Şimdi Ara

Türk Telekom 200+ Fiyatlarını açıkladı, sıra Turk.net' de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktan da anlaşılacağı üzere Ttnet fiyatlarını açıkladı bir hayli de rekabetçi diyebilirim diğer İSS lere nazaran. Özellikle Modem dahil 304 tl 500/20 paketi.. Sanırım sizin tarafınız da bu fiyatlandırmaları bekliyordu bu paketler için açıklama yapmak için. Hali hazırda 139 tl lik paketinizi kullanıyorum 100 mbps lik paketiniz için ama diğer paketler için pekala daha fazlasını da veririm ttnet le rekabetçi bir fiyat olursa tabi.




  • Açıklasa ne olur mevcut musteri gecemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut müşteriden kastın taahütlü olanlar ise normal. Lakin taahütü yok ise kapat yeni aç :)

  • geçtim 500 dl'u şu uploadları 10 ve üstü yapın artık ttnet üstünden verdiğiniz hizmetlerde.

  • Umarim turknet uygun Fiyatli olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Süper online kendi paketine ikame olacak şekilde rakip olduğundan TT üzerinden satış yapmıyor. Şu dönemde bence kendi alt yapısından hizmet sağlayan sağlayıcılar +100 paketleri hemen satışa sunmayacaktır. TT bile hemen açıklamadı, satışa açtığı pakette kendisi port ücretinin altında nasıl fiyatlandırdı çok garip geldi. Dengeleri belirleyen SOL ve TurkNet'in hız/fiyat'ı olmuş oldu.

  • Merhaba, konuyla ilgili henüz netleşmiş bir süreç bulunmamaktadır. Güncelleme olması duruumunda mutlaka duyuru olarak sizlerle paylaşacağız.
  • Türknet destek bi cevap verdiğinde aklımda canlanan ektedir Türk Telekom 200+ Fiyatlarını açıkladı, sıra Turk.net' de 


    Türk Telekom 200+ Fiyatlarını açıkladı, sıra Turk.net' de
  • nedense bu türknetin buralarda şirket ortakları çok olduğundan sürekli maliyetleri yazıyorlardı sanki maliyetleri müşteriyi ilgilendiriyormuş gibi bakalım bu kişiler Türk telekomun bu fiyatlarını da baz alacaklar mı eğer türk telekom bu fiyatları veriyorsa rekabet açısından türknet daha uyguna verme durumu oluştu paketleri tabi işine gelen Tt fiber altyapısındaki kullanıcılarına 100 mgbit sınır koyup sonra altyapın en yüksek neyi desteklerse ve tek fiyata algısı kasmaksa bilemem tabi ama buda kandırmaca olmuyor mu işin sonunda müşteri kandırılmış olmuyor mu maliyetleri yazan şirket ortaklarına sorumdur ?


    ee benim altyapım 1000 mgbit destekliyor hadi ne duruyorsunuz sunsanıza bu hızları tt altayapısın da ki kullanıcılara da sunamıyorsan o zaman bu reklam sloganından vaz geçin bu kadar basit ama buradaki maliyetleri yazan şirket ortakları bunu anlamıyor yada kasti anlamak istemiyorlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 23 Haziran 2022; 15:14:42 >
  • TT'nin fiyatlar bence her zamanki gibi yüksek, arkadaşım 500Mbit için Superonline'dan 199tl/12 ay şeklinde teklif almış.

    Turknet bu hizmeti sunsa yine uygun olacaktır diye düşünüyorum, varsın taahhüt istesin bu enflasyonda taahhüt bizim lehimize.

  • Türknet'in bunu yapacağını sanmıyorum. Boşa yorulmanın anlamı yok. Gördüğüm kadarıyla tamamen Gigafibere odaklanıyorlar, zaten orada 1 GBPS simetrik var. O yüzden kurumsal hariç geleceğini sanmıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.