Şimdi Ara

Türk Telekom BTK' ya Yeni Bir 'Toptan Satış' Teklifi Sunmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resimde' de görüldüğü üzere 7 Mart'ta güncellenen xDSL Toptan Satış Teklifi sunulmuş. 32Limitsiz tarifesi de eklenmiş. Şimdi bizi tabi ki burada "Limitsiz" kısımları ilgilendiriyor. Bunlar son kullanıcı fiyatları değil. Bunların üstüne KDV ÖTV ve servis sağlayıcı karları koyulacağını unutmayalım. Fakat bilen varsa söylesin, bu fiyatlar hesaplanınca indirim oluyor mu ? Bana az da olsa var gibi geldi. Elinde eski teklifler olan varsa karşılaştırma yapalım.

    Gerekli edit: Bu teklif, geçenlerde netlimitsizlerin 50GB' a yükseldiğini müjdeleyen(!) teklif olabilir yani hali hazırda kabul edilmiş olabilir. Bilen biri varsa aydınlatsın lütfen.

     Türk Telekom BTK' ya Yeni Bir 'Toptan Satış' Teklifi Sunmuş


     Türk Telekom BTK' ya Yeni Bir 'Toptan Satış' Teklifi Sunmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CULDAd -- 5 Mayıs 2012; 3:49:12 >







  • 16 mbit tam limitsiz ise 90tl veya 95 tl denk gelse süper olur hemen alirim ttnet adam oldu sonunda derim türkiye şartlarinda bu fiyatta o hiz gayet uygun.

    not kaynak neresi arkadaş kime sunuldu bu tam anlayamadim biraz ayrinti versen en erken ne zaman raflarda görebiliriz :D

    ufak bir araştirmadan sonra 16 mgbit sade fiyati 70,02 ise bunun kdv ile ötv si toplam 16.10 tl ediyor toplamda 86,12tl ediyor ediyor 8 mgbit bu şekilde hesapladim 8 115 tl ye tamamlanmasi için 40 tl gerekiyor 86+40= 126.12tl ediyor yine giren bize giriyor şaçma bir olay şöyleki telecom parakende olarak 16 mgbit servis sağlayicilara 70.02 olarak satiyor devlet 16 tl vergi aliyor ttnet gibi firmalarda aylik o tarifeye 40 tl kar aliyor kisaca 70 tl telecoma 16tl devlete 40 tl ttnet smile super online gidiyor

    zaten biri adsl de 16mgbit tam sinirsiz var oda 125tl kisaca ttnet bu tarifeleri vermeyi tercih etmiyor cani isteyen veriyor tarifeleri adam isterse vermiye biliyor kisaca 3 basamakli kaziklaniyoruz develete verilen vergi fazla değilde telecom fazla aliyor ttnet ile telecom farkli birer kuruluş oldular ise benim anlamadim nokta şu altyapi trafik her şey telecomdansa ttnetden müşteri hizmetleri için aylik ttnet 40 tl ne melem bir iştir çikamadim bir türlü allah belalarini versin btk bunu kabul ediyor cibanin başi btk ttnet biri adsl gibi düşünün sadece servis sağlayici asil firma telecom parayi kiran onlar parayi altyapiya yatirmayanlarda onlar off kafam şişti 70 tl versin telecom ttnet 40 tl ye bize satsin sadece müşteri hizmetleri olarak konuşarak aylik herkezden alsin ne güzel rekabet olsun diye ttnet türk telecomdan ayirdiniz peki ne rekabeti telecom verdiği fiyat belli servis sağlayicilarin bir iş yaptiği yok telefonda şaçma sapan cevaplar vererek 40 tl cepe atiyorlar ben direk telecomdan alsam zaten kesinti oldummu telecom halletiyor santral port mort değiştirme hiz yüksetme filan hepsi telecom yapiyor hangi servis sağlayicisini kullanirsaniz kullanin fark etmiyor kisaca ben telecomdan direk aliyim işim düştüğündede santralimin no arayim sorun var bir bak diye hem ordaki adamlar cana yakin gardaş diyom net gitti beceriksiz ttnet derdiğimi anlatiyom anlamiyorlar diyom gülüyor bakiyom ben diyor tak 2 dk hallletiyor. valla acayip kekliyorlar bizi btk yi nere şikayet edebiliriz benim kafamdaki o şuç btkda belirtmesi lazim maxsimum şu kadar kar edebilirsin diye smile da 129 tl satiyor 16 mgbiiti kisaca adamlar kafalarina göre takiliyor btk bir yerlere şikayet etmek lazim. :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra90 -- 5 Mayıs 2012; 5:24:13 >




  • Bu tarifeler şu anda uygulananlar zaten. Tabloda olduğu gibi bir önceki tarifelere göre %5 civarında indirim yapıldı ama TTNet bu indirimi %5 civarında zam yaparak yansıttı. Diğer ISS'ler ise mevcut fiyatları hiç ellemedi. Sadece Biri indirim yaptı sanırsam. Ondan da emin değilim gerçi. Şu anki fiyatlara bakarak konuşuyorum, geçmiş fiyatlarından haberim yok.

    Bu arada kaynak:http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/urun/kurumsal/toptan/DSL-Internet-Tarifeleri.pdf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 5 Mayıs 2012; 6:09:35 >
  • hocam akn oldugu sürece bu fiyatlar ucuk bu tabiri caizse bu ttnet bizi tavuk gibi yoluyor..
  • herkes bişeyler yazmış

    bunlar toptan satış teklifleri

    indirim falan yok

    32 mbps hız zaten vardı

    smile adsl e bakarsanız görürsünüz

    bu fiyatların üstüne yüzde yirmi üç vergi bir de iss karları eklenince zaten şuan kullandığımız fiyatlar çıkıyor ortaya

    turk telekom güncel kısmından tarihine de bakmak lazım hangi tarihin teklifi bu diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 5 Mayıs 2012; 11:14:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc_fosil

    herkes bişeyler yazmış

    bunlar toptan satış teklifleri

    indirim falan yok

    32 mbps hız zaten vardı

    smile adsl e bakarsanız görürsünüz

    bu fiyatların üstüne yüzde yirmi üç vergi bir de iss karları eklenince zaten şuan kullandığımız fiyatlar çıkıyor ortaya

    turk telekom güncel kısmından tarihine de bakmak lazım hangi tarihin teklifi bu diye

    Ona göre yorum yaptık zaten biz de. Bahsettiğim %5'lik indirim, bundan bir önceki toptan satış tarifelerine göreydi. Yani evet, toptan satış tarifelerindeki %5'lik indirimin, direkt olarak olmasa da dolaylı olarak bireysel tarifelere yansıması gerekirdi. Yamulmuyorsam Biri bunu yaptı, diğer ISSler hiç karışmadı, TTNet ise zam yaptı. Olay budur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.