Şimdi Ara

Türk Telekom'u Cezalandırabiliriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
10.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://parlakjurnal.com/adil-kullanim-kotasi-kalkti-simdi-ne-olacak/ bu konuyla alakalı belki yazılmış en kapsamlı yazı
  • Mesut bey ne diyordu? 'TTNet sınırsız fiyatlarını açıkladı. Yüksek fakat diğer iss ler de az değil. Onlara göre normal. Bu yüzden TTNet'i suçlayamayız bla bla bla.' Şimdi de konuşsun bakalım suçlayamıyo mu? TTNet'e söylenecek 1 tane iyi laf kalmadı artık. Ve bunu denetleyen, buna izin veren vs. bütün kurumlara.
  • Adamlara bak la. Hükümet fırıncının gramajı ve fiyatını bırakıp bu işe bir el-kol ve bacak atmalı. Telekom kendini ilah bellemiş gelene geçene köklemeye çalışıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ManuEngineer

    Ttnet kendisine mecbur bırakıyor. Altyapımız yoktu 15 dairenin en az 10 u 2 yıl taahhütlü internet alırsa altyapı getiririz yoksa gelmez dediler. Bu kadar değerli bir mevzuyu devlet sadece ttnete bırakırsa normal böyle şeyler. Götümüzü de yırtsak devlet bizim yanımızda yer almadı, almayacak.
    Donanım Haber'in son videosunu izleyin. 1 yıldan uzun taahhütlü işlemlerde cezasız iptal edebiliyorsunuz. Tüketici Haklı başlığıyla yayınlandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed in fiberi var.

    Bir şehir dışında da her yere hizmet veriyor.



    Milenicom un da var.



    Türk Telekom fiberi abone fazla olan yere getirmiyor ki. Çoğu fiber çektiği yerde superonline fiber de var. Her kes de superonline fiber kullanıyor. Öyle boş duruyor alt yapı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlerinde silivri hasreti görür gibiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoraNb

    Ne farkederki hocam?

    Bölgede Superonline Fiber ya da Türksat Kablo olsa hadi eyvallah, ama onun dışında ne kullanırsanız kullanın yine Telekom kazanmıyor mu zaten?

    Ayrıca alternatiflere ucuz diye geçip, bin pişman olan çok insanda var. Santraldeki cihazlarının yetersizliği, kapasite sorunları, ip yetersizliği sebebiyle cgnat sistemine mahkum bırakılma, yurt dışı ip kullanımı yüzünden digiturkplay gibi bazı siteleri kullanamama vs... diye uzar gider.

    Bir kampanya düzenlenip Türk Telekom'a toplu şikayet mesajları falan gönderirsek belki etki ederiz ama onun dışında ben pek bir olasılık göremiyorum.
    Zaten bu millet her işe düşünmeden başladıgı için anlamaz.Türk telekomu hiç sevmem ama gel gör ki el mahkum.Diğer İSS lere geçsende parayı türk telekom kazanıyor ama insanlar bunu düşünmüyor akıl edemiyorlar.Super online gel getir diyorum getirmiyor türk telekomun altyapısıyla bana internet verecek ne anladım o işten.Türknet desen 100 mbit diyor verdigi hız 35 mbit akşamları hız düşüyor 5 mbite.Vodafone fiber var evin önünde oda binanın tamamını ikna et getirelim diyor herkes çıkar peşinde o yüzden türk telekomda kafam rahat şimdilik.




  • Telekom henüz bankalara geçmedi. Borsada bakın %55 Ogerde görünüyor. Kendi sitesinde de öyle. Lübnanlı Hariri de yönetim kurulu başkanı hala. Yani adamlar gider ayak ne koparsam kardır mantığı ile yapıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi williamwallace88 -- 21 Aralık 2018; 9:8:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • williamwallace88 W kullanıcısına yanıt
    Ama internete konsorsiyum şirket kurdukları ve el koydukları söyleniyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Evet evet biliyorum teşekkürler. 3 ayım kaldı sonrasında turknet artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaw he he

