Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.850
Cevap
674
Favori
1.173.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
201 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buraya baktım zaten, bazen gizli kampanya ya da kod vs olabiliyor o nedenle sordum aslında. Birde bazı tarifelerde katlama olayı varmış sanırım belki öyle olur bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    RaHat tarifesinin paketlerine, Faturalı Maksi Plus paketine ve GNÇ paketlerine bir göz atın hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a.celik A kullanıcısına yanıt
    Git - gel yaparak daha uyguna getirebilirsiniz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketin açıklamasında faturalı dan faturasıza geçersek yararlanamayız gibi bir bilgi yer almıyor, acaba fatuasıza geçip faydalanan oldu mu? Sanki şartlarda taşıma ile gelenlere 30 günlük süre şartı veriyor gibi.

    Faturalı Maksi Plus Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/faturali-maksi-plus-paketi
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Affefersin vaktini aldım. Kusura bakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Evet,Faturasızda 30 gün doldurmadan bu paketten yararlanamazsınız anlamında içerik var ama forumdan anladığımız kadarıyla 1 gün bile doldurmaya gerek kalmadan geçiliyor. Ben de 30 gün dolmadan yararlanılamaz sanıyordum. Zaten yazı açık ve net: 30 gün faturasızda doldurma şartı yazıyor. Uygulama ve işleyiş öyle değil. Taahhutlü faturalı abone garanti para demek,Turkcell kendi yazdığı kuralı uygulamıyor demekki bir an önce faturalı yapmak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bu Elçi 20 paketi cazip geldi TT dan geçiş yapmak istiyorum ama prosedür nedir bilmiyorum yardımcı olur musunuz rica etsem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

    Evet,Faturasızda 30 gün doldurmadan bu paketten yararlanamazsınız anlamında içerik var ama forumdan anladığımız kadarıyla 1 gün bile doldurmaya gerek kalmadan geçiliyor. Ben de 30 gün dolmadan yararlanılamaz sanıyordum. Zaten yazı açık ve net: 30 gün faturasızda doldurma şartı yazıyor. Uygulama ve işleyiş öyle değil. Taahhutlü faturalı abone garanti para demek,Turkcell kendi yazdığı kuralı uygulamıyor demekki bir an önce faturalı yapmak için.
    Evet onu uygulamıyor, ben onu demedim zaten, hat taşımaya gerek olduğuna dair bir ibare göremedim şartlarda. Faturasıza çevirip öylede alınabilir mi acaba
  • Butonları takip ederek yaptım ve tek hat kullanıyorum. Bipin her şeyinde sorun yaşıyorum uygulama da güncel. Hediye yarışından kişileri davet ederken de puan güncellenmiyordu. Bipin benimle zoru var galiba :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar faturalı bir hattı Faturalı Fırsat Midi Paketine taşımak için aynı gün içinde önce faturasıza taşıyıp sonra tekrar faturalıya taşısak olur mu? Aynı gün olmasa bile 1-2 gün de olabilir.
  • Faturalı hattıma ek internet lazım, hediye promosyon vs.
  • Taahhütüm bitiyor son aydayım. Bol internet li paket arıyorum. En uygun ne var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Bipden bu ayki Ek Salla Kazan Hakkını aldınmı? Almadınsa dene,bugün şanşın yok derse gece 23:59'dan sonra 00:01'den itibaren tekrar dene.
    Surpriz Nokta günlük de olsa kurtarır. Hergün 2 tane alabilirsin. Tabi bunlar günlük internetler.
    9 TL'ye Yeşil Beyaz Paket alıp pakette hediye gelen haftalık 8 maç,aylık 32 maçı oynayarak haftalık en az 2GB,aylık 10 GB alabilirsin.
    Yada biri aile grubuna ekleyip internet hediye yapacak.
    Yada kazık fiyata ek paket alacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

    (ÖNCELİKLE SİZLER İÇİN BÖYLE ZAMAN HARCADIĞIM, ZİHİN YORDUĞUM BU YAZIYI 2 SANİYENİZİ HARCAYARAK BEĞENİ YAPIP ÖN PLANA ÇIKMASINI SAĞLAYIP DAHA FAZLA KiŞiYE ULAŞMASINI,DAHA FAZLA KİŞİNİN GÖRMESİNE DESTEK OLMANIZI RİCA EDİYORUM. İLGİ VE ALAKAYA GÖRE GÜNCEL DURUMLARA GÖRE YAZIYI DÜZENLEYECEĞİM.BU KONUDA KAYNAK ARŞİV YAZI OLACAK.İHTİYACI OLANLARA EN UCUZA İNTERNET SAĞLAMAK,YARDIMCI OLABİLMEK AMACIM.)


