Şimdi Ara

Türk Telekom altyapı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
44.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yine bir Türk Telekom mağduriyeti ile (rezaleti mi demeliydim?) karşınızdayız :) Ama benim yaşadığım mağduriyet, pardon rezalet sanırım bir rekor...

    Kısaca anlatıyorum:

    2013 Mart ayında yeni yapılan bir apartmanın dairesine taşındık ve Türk Telekom şubesine gidip internet bağlatmak istediğimizi söyleyince internet altyapısının olmadığını söylediler. Bu arada oturduğumuz sokak yeni yerleşim yeri olduğu için hiç kimsede yokmuş. Biz ve komşularımız taşındıktan beri defalarca müdürle konuştuk, internet ve telefon isteme talebinde bulunduk, internetten ve sosyal medyadan şikayet ettik, müteahhitle görüştüm biz ilgilenmiyoruz dedi. Geçen haziran komşu apartman sakinleriyle birlikte toplam 9 dilekçe yazdık (12 daireden) ve müdüre ilettim. Müdür bana bunları getirmene gerek yoktu biz genel merkezden internet altyapısı olmayan yerler için ödenek bekliyoruz, bekleyin dedi.Son durum böyle işte...

    Bu arada 2014 yılında yanımızda 6 daireden oluşan ufak bir site var ve apartman görevlisi 1 ay içinde yalın internet getirdi o siteye çünkü bakan yeğeniymiş, herkes öyle diyor :) Biz de 3,5 yıldır internet altyapısı bekliyoruz...

    Arkadaşlar önerileriniz veya uyarılarınız nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.







  • Nerede oturuyorsun hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'in Menderes ilçesinde oturuyorum hocam.
  • İlla wifi ile internet hizmeti veren isp ler vardir.Bir araştırın bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone Mobile Wi-fi kullanıyoruz o da aylık 15 gb :( Büyük ihtimalle Uydunet altyapısı da yok
  • Arkadaşlar sorun güncel, lütfen yardım edin. Diğer internet altyapı sorunu konularına yazıyorsunuz bana yazmıyorsunuz niyee
    ! :)
  • Adamları sık sık rahatsız edeceksin hocam başka seçenek yok. Belki bıkarlar da altyapı işlemlerini hızlandırırlar.

    Edit: 3.5 yıl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Zoidberg -- 28 Ağustos 2016; 22:19:38 >
  • Arkadaşlar Türk Telekom kapsama haritasında Hipernet hizmeti alabilirsiniz yazıyor ama sokakta bildiğim kadarıyla fiber kutusu falan yok ve apartmanımıza da kablo çekilmedi diye biliyorum. Buna rağmen neden öyle gösteriyor anlamış değilim. Sizin fikirleriniz nedir?  Türk Telekom altyapı yok
  • öncelikle çok geçmiş olsun. telekomun yaşattığı tüm mağduriyetleri rezalet diye adlandırsak yerinde olur bence.
    ben 4 aydır bekliyorum, senin yıllar olmuş. umutsuzca keyiflerini bekliyoruz. btk üzerinden yazabildiğiniz kadar şikayet yazın. ben böyle yapıyorum, daha önce bimer ve cimer üzerinden de şikayetler yazdım. şikayetlerin sayısı ve yoğunluğu arttıkça en sonunda birilerini göndereceklerdir diye düşünüyorum.
    en son paylaştığın haritayı kendi adresim için açtığımda çevredeki apartmanlarda olduğu ve benim apartmanda olmadığı gözüküyor. en son şikayetimde bu ekran görüntülerini ilettim ben mesela... yarın muhtemelen her zamanki klasik cevaplarını kopyalayıp gönderecekler.

