Şimdi Ara

Turkcell'den Peşin Aldığım Ürün Teslim Edilmiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 23 Eylül 2019 tarihinde Samsung Galaxy A50 cihazı peşin ödeme yapıp satın aldım.
    24 Eylül 2019 da Tele Kurye denen kargo şirketine teslim edildi.
    25 Eylül'de Tele Kurye Yurtiçi Kargo'ya vermiş. Ama bana ne bir bilgi ne takip kodu verilmedi. Tele Kurye getirecek diye bekliyorum ben.


    26 Eylül'de Yurtiçi Kargo adresime getirmiş evde bulamamış beni.
    26 Eylül akşamı Tele Kurye kargoyu iade istemiş.
    27 Eylül'de Yurtiçi Kargo'ya gittiğimde geri iade olduğu söylendi bana.


    Tele kurye'nin canlı hizmet verdiği bir müşteri hizmeti yok. WhatsApp müşteri hizmeti var. O da bugün yazdığını iki gün sonra cevaplıyor.


    Tele kurye'nin WhatsApp müşteri hizmetlerine yazdığımda kargonuz iade aşamasında gönderici firma yani Turkcell ile görüşün dediler.


    Turkcell biz iade istemedik Yurtiçi Kargo şubesinde 3 gün beklemesi lazımdı niye aynı gün iade oldu bilmiyoruz diyor.


    Tele kurye'nin takip siteminde 24 Eylül Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor. Ne Yurtiçi Kargo'ya verildiği ne de şu an Turkcell'e geri iade edildiği yazmıyor.


    Şu an satın aldığım telefon nerede bilmiyorum. Telefonun ücretini peşinen aldılar ama telefon yok ortada. Keşke başka bir firmadan peşin alsaydım 3 günde gelirdi.


    Allah aşkına daha kaç gün beklemem gerekiyor ne Turkcell bir açıklama yapıyor ne de Tele Kurye. Zaten Tele Kurye ye ulaşamıyoruz.


    Turkcell siparişi isterseniz iptal edelim diyorlar. Para 10 gün sonra geri iade olacakmış. Hemen başka yerden alamıyorum o yüzden. Ne anladım ben bu işten.


    Peşin parayla rezil ettiniz sağ olun.







  • Tele Kurye iade istememiş gibi Yurtiçi Kargo'dan geri geldi bize diyor. Cuma günü teslim aldılar. 4-5 gün geçti hala Turkcell e geri iade olacak diyorlar. 1 ayda Turkcell'e iade edecekler galiba. Tek yapacakları Yurtiçi Kargo ile bana tekrar göndermek ama işi yokuşa sürüyorlar.
    Turkcell'den Peşin Aldığım Ürün Teslim Edilmiyor!!
  • Geçmiş olsun.. Bu yaşıma kadar, hiç online alışverişten Telefon almadım. Hele hele peşin alımlarda. Parayı cebime koyar, tek tek gezer En uygunu ne ise alır gelirim.
    Allaha şükür hiç bir sorunda yaşamadım.. Daha önce sizin şikayetinize benzer yazılar okudum. Ps3 alan kişiye Turkcell 2.el ürün göndermiş. Sırf fatura üzerine taksitli diye almış kişi. Daha buna benzer çok şey var.. Nediyelim İnşallah Telefonunuza kavuşursunuz..kolay gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun süreci takip ediniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Bende gorerek almayı tercih ediyorum. Internette çok nadir alırım. Alirsamda kendini kanıtlamış bir siteden almayı tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkürler ederim. Turkcell gibi bir firmanın böyle yapacağı aklımdan geçmezdi. Bende mağazadan alma taraftarıyım ama abim benden habersiz almış benim adıma hediye olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.