    Değerli Arkadaşlar,
    Anlatımlarımız ve tavsiyelerimiz sonucu internet kazandıran goller cepte maç hakları içeren Yeşil Beyaz paket / Şampiyon paket / Bordo hakkında gerek özelden PM olarak,gerek konularda çok sorulması üzerine daha önce bu konuda yazdığım bu yazıyı,sorulan soruları kapsayacak şekilde düzenledim.
    Bu paketler ayda 9 TL ödeyerek paketlerinize haftalık ek internet kazandırmak için harika bir fırsattır. Sebeplerini yazının devamında anlattım. Ayda 9 TL'ye böyle bir imkan yok. Turkcell iptal etmedikçe,abartılı zam yapmadıkça internetinize destek olarak bu paketleri kullanmayı mutlaka düşünün. Bence ayrıca futbol ile ilgilenmeyi sevenler varsa stres atılıyor. Bu paketi kullanmak planlama gerektiriyor,bu paketleri kullanırken dikkatinizi arttıracak,analiz yeteneğiniz artacak,hafızanız güçlenecek ve planlı hareket etme kapasiteniz artacak.
    Bu paketleri kullanmak için yeterli zamanınız yoksa ters etki yapabilir,zararlı strese sebep olabilir. Kazanılan hakları oynamayı unutabilir,kazanılan interneti yüklemeyi unutabilirsiniz. Zamanı olmayanlar,ben uğraşmam diyenler,interneti yeterli pahalı ANA paketlerden yada pahalı ek paketler alıp goller cepte ile uğraşmayabilirler.

    Bu faydalı yazının daha sonra size lazım olup arandığında kolay bulunması için,ve başkalarının da öğrenmesi için BEĞENİ yapıp ilk sayfaya yerleşmesini sağlayabilirsiniz. Hiç bir yazımda kendi egom için "Beğeni"(👍)istiyor değilim. Emek ve zaman harcayarak oluşturduğum bu yazıların konuda en fazla beğeniyi alıp ilk sayfaya ve google arama sonuçlarına çıkması sizler için faydalıdır.


    Yeşil Beyaz paket / Şampiyon paket / Bordo paket arasındaki farklar:

    Yeşil Beyaz paketi sadece faturalılar alabiliyor,yani faturasızlar Yeşil Beyaz paketi alamaz. Şampiyon paketi ve Bordo paketi ise faturalılar da faturasızlar da alabiliyor.

    Faturasızlar haftada 6 hak oynama hakkı veren Şampiyon paket yada Bordo paketi alabilirler.

    Şampiyon paket Galatasarayın maçları için hediye maç bileti,GS Store özel indirimleri de sunar.
    Şampiyon pakette: Aylık 500 dak Bip heryöne dakika,Life Box, Fizy, Çalarken Dinlet hediyeleri de var.

    En önemli fark ise,Yeşilbeyaz pakette aylık goller cepte süper paket:yani haftalık 8 maç,ayda (30 günde) 40 maç hakkı vardır.

