Şimdi Ara

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
28
Favori
26.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Hayır olmuyor bizzat denedim. Bimcell bir nevi Türk Telekom faturasız gibi kayıtlı sistemlerde, sadece faturalıya geçince faturasızdan faturalı geçiş gibi olabildiği sistem onaylıyor. Yani Bimcellden Turkcell veya Vodafone yapıp sonra Türk Telekom faturasıza geçebilirsiniz.
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt

    Bimcell, Türk Telekom faturasız gibi kayıtlı ise basit bir tarife değişikliği veya paket değişikliği gibi kolay bir geçiş olması lazımdı. Bimcell'den geçiş olmaması kötü olmuş. Önce Turkcell veya Vodafone'a geçip sonra Türk Telekom'a geçiş yapcağız. Manyak manyak işler!

  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Sitelerinde satışa sundukları paketi, ben hesabıma para yatırdıktan sonra bu paket kullanım dışı dedikleri için hesabıma yatırdığım ücreti bana geri ödemeliler(di). Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi hesabımda yeterli para vardı tabii ki. Paket aktivasyonu için mesaj attığımda garip garip mesajlar gelip en sonunda da bu paket kullanım dışı gibi bir şeyler geldi.

  • VanCleef V kullanıcısına yanıt

    Olabilir dediğim gibi alabilirdiniz

  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Şifre alıp net bilgilere ulaştık. Riske girmek istemediğimiz için tarife 11 aylık oldu diyelim

    TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]


    TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 8 Şubat 2024; 22:35:50 >




  • Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

    Ortada risk falan yokken 1 ayınız mundar olmuş. Sağlık olsun ne diyelim

  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam. Aynı temsilciyle görüşeme durumundan korktuk. Her zaman bukadar cömertini bulmak çok kolay olmuyor maalesef.

    Neyse 11 ay kafamız rahat artık

  • Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

    Temsilci zaten gereğini yapmış aynı temsilciyle işiniz yok tu

    5 hat ile arayarak hep aldım hep cömertler beni buldu desenize

  • annemi bu tarifeye geçirmek için türkcellden taşıma yaptırdık. ancak bayi böyle bir paket yok deyip 1800 lük paketi önermiş, annemde kabul etmiş. 1350 lik tarife için hat açıldığında bu mesajı (UZUN12AY) atsak yeterli olur mu, yoksa bayinin dediği pakete mi geçiyor hat?

  • peykani kullanıcısına yanıt
    UZUN 12 AY yazıp 5555`e gönderin. Hatta deneme amaçlı para yükleyin 1400-1500 TL civarı,tutarsa o ücrete paketi alırsınız. Ancak tutmazsa TL ekleme yaparak,1800 TL`ye Bereketli olan Paketi alırsınız.
    Zaten 1800 TL olmayınca Paket otomatik olarak kendini yükleyemeyecek,1350 TL`lik Paket otomatik ilk olarak kendini önplana atıp kendisi yüklenecek. IPTAL BEREKETLI 12 AY yazıp 5555'e ek olarak gönderedebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobilRadar -- 9 Şubat 2024; 0:28:10 >
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    detaylı yanıtınız için teşekkür ederim

  • Bugün turktelekom mobil uygulamasından sorunsuz bir şekilde yükleme yaptım. Uygulama üzerinde 2 seçenek vardı. Kredi kartı ile yüklenebilen paketler altında sadece 1800tl'lik paket mevcut. Bakiye ile yüklenebilen paketler altında 1350 tl'lik paket var. Bakiye yükleyerek uygulama üzerinden sorunsuz bir şekilde tanımladım. Alacak olanlar tereddüt etmeden alsın paket kapansa zaten uygulamada çıkmaz web sayfasındanda kaldırırlar.

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

    1) Bu paketi almak için Türk Telekom faturasız hatta olmak gerekiyor. Doğru müdür?

    2) Bimcellde direk geçiş yok. Peki Bimcelli Türk Telekom faturasız hatta gecirirsek alabiliyor muyuz? Bayiler eksik yada yanlış bilgi verebiliyor? Bunu tecrübe eden, deneyen oldu mu?

  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    1) Bu paketi kullanmanız için Turk Telekom Faturasızlı olmanız lazım.
    2)BiMCELL`den Turk Telekom Faturasıza geçilmiyor. Başka operatöre taşıyıp sonrası Turk Telekom'a gidip hattımı Turk Telekom Faturasıza taşımak istiyorum diyeceksiniz. Hat açıldığında 1350 TL yükleyip 5555`e UZUN12AY yazıp gönderiniz.
    1. Evet, bu paketi kullanabilmek için Turk Telekom Faturasız hat lazım.
    2. @Uçan Fin "Bizzat denedim olmuyor" diyor. Bugün ben de bayiye gidip sordum "Bimcell'den faturasız hatlara doğrudan geçiş yok, faturalı hatlara geçiş yapılabiliyor." dedi. Bayi eksik veya yanlış bilgi verebilir. Bir de sen dene bakalım. Biz yapamadık.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

    Denedim. Faturasıza olmuyor dediler. Turkcell e git gel yapmaya karar verdim

  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Umarım biran önce geçer ve paketi alırız

  • Takip
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt

    Ben de Turkcell'e geçip geri geleceğim.Turkcell'le Bağlan Hayata...

  • Turkcell mutlu mega 70gb tarifesinden Türk Telekom'a geçiş için Çarşamba günü bir bayi aracılığıyla başvurumu yaptım. Bayiye hattımı faturasıza geçirip 1350 TL yıllık paketi almak istediğimi söyledim. Bayi israrla bu paketin 1800 TL olduğunu söyledi. Ben de sen yapamıyorsan ötesine karışma dedim. Sadece gecis icin basvuru işlemini tamamlatip yeni sim kartı alıp çıktım. 2 gün sonra Cuma(dun) sabah hat açıldı. Sim kartı taktım. Hatta 500+500+400 yükleyip 5555'e UZUN12AY mesajı attım. 2 defa üst üste hatalı mesaj diye kabul etmedi. Baktım olmuyor müşteri hizmetlerini aradım ve bu pakete geçmek istediğimi söyledim. Gorevli biraz laga lugadan sonra lütfen islemimi yaptı.
    Sonuç itibariyle engellerle dolu olsa da süreci tamamlamış oldum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.