Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM CAYMA BEDELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar tam 1 hafta önce 03.09.2018 tarihinde telefonla başvurup 35mbps 100akk paketli Türk Telekom bağlattırdım bana vaat edilen hız,ping vs hiçbiri gerçekleşmedi yurtdışı kaynaklı sitelerden dizi,film izleyemiyorum Netflix,Twitch gibi platformları kullanamıyorum sadece 144p çamur gibi görüntüyle izleyebiliyorum müşteri hizmetleri ilgilenmiyor değerleriniz normal görünüyor bir şey yapamayız diyip geçiştiriyorlar online oyunlarda 110-120 pingin altına düşmüyor.Bugün arayıp iptal ettirmek istedim 900lira cayma bedeli çıkardılar 24 ay taahhüt var bundan kurtulmak için bir şansım varmı ne gibi bir yol izlemeliyim ? şimdilik sadece btkya şikayet oluşturdum.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.



  • Ah hocam ah keşke bağlatmadan önce buraya sorsaydınız yada konulara biraz göz atsaydınız. Türk Telekom'un verdiği hızın bir önemi yok adamlar yurtdışı bant genişliğini öyle bi kısıtlıyorlar ki isterseniz 100mbit olsun internet kullanılmaz hale geliyo. Normalde 14 gün içinde iptal ederseniz para filan alamazlar direk Tüketici Hakları'na başvurun işin peşini bırakmayın. BTK'ya yazmak zaten zaman kaybı sorununuzu ancak bir süre sizi oyalayıp taahhütünüzü iptal edemeyeceğiniz süreye kadar oyalamak için çözerler sonra tekrar başlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RogueAgent

    Ah hocam ah keşke bağlatmadan önce buraya sorsaydınız yada konulara biraz göz atsaydınız. Türk Telekom'un verdiği hızın bir önemi yok adamlar yurtdışı bant genişliğini öyle bi kısıtlıyorlar ki isterseniz 100mbit olsun internet kullanılmaz hale geliyo. Normalde 14 gün içinde iptal ederseniz para filan alamazlar direk Tüketici Hakları'na başvurun işin peşini bırakmayın. BTK'ya yazmak zaten zaman kaybı sorununuzu ancak bir süre sizi oyalayıp taahhütünüzü iptal edemeyeceğiniz süreye kadar oyalamak için çözerler sonra tekrar başlar.
    Hiç sorma hocam Superonline kullanıyordum çok memnundum taahhüt bitti fiyat vs daha uygun diye attan inip eşeğe bindik resmen.Hakem heyetine ve btkya başvurdum burdan gelecek sonucumu bekleyeyim yoksa direk yarın Türk Telekom müdürlüğüne gidip iptalmi ettireyim ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cayma hakkın var 2 hafta içinde cayabiliyorsun.



    900 lira faturalandirirsalar da tüketici hakem heyetine gidip faturayı iptal ettirebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Cayma hakkın var 2 hafta içinde cayabiliyorsun.



    900 lira faturalandirirsalar da tüketici hakem heyetine gidip faturayı iptal ettirebilirsin.
    Yardım için çok teşekkür ederim hocam sabah Türk Telekoma gidip iptal ettiriyorum o halde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sowande -- 12 Eylül 2018; 2:11:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle iptal ettirmeyin ve burada THH' ye gidin diyen kimsenin sözünü de dinlemeyin. Türk Telekom sizden icradan tutun cayma bedeline ordan da geç ödeme bedeline kadar her şeyin parasını alır. Öyle b*ktan bir hukuk sistemimiz var ki kanunu yazan aptallar kendi kanunlarını ipine takmıyor af edersiniz. Kuyruk acım olması nedeniyle biraz kin kustum özür dilerim ama iptal ettirmeyin, pişman olursunuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 12 Eylül 2018; 3:2:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumdakilerin gazını alıp iptal ettirirsiniz sonra bir bakarsınız 1500 TL toplam ödenecek tutar..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resmi gazete kararlarını da mı takmiyorlar.



    Tüketici iki hafta içinde bir kuruş para ödemeden sözleşmeden cayabilir diye yazıyor



    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

    Forumdakilerin gazını alıp iptal ettirirsiniz sonra bir bakarsınız 1500 TL toplam ödenecek tutar..
    900 lira cayma bedelini ödeyip iptal ettirsem sonra geri alamazmıyım ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, artık resmi gazete kararlarını da takmıyorlar. Dediğim gibi adamının adam olmadığı ülkede ne doğru olsun ki?
  • Sowande kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alırsınız ya da alamazsınız demem yanlış olur ama ikisinin de ihtimali %50 gibi düşünün. Riske değer diyorsanız deneyebilirsiniz belki de hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Tabii bir de diğer ihtimali düşünün, 900 TL ödediğiniz ve paranızı geri alamadığınız ihtimali.
  • Çok kararsız kaldım şimdi öbür türlü aylık 80 liradan 24 ay 1920tl yapıyor 2 sene hiç çekilmez bu internet.Daha önce bu konu hakkında tecrübe yaşamış biri yokmudur ne yapsam acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size herhangi bir cihaz veya cihazlar (modem, tablet vs.) verildi mi? Verildiyse, taahhütnamede, taahhüt süresi sonunda bu cihaz veya cihazların mülkiyetinin size geçeceği hükmü var mı?



    Kurulum ücreti ne kadardı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kontratak

    Size herhangi bir cihaz veya cihazlar (modem, tablet vs.) verildi mi? Verildiyse, taahhütnamede, taahhüt süresi sonunda bu cihaz veya cihazların mülkiyetinin size geçeceği hükmü var mı?



    Kurulum ücreti ne kadardı?
    Modem verdiler telefonla başvuru yaptığım için elimde sözleşme, taahhütname vs. yok maalesef ertesi gün geldiler bağladılar hiçbir kağıt vermediler bir şeyde imzalamadım.



    Kurulum ücretini bilmiyorum maalesef müşteri hizmetlerini ararsam öğrenirim sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sowande kullanıcısına yanıt
    Sözleşmenin ve taahhütnamenin birer örneğini kağıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile size aktarmak zorundalar. Aksi bir durum yoksa eğer web sitesi üzerinde bu belgeler yüklü olması gerekiyor, oradan ulaşabilirsiniz. Eğer yüklenmemişse size bir şekilde aktarılmasını talep edin.

    Sizin ödeyeceğiniz cezai şart (cayma bedeli veya adı her ne şekilde konulursa konulsun) size mülkiyeti devredilmesini kabul ettiğiniz cihaz(lar)ın fiyatı, kurulum ücreti ve bugüne kadar yapılan indirimin toplamından fazla olamaz.

    Örneğin size 200 liralık modem devredilmiş olsun, kurulum ücreti de 150 lira olsun, internet hizmetini de bir ay kullanıp ödeme yapmış olun ve yaptığınız ödeme 20 lira "indirimli" olarak geçiyor olsun (70 lira ödediniz diyelim, taahhütsüz fiyat 90 liraysa 20 lirası indirim olarak geçer):

    Cezai şart = 200 + 150 + 20 = 370 lira

    Bu durumda 370 liradan fazla cezai şart çıkamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 12 Eylül 2018; 19:13:20 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.