    4.5g internete alternatif olarak turksat'ın henüz tanıttığı ve websitesinde bile henüz yeterince bilgi olmayan turksatnet'i araştırabilirsiniz. şu an için kendi sayfalarında belirtilen firmalarla iletişime geçtiğimde fiyatların aşırı yüksek olduğunu gördüm. ama bu hizmet birkaç ay sonra tamamen aktif olacağından dolayı uygun fiyatla telekom alt yapısı olmadan internet kullanılabilir.
    apartmanda kablolu tv alt yapısı olup olmadığını sorgulayın, eğer alt yapı varsa kablonet kullanabilirsiniz. bunun için turksat kablo yazıp google'da aratmak gerekiyor. turksat benim semte hizmet vermediği için ben bunun başvurusunu yapamadım. ama sizin semtinizde varsa telekomu aylarca beklemek yerinde turksat'a kablo tv alt yapısı için abşvuru yapmak daha hızlı çözüm sunabilir.

    son olarak da havadan internet olayını araştırmak lazım. ben istanbul için havadan internet sağlayan bir isp bulamadım. istanbul'da bulduğum sadece kurumsal firmalara hizmet veriyor. ama farklı şehirlerde bireysel kullanıcılara da havadan hizmet veren firmalar var. bunun için de "izmir havadan internet" diye aratınca çıkan sonuçlara bakabilirsin.

    tekrardan geçmiş olsun, umarım en kısa sürede alt yapı gelir veya farklı bir çözüm olur şu firma ile daha fazla muhattap olmak zorunda kalmayız.




  • Öncelikle çok teşekkür emek verip yazdığın için. Dediğin gibi btk, şikayet var gibi sitelerden şikayetimi yaparım. O değil de geçen cumartesi mail attım ilk kez 1 iş günü içinde dönüş yapacağız dediler ama ses seda yok! Yemin ediyorum Ankara genel merkezde çay sigara sohbet muhabbet takılıyorlardır. Bu arada yeni evlerde kablo tv altyapısı yok maalesef. Birkaç aya Türksat net bir netleşsin, otursun umarım altyapısız internet verir de idare ederiz şimdilik.

    Unuttum! Ya hocam ben haziranda müdüre dilekçeleri iletirken bana "Bu dilekçeleri getirmene gerek yoktu, biz şikayetleri ve altyapı olmayan yerleri belirleyip bildirdik, ödenek bekliyoruz şuan yapıcak bit şey yok." dedi. Kim bilir ne zaman gelir ödenek, neyse artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her platformda her kullanıcıdan tonla para alırken neyin ödeneğini bekliyorlar kim bilir...
    1 gün konusuna takılma hocam, benimki öyle duruma geldi ki; mesai saatleri içinde yazdığım zaman birkaç saat içinde bana dönüş yapıyorlar. ne olsa her zamanki klasik cevap. tarihleri değiştir kopyala yapıştır...
    sesini duyurabildiğin kadar duyurmaya bak, bu konuyu yukarıda tut, herkes görsün, sosyalmedya'da paylaş. bu birtek senin benim değil herkesin sorunu. benim evin bi sokak altında siteler var, siteye fiber bile gitmiş. insanlar istediğini seçiyor. biz max 16mbps telefon kablosu çeksinler diye bekliyoruz. yanımdaki araziye bi şöyle lüks bir rezidans dikseler alt yapısı benimkinden önce gelir eminim...
    ben taşınırken malesef sormayı akıl edemedim apartmanda telekom alt yapısı var mı diye, yıl 2016 olmuş böyle rezillik olacağını tahmin edemedim.
  • Rezillik sanki fiber döşeyecekler alt tarafı telefon direğinden kablo getireceksiniz 2016 da rezalet.Arkadaşımda 1,5 senedir bekliyor hala yok
  • Adamlar ankaraya 3 senedir alt yapı yapmıyorlar yeni evler yapıldı ama alt yapı yok internetin. 3 senedi arkadasım internet çekilsin diye bekliyor.
  • Yok artık abi ya!!! Ankara'da 3 yıl, başka yerde 1,5 yıl bunlar iyice azıttılar, 10 milyar TL değerindeki şirket nasıl yıllardır ödenek gönderemez hayret ediyorum. Hayattan soğuduk lan millet fibernet, hipernet takılırken biz yıllardır altyap bekliyoruz. Utanmadan 4,5 G, yok Türkiyedeki en geniş fiber ağı reklamları falan. Reziller başka bir şey değiller.

