Şimdi Ara

TURKCELL KURNAZLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1.5 ay kadar önce öğrenci kardeşim kıbrısta kullanmak için kampuscell hat aldı,orada okuyan arkadaşlarından öğrendiğine göre sms kampanyalarından yararlanılabiliyormuş hatta 150 kontörü yükleyip kampuscell içi 3000 sms aldı ve gayet rahat kullanıyordu.
    Hatti ilk aldığımız zaman konuşma olayını denedik fazla kontör gittiği için yararlanamadık,dünden itibaren hattı kıbrsıta şebekeye bağlanamadı,müşteri hizmetlerinden hattın roaming ve yurtdışına kapatıldığını öğrendik akabinde açtırdık.Bu seferde sms paketi yerine her smste 4 kontör gitmeye başladı.
    Bu gün müşteri hizmetleri ile görüştüm artık turkcell abonelerinin kıbrısta kampuscell avantajlarından yararlanamayacaklarını söylediler,bende daha önce kullanıpta birden bu şekilde olmasının hiçte mantıklı olmadığını belirttim.
    Sonuçta oradaki şirkette kendi iştiraki ilk başta sms paketini kullanamasak eyvallah diyeceğim ama bu yapılan bana hiç inandırıcı gelmedi.







  • aynı durum ben ve birçok arkadaşımın da başına geldi.ben kontrometreyi kapattığım için farkna varamadım ve 74 kntrüm gitti boşu boşuna.mail attım bakalım ne cvp gelecek
  • kurnazlık değil aslında bende aylarca yararlandım bu sms olayından asıl yavru vatanı aramayı mesajı pahalı yapan gerçek kişilere yazık utansınlar 2002 de normal turkcell olarak kullanabiliyordum hattımı neden böyle oldu niye böyle yapıldı. Binlerce asker ve ögrenci orada ekonominin neredeyse %50-60 larını oluşturuyor kendi aralarında ne kadar konuşabilirler ki 100 kontör 7-8 ytl civarı zaten neden insanlar türkiyedeki yakınların çok fahiş fiyatlarla arıyorlar hala anlamış değilim hadi operatör yaptı diyelim vodafone da var o yapsın diyicem muhtemelen yasayla alakalı birşey yoksa çok iştah kabartacak bir pazar var bunu kullanmak isteyecektir operatörler. Mesela ben orada mesajlasabiliyroum diye aylarca kapatmadım telefonumu hattımı taşımadım ama şimdi taşımayı düşünüyorum artık bir esprisi kalmadı en azından benim için. Yada 10 binlerce insanın sürekli türkiyeyle mesajlaşma ve arama yaptığını düşünsenize. Şu anda amerikadan türkiyeyi aramakla YAVRU VATAN kıbrısdan türkiyeyi aramak herhalde artık aynı. Ya da tam tersi !!

    edit. yazım hatası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuadrox -- 9 Ocak 2009; 14:56:27 >




  • Neden yetkiler buna bi çare bulamıyor. kıbrısturkcell ile turkcell birbirlerini arıyorlar yurtdışı konuşması yazıyor. Başbakanım Sana sesleniyorum Duy SESİMİZİ.
  • konusamıyorduk artık mesajlaşamıycaz da.birdenbire böyle değişiklik çok saçma.nasıl bir çözüm buldunuz arkadaslar.başka gsm operatörlerinde uygun sms kampanyası warmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.