    Şampiyon Pakette ve Bordo pakette ise aylık standart goller cepte paketi vardır.:Yani her hafta 6 maç,30 günde 5 x 6 = 30 maç oynama hakkı vardır.
    (Eğer paketleri ctesi yada pazar almaya başlarsanız 1 hafta fazla hak geliyor paketler 30 gün geçerli oldugu için)

    Yeşil Beyaz pakette haftada 2 maç,ayda 10 maç hakkı fazla var.Bu en kötü ihtimalle ayda 2 GB fazla getirir demektir.(Ayrıca az sonra yazacağım ayda 16 GB kazanma imkanı hariç)

    Şampiyon paket ile Bordo paket arasındaki farklar ise Şampiyon pakette aylık heryöne 500 Bip Dakika,Bordo pakette ise aylık heryöne 100 bip dakika vardır.
    Şampiyon pakette Galatasarayın maçlarına ayrıca oynamaya gerek kapmadan gol başına haftalık 200 mb ve galibiyete günlük 1 GB,aynı şekilde Bordo pakette Trabzonspor'un maçlarında ayrıca oynamaya gerek kalmadan,her gole haftalık 200 mb,her galibiyete günlük 1 GB internet gelir.

    3 pakette de,goller cepte haklarından ayrı olarak Bursaspor'un veya Galatasaray'ın veya Trabzonspor'un Türkiye Liglerinde,Türkiye Kupasında ve Avrupa kupalarında attığı her gole haftalık 200 MB,aldıkları her galibiyete günlük 1GB hediye var.Bu kazanımlar için ayrıca bu takımların maçlarına oynamanıza gerek yok.Bu açıdan Trabzonsporun ve Galatasarayın maçları daha fazla kazandırır sanırım.

    Yalnız Galatasaray ve Trabzonspor daha fazla kupa maçı ve Avrupa Maçları oynayacaktır. Bu detay da dikkate alınmalı.

    Yeşil Beyaz paketin Şampiyon pakete ve Bordo pakete göre en önemli avantajlarından biri: Bip uygulamasında Bursa Mobile servisinde her ayın 16 ve 18'i arasında yapılan tek soru 3 şık tek cevaplık Bursaspor tarihi ile ilgili yarışmada soruyu en çabuk doğru cevaplayan ilk 16 kişiye aylık 16 GB,sonraki ilk 160 kişiye aylık 1 GB kazandırmasıdır. Soruyu bilemezseniz ya atıyorsunuz,yada googledan hızlıca cevabını bulup cevaplıyorsunuz. Benim 3 ay arka arkaya aylık 16 GB aldığım oldu 2 kere,yani 6 kere aylık 16 GB kazandım. Aylık 1 GB kazanmak ise sanırım soruya 1 saat bile geç cevap verseniz kazandırıyor. Paketi kullananlar arttıkça benim aylık 16 GB yada aylık 1 GB kazanma şansım azalıyor ama ben bencil biri değilim,sadece kendimi düşünmem. İhtiyacı olanlara,sizlere katkıda bulunmak beni mutlu eder. Forumda özelden gelip,usta bu Yeşil Beyaz paketi anlatma,tavsiye etme,duyurma,bilinmesin sadece biz kullanalım aylık 16 GB'ı biz alalım diyenler oldu. Onlar kendini biliyor. Ben öyle biri olmadım. Öğrenin kullanın,belki durumunuz iyi değildir,çok ihtiyacınız vardır. Özellikle öğrenci kesim ve çocukları olan öğrenci ailesi olan ailelere.

    3 Paket de her 30 gün sonunda eger yeterli bakiye varsa otomatik yenilenir.
    Faturasızlarda otomatik yenilenmesi için yeterli ( en az 9 TL) bakiye olmalıdır. Faturalılarda iptal edilmedikçe paketin süresi olan her 30 gün dolduğunda otomatik yenilenir.Bu paketler taahhutsüzdür,iptal edilmesi cayma bedeli yansıtmaz.

    İnterneti yetmeyenler,ana paketlerine ek olarak bu paketleri değerlendirmeli. Dakikası yetmeyenler için Şampiyon pakette aylık 500 dakika Bip heryöne arama konuşma hediyesi hediyesi var ama Yeşil Beyaz pakette bip her yöne arama hakkı yok.
    Bip heryöne 500 hediye dışında Şampiyon paketin Yeşil Beyazdan üstünlüğü yok,ama Yeşil Beyaz paket ise haftada 2 maç,5 haftada 10 maç fazla oynatıyor. Bu 10 maç 2 gollü bitse bile bu ayda en az 1.5 GB hatta 2 GB fazla kazandırması demektir ki bu en kötü ihtimalledir.