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan yorumlara baktığınızda bazı arkadaşlar hakkını arayan insanları suçlamış. AKN kaldırılsın diyenleri suçlamışlar. Bu yorumlara bakarak ne kadar tuhaf bir ülkede yaşadığımızı bir kez daha anlıyor insan. Olması gerekeni yaptığınızda böyle uzaylı muamelesi görüyorsunuz. Yazık gerçekten.
  • Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası a mail atalım şuan telekom hisseleri onlarda
  • Cuma günü ttnet hattımı kapattırdım. Neden kapattırıyorsunuz diye sordu çalışan. Sebebi belli değil mi dedim. Güldü ve sustu. Benle birlikte elinde modemle 5 kişi vardı ttkom müdürlüğünde. Hepsi interneti kapattırmaya gelmiş. Mobil veri kullanırım az kullanırım yine de bunlara paramı kaptırmam. Gerçi yakında mobil verilere de zam gelirse şaşmam..
  • Nasıl bu kadar kestirip atabiliyorsun, 3 bankaya nasıl geçti daha işletme hakkı var idi oger 'in işletme hakkı elinden alındı iki sene daha işletme hakkına sahip diye biliyorum ama borcunu ödemediği için işletme hakkı elinden alındı ve 2 yıllık işletme hakkından alacağı hakları borcuna tuttular ve bu da bankalara teslim edildi şimdi bankalar iki yıl daha işletecekler ve o borçta bankalara böyle ödenmiş olacak çünkü bankalar alacaklı kredi çıkarmışlardı zamanında bunun haberi yapıldı ve böyle okudum ben böyle biliyorum, ama sen başka türlü açıklıyorsun olayı sen mi ben mi yanlış biliyoruz, o yüzden vatandaştan çıkarmıyor parasını bankalar diyeceksin zamlar geliyor neden geldiğini çok iyi biliyorsunuz ülkemizdeki kur farklarını kenara attım yaklaşık bu forumda 2 yıldır akk kalksın diye konu açanlar sizler değil miydiniz akk istemiyoruz dediniz sesinizi duyurdunuz meclise kadar taşındı devlette ne dedi 2019 ocak ta kalkacak akk iyi güzel ama unuttuğunuz bir şey var bunun bir de maliyet kısmı işte o tt ve diğerleri de diyor ki şimdi madem akk kalkıyor bunun bana bir maliyeti var ve bende bunun bedelini mecburen kendim karşılayamam ya da bir kısmını karşılarım ama bir kısmınıda millete yüklerim diyor olay bu kadar basit.. Ne güzel akk siz internetler kullanacağız ben geçtim bile netspeed 'e geçtim 16 mbit 58 tl ye 14 mbit hız alıyorum bana yeter de artar sınır yok akk yok taahhüt yok 6 ay 75 tl aktivasyon ücretini kullanmamak için mecbur kullanma onayı verdim sorun değil 5 gün oldu geçeli veeeeee 2 3 kez koptu internetim anlık birkaç saniye de geldi ama hızdan memnunum ciddi artış yaşadım çünkü daha önce kopmayan gayet başarılı olan bir superonline kullanıyordum fakat 55 tl idi 2 yıl taahhüt verdim ve kullandım bitti taahhüt dedi ki superonline 63 tl 12 ay taahhüt 50 gb kota eee dedim kotasız 69 tl dedi 24 ay tahhüt dedi hem de 8 mbit onu da 6 mbit veriyor kopma olmasın diyeymiş 6 'dan 14 'e çıktım 55 tl 'den 56 tl ödeyeceğim dedim tahhüt vermezsem ne olacak 91 tl dedi superonline haaa dedim hadi eyvallah ben başkasına geçerim.. Şimdi de zam yaptı diyorsunuz akk istemeyen azınlık değildi ve bununda bir bedeli olacak kusura bakmayalım..

    Burada ne tt yi savunuyorum ne de akk istemeyenleri sadece istenen hakkın bir faturası olur demeye getiriyorum..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acemiteknolojist

    Yapılan yorumlara baktığınızda bazı arkadaşlar hakkını arayan insanları suçlamış. AKN kaldırılsın diyenleri suçlamışlar. Bu yorumlara bakarak ne kadar tuhaf bir ülkede yaşadığımızı bir kez daha anlıyor insan. Olması gerekeni yaptığınızda böyle uzaylı muamelesi görüyorsunuz. Yazık gerçekten.
    Arkadaşım anlamıyorsun galiba eğer akk istemiyorsan bir de maliyeti olacak bu işin kimse cebinden bir şeyi karşılamaz sen işletme sahibisin bir kilo peyniri 28 tl ye satıyorsun buraya kadar güzel ve buradan bir kar ediyorsun işlet döndürüyorsun gelelim müşteri diyor ki kardeş yaaa 20 tl ye ver bunu eee sen 18 tl ye mal ediyorsun 2 tl karın olacak sorarım sana sen ayakta kalabilir misin?? Sonra diyorsun bazı arkadaşlar akk yi kaldırmak isteyenleri suçluyor diyor kimseyi suçlamıyorum akk kalktı ne güzel seviniyorum da ama bunun bedelini ödemeye de razıyım 50 yi veren 60 ı da verir 100 veren 140 ı da verir karşılığını alacağız sonuçta.. Ha dersen ben 100 e alırken 80 e almak istiyorum da kusura bakma da öyle bir şey olursa kesin batmış bir tt olur karşında bırak internete girmeyi internetin i sini bulamazsın bu ülke de ha dersin ama avrupa da böyle değil abd de böyle değil 29 euro ya sınırsız giriyor adamlar dersin heeee bende derim kardeşşşş avrupa da değiliz Türkiye 'deyiz..




  • Türk Telekom kullanmayın diyorum
    En büyüğü o diyorlar
    Adil kullanım kalksın diyorum
    O zaman zam gelir diyorlar
    Bak şu firmaya geç çok daha güzel diyorum
    Bayisi bile yok güvenemem diyorlar müstahak bize gerçekten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Neyin maliyeti onu da açıklasınlar o zaman. Burası Türkiye deyip geçiştirmekle olmaz. Ben tüketici olarak hakkımı ararım. Sen diyorsan ki ölümü gösterdiler sıtmaya razı oldum, o da senin tercihin. Burda maliyet adı altında bal gibi fırsatçılık yapılıyor. Avrupa gibi olamıyorsak maalesef bu tarz zihniyetler yüzünden olamıyoruz.
  • Ağzına kırmızı biber sürelim bence.
  • Bu adamların yaptıkları şeyler gerçekten mide bulandırıcı. Bu ülkenin insanlarına resmen açık açık sizi iliklerinize kadar sağmaya geldik diyorlar. Ülkede bunlara yaptırım uygulayacak bir güç yok o yüzden bir şeylerin olmasını beklemek artık hayal.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.