Şimdi Ara

Turkcell mi Türk Telekom mu ? (Edit: TT ve Turkcell'i yan yana koyup hız testi yaptım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Turkcell tarifem bitti. En ucuz 7 gb internet 180 tl paket var. Yılın en az 6 ayı yurtdışındayım diye ucuz hat arıyorum. Sizce Türk Telekoma geçmeli miyim ?


    Edit: Türk Telekom'un tarifelerine bakıyorum. Online başvuru özel 7 gb internet 115 tl yazıyor. 12 gb internet 145 tl. Bu daha mantıklı değil mi ?


    Edit: İstanbul Fatih'de oturuyorum. Teyzemle benim telefonu yan yana koyup hız testi yaptım. Her iki telefonda aynı model ( 14 pro ) Sonuç böyle. Turkcell'e devam etmeye karar verdim. Fakat faturalı yerine faturasız kullanacağım.



    Turkcell mi Türk Telekom mu ? (Edit: TT ve Turkcell'i yan yana koyup hız testi yaptım)


    Turkcell mi Türk Telekom mu ? (Edit: TT ve Turkcell'i yan yana koyup hız testi yaptım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 27 Ağustos 2023; 22:58:49 >







  • Bime geç madem 6 ay yoksun, geldikçe lira yükler kullanırsın, tt mobil altyapısı kullanıyor bim de.
  • Faturasız Telekoma geçip 3 aylık 6 aylık paket alırsınız

    yada Tl yüklemeden kullanırsınız 😁

  • Teşekkür ederim. Şu an faturalı kullanıyorum. Kontorlüye geçersem ve burada olmadığım zaman kontür yüklemezsem kapanmıyor mu ?


    @krkmz1666 @tekst79




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 26 Ağustos 2023; 20:50:33 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Tanıdığiniz biri varsa o size 5 ayda bir tl yükler bu şekilde hat kapanmaz
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    Faturasıza geçiş ücretsi

    Bende de kullanmadığım faturasız hat var 1 senedir TL yüklemedim Yeni bişi keşfettim

    TL yüklemesen de kapanmıyor

  • Teşekkür ederim arkadaşlar. O zaman faturasız hatta geçmek en mantıklısı. Aileme söylerim arada tl yüklerler. Boşuna her ay fatura ödüyorum.
  • Türkcell faturasızda 1 sene kapanmıyor hat yılda 1 kez yükleme yapmak yeterli.

  • kardia K kullanıcısına yanıt

    Neden hocam? Bir sorun mu oldu tt mobil de

  • tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Kapsama alanı kapalı alan fobisi var TT mobilde ne zaman bina içine girsem şebeke aşırı zayıflıyor iş yerimin 4. Katında 4 bir yani açık alan herhangi bir engel falan yok şebeke yine zayıf, alt katlarda zaten bırak interneti konuşma bile imkansiz, dışarı yada cam kenarında ancak, sadece iş yerinde değil 10 tane kapalı alandan 7 8 tanesinde bu sorunu yaşıyorum. Eğer dışarda yada baz istasyonuna çok yakın degillseniz konuşmak işkence. Ayrca sistemleri sürekli hata veriyor. Kampanya vs kaydolmak için sms atıyorum hatalı kod diyor. Bu kodu kendileri bana gönderiyor ben cevap olarak 5555 diye bir numara var oraya onay için gönderiyorum bana hatalı kod gönderdiniz deyip beni TT internet sitesine yönlendiriyor. Bu sadece bir örnek. Herhangi bir paket almak kampanya kaydı vs sürekli hata veriyor. Bence tek artısı MH ye bağlanmak çok kolay ve kısa sürüyor hatta bekletmiyor. Kalite olarak Turkcelle alistiysaniz TT mobil size yaramaz.