    Bugün İzmir Konak'ın orada bir işim var vakit bulabilirsem telekom bölge müdürlüğüne uğrucam bakalım onlar ne dicek
  • Hocam hiç bir altyapınız yoksa şu konuya bir bakınhttps://forum.donanimhaber.com/m_119573338/tm.htm

    Hiç değilse 3 ev birleşip faturalı bir hat ile aylık makul bir ücrete internete çıkmış olursunuz, hem de akk olmadan. Ama işlemlere girişmeden önce eviniz civarında 4g şebeke sinyaline bir bakın ve hız testi yapın.
  • 1 ay önce taşınarak bende bu kervana katıldım. hemde istanbuldayım. sanırım bu işlerle müteahhitlerin ilgilenmesi gerekiyor ama bu taşındığım sitede adamlar kimseyi iplemiyor. yetkili bulmak bile çok zor. mail attım turk telekoma altyapı yok diye ama cevap gelmedi. 50 metre ötemizdeki binalarda hem tt altyapısı hemde uydunet fiber falan her şey var. ama yeni site oldugu için bizim binalarda yok.

    ne yapıcam bilmyorum yarın belki tt bayisine gider durumu sorarım dilekçe veririm. işte koca ülkede internet türk telekomun tekelinde olunca böyle kan alıyor adamlar.
  • ne altyapısı dikili taşları yok. Hizmet etmiyorlar sadece nasıl daha çok para kazanırımın peşindeler. Gelişmemiz lazım ama nasılllllllllllll
  • turk telekom un %55 hissesi olan oger telekom şu an zor durumda

    o yüzden alt yapı yatırımları sanırım biraz askıya alındı

    anca böyle toki, emlak konut, kiptaş binalarına ya da ağaoğlu gibi marka projolere alt yapı getiriyorlar ki o marka projelere superonline kablotv falan da geliyor.

    yani ufak ya da orta çaplı binalara sitelere internet gelmesi için ya bakan tanıdığınız olması lazım ya da oger telekom un iflastan kurtulmasını beklemek için dua etmeniz.

    bimere falan da yazsanız fayda etmiyor, çünkü oger telekom'un sahibi Sn. Cumhurbaşkanı'nın en iyi arkadaşlarından biri.

    düzenleme: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 18 Eylül 2016; 20:19:09 >
  • bu gün tt genel müdürlüğüne gittim. maaşallah bankadan daha kalabalık. öyle ki sıra için fiş alıp baya baya bekliyosun. altyapı başvurusu için adres falan verdim şikayet takip numarası verdi buradan süreci takip edersiniz dedi görevli kız. tahmini ne kadar sürer diye sordum. valla o işler çok uzun sürüyor gibisinden bir şey söyledi.

    bu takip numarasınıyla takip edemiyorum yanlız türk telekom müşterisi olmak gerekiyor sanırım. var mı nasıl kullanıldığını bilen.
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Merhaba, taşındığınız apartmanda yeni olduğunuz için haliyle komşularla pek samimi değilsinizdir. Ama cesaretinizi toplayıp komşulara "internet altyapı" için konuşun. İnternet isteme talebiyle ilgili bir taslak dilekçe örneği yazın ve aynı cümlelerle en az 5 tane dilekçeniz bulunsun.Sonra kapılarına gidip internet altyapı için dilekçe hazırladığını ve okuyup imzalar mısınız diye sorun. Şahsen ben öyle yaptım ve kimse geri çevirmedi.Burada maksat abone sayısının fazla gözükmesi. Bu arada yılmayıp Tt şubesinde müdürle görüşün ve şikayet var ve btk gibi platformlardan şikayet yazın sizi arıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.