Şimdi Ara

Türk 'teknoloji kanallarının' bi halttan anlamaması? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
7
Favori
14.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alayı PR çalışması, teknoloji bilgisi olan Influencer topluluğu. İşini hakkıyla yapanlar yok mu, elbette ki var. Nadiren de olsa kaliteli içerikler görüyoruz. Ancak kendim biraz anladıktan sonra fark ettim ki çoğunluk gerçekten reklamdan başka bir şey yapmıyor.
  • Teknoloji kanallarında yaptıkları tek şey biraz tanındıktan sonra reklamını aldıklarını ürünü tanıtmak. Ben bunun dışında bir şey görmedim.

    Sürekli üretimden bahsediyorlar ama ülkenin en çok takip edilen kanallarının orijinal bir tane içeriği yok. Hep ürün tanıtımı. Sen ne üretiyorsun içerik olarak.

    Şahsen forumlarında üyelerin açtığı konular çok daha yararlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneTreeHill

    https://www.youtube.com/c/biosisgaming

    Sövmek yok beyler şu an Uğur Dündar tadında

    Beni takip eden bilir zaten eskiden. Genelde yaptığım çalışmalar global anlamda çok az örneği vardır.

    @REDSTONE

    quote:

    İşlemci fanı inceliyorlar: Soğutma performansını, oyunlarda grafik ayarlarını fulleyip ekran kartını 95-99% yükte, işlemciyi 25-30% yükte test ediyorlar!


    Bunu genelde soğutucu performansı vasat altıysa yaparlar. Malum %100 yükte fail olacağından sözde günlük kullanım senaryosu.

    quote:

    Ekran kartı inceliyorlar: Videonun yarısı kutunun üstünde yazanları okumakla geçiyor. Fanlar hangi düzeyde ne kadar ses yapıyor kimse bilmiyor!


    Zaten incelemelerin hepsi basın bülteni okuma tadında. Adam niye ugraşsın günlerce test etmeye. Scaling değerlerine değinmeye.

    quote:

    Monitör inceliyorlar: Renk yüzdelerinden bahsetmek mi? Güldürmeyin beni. Adam gene kendini çekiyor oyun oynarken!


    Yeterli bilgileri yok çünkü. Yeterli bilgileri olsa teknik ekipmanları yok. Teknik ekipmanları olsa onu kullanacak yetiye sahip değiller.

    Yıllar önce yaptığım monitör incelemesi.https://forum.donanimhaber.com/samsung-u24e850r-incelemesi-4k-pls-freesync--122965928

    Bizim milletin kafasını bilirsiniz. Genelde nasıl olurda kısa yoldan köşeyi dönsem mantığında olduğu için yaptıkları şeylerde ona göredir. Geçen youtube yorumlarıyla ilgili biriyle tartışıyorum. Adam diyor ki bir yere gelmek istiyorsan insanları eğlendirmelisin. Tamam şu an sunumum sıkıcı olabilir onu daha akıcı hale getirmeliyim ama yani benim videolarımı izleyerek eğlenecek adamın vay haline. Demek ki sosyal hayatı o kadar bitik benden eğlenmeye medet umuyor. Benim tek amacım insanların satın alma eyleminden önce doğru bilgiler verip onun satın alma davranışı olumlu yönde etkileyip doğru ürünü alıp kısıtlı bütçesini amacında kullanmasını sağlamak. Ama youtube üzerinde içerik ne olursa olsun entertainment odaklı olmuş halde.Ve işin kötü tarafıysa işini doğru yapan hiçbir zaman bu vasat altı emek olmadan hazırlanmış içeriklerin yanına yaklaşamaz. Bu sektördeki maalesef çoğu kişide yeterli altyapı yok. Bu iş merak işi yani siz araştırmazsanız olduğunuz yerde sayarsınız. Ben binlerce dolar verdim ekipman aldım ama hala rus sitelerinin incelemelerini translate ile bakıyorum yeni bir test yöntemi ekleyebilir miyim diye. Diğer önemli etmen test ekipmanları gerçekten çok pahalı ve kur uçtukça bunlara erişim zorlanıyor ama bizim donanım camiasında zamanında da bu ekipmanları almadığı için ben esas sebebin bu olduğunu düşünmüyorum. Baş sebep editörlere uğraşmadan çıtır çerez üretmek kolay geliyor çünkü insanlar daha fazlasını talep etmiyor.
    Selamlar, arada buralara da uğra, gül cemalini görelim şöyle. İlla mention mı yapalım.