    Ana paketleri yetmeyenler yada ana paketine haftalık 2-3 GB ayda 8-12 GB ek yapmak isteyenler bu paketleri düşünmeli. Bu rakamlar tahminidir, -1 GB az yada + 2 GB fazla kazandırabilir. Ayda toplamda 16 GB kazananlar oluyor araştırıp oranlara bakıp oynayarak.

    Hiç paket kullanmayan hiç paket yapmayan faturasız aboneler yani Hazır Kartlılar,ben Bip Heryöne 500 dakika ile idare ederim,goller cepteden her hafta 6 maçtan kazanacağım internet de bana yeter derse ayda 9 TL'ye Şampiyon Paket alarak ayda 9 TL masrafla işini görebilirler. Yeşil Beyaz paket alamazlar çünkü hem faturasızlara verilmiyor hem heryöne bip dakika içermiyor.

    Hediye Goller Cepte paketleri veren Yeşil Beyaz paket ve Şampiyon paketlerin alımı ve kullanımıyla ilgili size 1-2 hafta fazla hak,şampiyon pakette 12 hak,yesil beyaz pakette 16 hak fazla kullanmayı sağlayacak bir ince detayı taktiği de yazıya ekliyorum arkadaşlar.
    Eğer aceleniz yoksa,acele internete ihtiyaç yoksa bu paketleri mümkünse cumartesi ögleden sonra,yada pazar alın ve son hakların geldigi son hafta tam 30.gün bitmeden yani son gün dolmadan otomatik yenilenmeden paketi iptal edin,ctesi yada pazar günü tekrar almaya başlayın. Pazar günü almaya başlayın derdim ama belki pazar günü iyi maçlar denk gelmez,cumartesi öğlen maçlar başlamadan alın ki iyi maç oynama ihtimali fazla olsun. Siz baktınız pazar günü iyi maçlar var,cumartesi oynamanıza gerek yok,o zaman pazar maçlR oynanmadan başlayın paketi almaya.
    Bu taktiğin sebebi nedir: Bu taktigin temel sebebi goller cepte haklarının her hafta pazarı pazartesiye bağlayan gece 23:59'dan 1 dakika sonra yenilenmesidir,varsa oynanmayan hakların da silinip yeni hakların gelmesidir.
    Bu taktigin diger etkeni bu paketlerin 30 günlük olmasıdır. Eğer bu paketler 28 günlük olsaydı belki bu taktigi denk getiremeyebilirdik ama 30 gün 4 haftadan 2 gün fazladır. Bu 2 gün taşma bizim 4 haftadan fazla yani 5 hafta hak oynamamızı sağlıyor. Çünkü 30 gün 4 haftadan 2 gün fazladır. Diyelim ki sizin paketinizin bitiş günü yani 30.günün doluş günü zamanı Salı saat 13.30 olsun. İşte Salı günü 13.30'da sizin 30 tam günlük paketinizin dolum zamanı ve 13.31'de paket yenilenir ama o haftanın hakları pazartesi 00.01'de verildigi için yeni haklar gelmez. Siz yeni haklar için pazartesiyi bekleyeceksiniz,5 gününüz boş geçecek.
    İşte bunu aşmak için paketin bitiş tarihi saati olan Salı 13.30'dan önce paketi iptal etmemiz gerekiyor. Paketi hangi saatte aldıysanız o saatte paketin süresi biter ve otomatik yenilenir. Yani paklerin bitiş saati 23.59 degildir. 23.59 pazar günü maç haklarının oynanma zamanının bitiş saatidir.
    Pazar 23.59'dan önce tüm haklarınızı oynamalısınız,çünkü oynamadıgınız haklar pazar günleri 23.59'da silinir,yeni haftanın hakları gelir. Bir günde 10 maçtan fazla oynanmaz. Yani pazar gününe 10 haktan fazla maç bırakmayın,son gün oldugu için 10 haktan fazlası kalır oynanmaz,silinir.