  • Turkcell ile TT arasında belirgin bir fark ülke içi kullanımda kalmadı ancak ben yurt dışı varsa işin içinde Turkcell faturasız tercih ederdim, nedeni ise vowifi upcall ve bip hizmetleri çok güzel çalışıyor, vowifi ile yurt dışı hattın interneti ile ios üzerinden tr de gibi görüşme yapılıyor hiç ücret vermeden, bu olay tt de var ama bazen servis sorun çıkarıyor, upcall dan da tüm arayanları çok rahat görmek büyük
    Kolaylık oluyor, bip üzerinden de paket aramalarının yapılması yine büyük kolaylık
  • kardia K kullanıcısına yanıt

    Çoğu lokasyonda Band 3 (1800 ) yayını yaptığı için Türk Telekom, bina içinde çekim gücü azalabilir, Ama çekim az dahi olsa hız fena olmaz.

  • tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Sinyal bir iki çubuk çekince 1800 MHz de kurtaramiyor çünkü internet de gidiyor bağlantı sağlanamıyor telefon konuşmaları zaten iptal sadece aradığını görebiliyorsun kişinin açtığın zaman hat kapanıyor. Yani bir de turkcell'e Türk telekom'un ülke genelinde farkının kalmadığını söyleyen bazı arkadaşlar var ya yani hayretle izliyorum onlari. Turkcell de100 lokasyonun beşinde sorun yaşarsanız Vodafone da %10 dur. TT ise %40 dir bu oran. Burda TT çalışanlari var onlar Türk Telekom şubeye gelişti Türk Telekom böyle oldu Türk Telekom şöyle iyi şöyle büyük şöyle daha çok işte kaliteli falan filan gibisinden yazarlar çizerler sen onlara bakma. Türk Telekom grubundan maaşlı personel aradı onlar ya da onların çalışanı galiba çünkü Türk telekom'un kendi CEO'su ile herhalde
    şirketin sahibi bile bu kadar savunmuyordur. Turkcell'in bu ülkedeki gerçekten şu anda rakibi olarak hizmette kapsamında her şeyde tek rakibi var o da Vodafone sadece Vodafone tek yanlış yaptığı şey düşük bant satın alıp hızlarını yavaş olması. Vodafone'un biraz hızlar düşük olsada yani bu kadar çok sıkıntı yaşamazsa Vodafone internet hızında emin olun rakibi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardia -- 27 Ağustos 2023; 15:7:37 >




  • kardia K kullanıcısına yanıt

    Vodafone genel anlamda Türk Telekom’dan daha iyi diyorsunuz ozaman.

  • tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Oratalama hız hariç evet genel olarak Vodafone çok çok iyi TT ye göre.
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. Yurt dışında Türk hattımı kullanmıyorum. T mobile hattım var faturalı direk ona geçiyorum. Telefonumda 2 tane e-sim var. Havalanından giriş yapınca açıyorum, diğer hattı kapatıyorum. Türkiye'de 4 ay kalıp döneceğim. Bu yüzden faturasıza geçmeye karar verdim. Mantıklı olan bu değil mi ?

  • Az önce Turkcell'i aradım, Hattımı faturasıza geçirttim. 4 gün sonra geçicek ve o zaman paketleri görecekmişim. Türk Telekom'a geçmeyeceğim sanırım, gerek yok gibi. Arada çok fark görmedim ama 4 gün sonra tekrar kontrol edeceğim paketleri. 4 ay sonra tekrar yurtdışına gideceğim o yüzden iyi oldu böyle olması. Boşuna 12 ay boyunca fatura ödüyordum. Şu an Turkcell faturalı paket 7 gb 180 tl'den başlıyor. 7 gb internet bu devirde kime yeter ki ? Amerika'da T-Mobile'a 40 dolar ödüyorum ama sınırsız 5G internet kullanıyorum. Ayda 50 gb den fazla mobil veri kullanıyorum. Tamam TL'ye çevirince fazla gözüküyor ama birim olarak bakmak lazım. Sonuçta orada dolar kazanıyoruz.


    Faturasıza geçmeyi tavsiye edenlere teşekkür ederim. Aklımda hiç yoktu siz söyleyince aklıma girdi.

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    Kullanmayacaksan faturasız daha mantıklı

    kablosuz arama ile işini çözersin olmazda

    2 operatör de işiniz görür

    Telekom’da sadece senelerce Tl yüklemeden kulabilirsin

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.