    Ama seni de gayet anlıyorum tabii ki. Y2B'dan devam edebildiğin kadar et derim.




  • Hocam bir halt olamayan ya youtuber oluyor ya da influencer.

    Sizlere tavsiyem şu: İNGİLİZCE ÖĞRENİN.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    şahsınıza ve yaptığınız işe saygı duyarak kanaldaki "aming" kısmını farklı zeminde tutmanızın bir amacı varmıydı
  • Genelleme yapmak istemiyorum ancak, insanların beklentisi zamanla değiştiği için bir kalitesizlik durumu söz konusu. İncelemeleri okumayı bir kenara bırakın, belirli bir sürenin üstündeki video incelemeleri bile izlemeye üşendiğimizi, videoları ilerleterek izleyip çok hızlı bir şekilde tükettiğimizi düşünüyorum.

    Satın almak istediğimiz bir ürün varsa, o ürünün incelemesinden daha çok ürün hakkında yazılmış bir şikayet var mı, ürünü alanlar memnun kalmışlar mı diye düşünüp, alış veriş yorumlarına odaklanıyoruz. Araştırmalarımız genelde bu yönde oluyor. Özetle bu durumun, ülkemiz insanı adına daha iyi olacağını düşünmüyorum!
  • Bence en sıkıntısı kulaklık. Hem deneme şansın çok az hem de inceleyen kişi bilgisizse tecrübelerini aktaramıyor. Ama iphonedio kanalını bu konuda başarılı buluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Yav hocam ne takıyorsun bunun farklı versiyonuda ülke gündeminde ya sev ya terk et diyor Kafa olarak fazla değişmiyor ülke.
  • Efsane review burda 😂

    https://www.youtube.com/watch?v=o61m3AYO9bU&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DIA

    Bunlar hep fukaralıktan.

    Gamernexus alıyor baba sıfır 2080ti yı selamın aleyküm söküyor soğutma bloğunu hemen.

    Bi comp chart çıkarıyor 50 tane kartı test etmiş koyuyor grafiği.
    Ses, OC potansiyeli oyun performansı herşeyini öğreniyorsun alacağın parçanın.

    Recep baltaş topladığı PC nin düğmesine basıyor. Çalışmayı nca 10 yaşındaki bebeler gibi tırsıyor 😅
    Gece gece kahkaha attım ya!
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt
    onlar da iyi hos ama hangi videolarina denk gelsem 5 dakikada anlatilacak seyleri 40 dakika anlatiyorlar icim daraliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda tek istisna Burak şolt. Adamın tüm incelemeleri kusursuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım hakkıyla eleştirsen ürünleri kimse sponsor olmaz. Acıtmadan üstün körü eleştiriyorlar en fazla. Zaten Türkiyede reklam pastası az. Bu platformlarda buna göre davranıyor.

    Ben bu platformlar harici kişisel o ürünü alıp yorum yapan ya da kullanıcı tecrübelerini anlatan videoları izliyorum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'daki çoluk çocuk izleyici kitlesine hitap etmek için mecbur öyle yapıyorlar. Ne kadar reklam izletirlerse o kadar para.
    Dikkat ederseniz zaten en çok para kazanan kanallar hep çocuk kanalları.
  • Technopat recep ve Ali , teknoseyir levent ve murat abimiz, DH dan erdi başkan dışındakiler maalesef iyice reklama döndü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.