Şimdi Ara

türk telekom dava açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 2 3 sene once bi şekilde toplu olarak internet paramı odemiştim. toplu yaptıkları icin 2 faturayı ödememiştim ve borc kapanmıstı. sonra o faturaları devam ettirmişler bu sene basında falan tekrar kagıt gonderdiler bana. gittim soyledim falan durdurun bari dedim. durdurmamıslar 2 ay once falan durdurdum. haksız yere para istiyolar ttnetteki çalısana da soyledim şikayet et dedi ama etmedim. geçen hafta aradılar dava açıcaz diye açın dedim ve açmıslar. napabilirim su anda ? ogrenciyim bi de ne yapabilirler?



  • denix09 D kullanıcısına yanıt
    Avukat masrafı , Faturaların faiziyle ücreti , bir dünya masraf çıkacaktır.
    100 liralık fatura için 1-2 bin TL bayılmak saçma olur.
    Yeni yasa çıkmıştı belli bir tutar üzerinde ise dava açılamaz diye en kötü ihtimal dava açıldıysa anlaşma yoluna gidiniz aracılık yapan kişiler var.
    Onlarda bu kadar süre neden beklemiş anlamış değilim herhalde faiz dalgasından galiba ayrıca neden ödemediniz bu işler çocuk işi değil 3 yıl içinde para bulamadınız mı?
    Size bu saatten sonra en çok yardımcı olacak kişi Avukat'tır.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    ben borcu kapattırdım biliyordum. benim şimdi yapmam gereken nedir? benden ne alabilirler ogrenciyim sonucta? şikayet etsem nolur?
  • denix09 D kullanıcısına yanıt
    Öğrenci olmanız firmayı ilgilendirmez onlar sadece sonuca bakar fatura ödenmiş mi? ödenmemiş mi? şikayet etmek hem boşa zaman kaybettirir hemde pek işe yaramaz en mantıklı çözüm borcu ödemeniz olacaktır.Avukat'ı arayıp anlatın durumunuzu borcu komple ödeyeceğim davayı geri çekin felan filan paranız yoksa bir yerden bulmaya çalışın yada kredi kartı çıkartıp çekin en mantıklı çözüm bu olacaktır.Keşke bu kadar beklemeseydiniz yada avukat aradığında ödeseydiniz.Tamamen sizin hatanız öğrenci olmanız felan şirketi bağlamaz.
  • Kanıtınız varsa bimer'e ve BTK'ya şikayette bulunun. Aynı şirketten internet almaya devam ettiyseniz arada bir anlaşmazlık olmuş olabilir. 2 eksik faturayı faiziyle birlikte isterler ki bu hakları. Kullanmadığınız bir şeyin ücreti çıkıyorsa ona itiraz edersiniz ama kullandığınız ve ödemediğiniz kısmı ödemek zorundasınız. Öğrenci olup olmamanız firmayı bağlamaz, o alacağı paraya bakar.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    hic kullanmadım internet. 1 mb bile. 2 eksik faturayı almayalım demek icin 0212li hattan aradılar kanıtım yok malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denix09 -- 7 Haziran 2016; 17:46:51 >
  • siz faturaları ödediniz ve hizmeti kapattınız onlar devammı ettirdi?
  • öğrenciyim demek saçma 18 yasını doldurduysan herkesle eşitsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denix09

    arkadaslar 2 3 sene once bi şekilde toplu olarak internet paramı odemiştim. toplu yaptıkları icin 2 faturayı ödememiştim ve borc kapanmıstı . sonra o faturaları devam ettirmişler bu sene basında falan tekrar kagıt gonderdiler bana. gittim soyledim falan durdurun bari dedim. durdurmamıslar 2 ay once falan durdurdum. haksız yere para istiyolar ttnetteki çalısana da soyledim şikayet et dedi ama etmedim. geçen hafta aradılar dava açıcaz diye açın dedim ve açmıslar. napabilirim su anda ? ogrenciyim bi de ne yapabilirler?

    Tüm faturaları ödemeden borç nasıl kapanıyor? Faiz de işletir, avukata da verir icra da yollar. Faturasını zamanında ödeyenler enayi mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 8 Haziran 2016; 16:43:23 >
  • denix09 D kullanıcısına yanıt
    İnternet İptaline dair belge aldınız mı?
    Elinizde Taahhüt iptaline dair kanıt var mı ?
    Eğer en ufak kanıt var ise fatura dökümü'de olur kota kullanılmamış hiç bir şekilde kullanmadıysanız bunların faturasını ödeyebiliyorsanız ödeyip Tüketici Hakem Heyetine başvurun en kısa sürede ücret iadesi alacaksınız.
    Eğer hiç bir kanıtlayabileceğiniz bir belge,döküman,yazışma ve benzeri yoksa anlaşma yoluna gidin.
  • döküm istiyim diyorum çünkü hic kullanmadım. beni bir numaradan arayıp 2 faturanızı ödemeyin borcunuzu kapatalım dediler ödedim kapattırdım ama kapatmamıslar.
  • denix09 D kullanıcısına yanıt
    Tezgaha dusurmusler. Hadi faizi indirelim hatta silelim dese tamam da ödenmemiş faturadan vazgeçmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    ben ödemicem döküm isticem olmadı tüketici mahkemesinden dava açıcam
  • denix09 D kullanıcısına yanıt
    hocam hayat bana dava açmış turk telekom dava açsa ne olur
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    bu kadar saçma şekilde yüklenmeden önce biraz düşünün
    benzer bir şey arkadaşımın başına geldi
    çiftçi kendisi
    bikaç ay ödeyemedi sıkıntıları olduğundan gitti ben bunu öderim sıkıntı yok dedi bikaç ay müsade edin dedi interneti kapatalım fatura gelmesin o süre zarfında dedi internet vermediler fatura sürekli geldi internetide onun isteği üzerine kapamadılar yanlış anlamayın zaten hizmet vermiyorlardı ama vermedikleri hizmet için bikaç ay daha fatura aldılar borç tamamen kapatılana kadar faturalar sürekli gelmeye devam etmiş internet olmamasına rağmen

    ttnet sıkıntılı bir firma kapatın diyorsun kapamıyorlar
    kapansın açılmasın diyorsun durdurup 6 ay sonra kafasına göre geri açıp fatura istiyor dikkat etmek lazım bu firmaya karşı 1 kuruş eksik vermeyin 10 lira fazla verin kapatırsanız BELGE ALIN İMZALI belli olmaz yaparlar birşey ileride
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.