konularına bak. Keşke tüm operatörler üç aşağı beş yukarı aynı kalitede olsa da rekabet o zaman olsa. Cebini düşünüyorsun avea kullanıyorsun çok avantajlı tarifeleri var ama telefonun en lazım olduğu zaman çekmez konuşamazsın sıkıntım olmasın dersin turkcell kullanırsın aveada olan tarifeleri alıyım dersen on onbeş lira fazla ödersin zoruna gider. :) gerçi turkcell kullanıyorum şuan 500 dk her yöne 2gb internet 1000 sms 25 lira hemde faturasız memnunum. Daha iki ay önce antalyaya gittik kayseri'den. Arkadaşlarım hep avea telefonları çekiyor gösteriyor arıyorsun ulaşamıyorsun internete giremiyorlar misal ben çok dalga geçmiştim ogün onlarla bunlar güzel şeyler. :) vodafoneda çorbalık gibi bir hat ne turkcell gibi ne avea gibi ucuz diyorsun birden tarifede değişiklik yapıyor fiyat arttırıyor kaliteli diyorsun olmadık yerde tıkanıyor üç hattı da kullandım. Şimdi de vodafone şarj problemi sorunu var müşteri hizmetleri köy kahvesi gibi bilgili değiller profesyonel değiller aveanın müşteri hizmetleri vodafone'dan daha profesyonel tabi bağlanabilmeyi başarabilirsen :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turkcell'i rekabet kurulu felan tutmuyor, yapsa yapar ama işte işine gelmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çekse bir gün durmayacağım avea baz istasyonunu kaldırdılar mecbur kaldık turkcell e...
  • Cidden fazla para ödüyoruz.Hepsi fiyatlarda indirime gidemez mi? Yatırımlar bu denli öi yüksek sanki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla vodafone turkcell e karsi gayet dik duran bir sirket avea da oyle ama cekmeme korkusu varsa vodafone yari yolda birakmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beter.böcek

    Valla vodafone turkcell e karsi gayet dik duran bir sirket avea da oyle ama cekmeme korkusu varsa vodafone yari yolda birakmaz.

    +1903 bu sene baya köy ilçe gezdim. vodafone çekim alanını baya artırmış turkcell ile kafa kafaya idi.
  • Aynen oyle yafess,gozumle gormeden inanmam derler ya ayni hesap bu cok iyi bir hamle,zaten olmasi gereken de bu ama tabi ileride bize yuksek fiyat olarak donmemesi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisi gibi degil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek rekabet yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.