    Bu paketlerin kullanımı ile ilgili,daha doğrusu goller cepte haklarının kullanımı ile ilgili mutlaka bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken kriter: oynadığınız maçlardan kazandığınız interneti maç bittigi saat ve dakikadan itibaren 7 tam gün içinde Goller Cepte uygulamasında haklar ekranından YÜKLE tıklayarak hattınıza tanımlamak yüklemektir. Yüklemezseniz silinir. Yükledikten sonra da yüklenen interneti yine 7 tam gün içinde kullanabilirsiniz,kullanmanız gerekmektedir. Kullanmazsanız silinir.
    Burada 7 tam gün kriteri işlemi yaptığınız gün ve saatten itibaren 24 saat + 24 saat hesabıyla 7 tane 24 saat,yani 7 tam gün sistemidir. Maç ayın 10'unda 22:50'de bittiyse en geç ayın 17'si saat 22.50'ye kadar kazanılan internet yüklenmeli. İnterneti diyelim ki ayın 15'inde saat 18.00'de yüklediniz,bu yüklenen interneti 7 tam gün içinde yani ayın 22'si saat 18.00'e kadar kullanmazsanız silinir.

    Bipten konuşabilecek ayda 500 dakika yeten faturasızlar,başka hiç bir ana paket almadan,ayda sadece 9 TL'ye Şampiyon Paket alarak ayda 500 bip dakika + Bedava Fizy + Çalarken Dinlet + Life Box + Haftada 2 GB (ayda 8-12 GB) kullanabilirler. Ayrıca bunlara Salla Kazan,varsa GNÇ Yumurta Çatlat,GNÇ Pazartesileri Bas Kap,GNÇ Bi' Cevap,Bip Hediye Avı,Bizce Kupon Topla,Yaani uygulaması puan topla,Sen Yap Diye,Surpriz Nokta fırsatlarını da eklediğinizde fırsat ve avantaj çok fazla.

    Yani başka paket almaya gerek kalmadan aylık 9 TL'ye otomatik yenilenen Şampiyon paket ile ayda 500 dakika + 12-15 GB civarı net kullanabilirsiniz. Şaka gibi ama gerçek. Kullanmasını bilene..

    Bursa Mobile Yeşil Beyaz paketi SMS ile iptal etmek için IPTAL YBEYAZ > 2200

    Şampiyon Paketi İptal için IPTAL GS9 > 2200

    Bordo paketi iptal için IPTAL TS BORDO yazıp > 2200
    yazıp gönderiyorsunuz.

    Burada anlattıklarımız ilerde değişebilir,paketlere zam gelebilir,maç hakları azalabilir,kazanılan hakların yüklenme ve kullanma süreleri değişebilir.
    Bu yüzden bu yazıyı okuduktan sonra bu paketleri almayı düşünürseniz şu linklerden son kez güncel bilgilerini ve şartlarını okuyunuz.
    Sormak istediginiz varsa bu yazıyı cevaplandır diyerek soru sorabilirsiniz,son sayfanın sonuna sorunuz eklenecektir.


    Yeşil Beyaz Detaylı Resmi Bilgi:

    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/ek-paketler/yesil-beyaz-paket

    Şampiyon Paket Detaylı Resmi Bilgi:
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/ek-paketler/sampiyon-paket

    GOLLER CEPTE PAKETLERİ DETAYLAR:https://www.turkcell.com.tr/servisler





    Bu kampanyayı kimseye söylemiyordum ilk 16 yada ilk 160'a ben gireyim diye ama hadi size torpil geçeyim.
    Takvimden alarmımı her ayın 16'sına kuruyorum,bedava aylık 16GB almak için Bip'i açıyorum.
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/bursa-mobile-ayin-16si-kampanyasi


    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sil çabuk sil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxco abimiz bu aralar gariban,benim yerime Noxco abi alsın.
    @Noxco abi sorular kolay: Hangi cami Bursa'dadır? Hangi renkler Bursaspor'un renkleridir? Bursaspor hangi sezon şampiyon olmuştur? Vb.vs.vs..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 10 Ağustos 2020; 22:9:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 00:00 da başlıyor mu hemen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum. Bu ara net yetmiyor dogru 🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Platinum paketlerinden uygun olan var mi maksimum 70-80 bandinda fiyati olan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hat taşıma bu sabah oldu, şuanlık bu paket çıkmıyor, bir gün geçmesi mi lazım.

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.