Şimdi Ara

TüRK OyUnLArında SOn GELiŞME!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar türk oyun sektöründe kötü ama sektörel olarak iyi bir çıkış yakaladığımız şu günlerde PUSU 2 oyunun aktivasyon ve işletim sistemi sorunları gerekse sponsor bulamayan ve bu neden le çıkış yapamayan bir çok oyun var diyebilirim ...Bizde sektörün canlılılğı için kolları sıvadık arkadaşlar .Türk oyun sektöründe sonuçsuz kalan herşeyi yenebilecek ve iyi bir sonuç getirecek çalışmayı sizlere maddeler halinde yazıyorum arkadaşlar ..
    *programlama ve 3d animasyon tasarımında yer alıcağım yeni ve dinamik türk oyunları yapım çalışmalarının başlanması için gerekli olan ekibimi kurma çalışmalarımız başladı.Şuan GRAFiker,modelleyiciler,action seneryolama ve playerdan oluşan 7 kişilik bir ekip topladım sayılır..
    *Oyunun çıkışında kalite ve oynanabilirliğe çok önem vermeyi düşünüyoruz.Oyun çıkışında aktivasyon ve ya işletim sistem sorunları yer olmayacak bir install sistemi yaratacağız ..
    *oyun tasarımının DLL formatlı dosyalarını bile biz yapmayı düşünüyoruz.Burdaki amaç oyunun heryerde evrensel olarak çalışmasıdır.yüksek donanım gerektirmeden yüksek kalitede oyun oynama zevkini yaşamak..Bunun için entegre yazılım gelişitirici arkadaşlarımla bağlantııya geçtim.

    Şuan sadece bu profesyonel düzeyede bir ekip kurarak yaklaşık 1 sene içerisinde oyun tasarımında kendi yayımlama merkezimi oluşturarak ilk resmi oyun çıkışımızı yapmayı düşünüyoruz.Fakat bunun oluşması için ilk önce siz arkadaşların tavsiye ve önerilerini almayı düşündüm.Böyle bir projenin çıkışı sonucunda desteğinizi türk halkından görebilecekmiyim acaba merak ettim ... şimdiden sağolun BU arada PrOOgRaMMeR geri döndü!!...








  • başarılar dilerim dostum.pusu ekibi gerçekten hayal krıklığına uğradı ama kendi yanlışları....umarım siz daha iyi işler başarırsınız.belli bir yeriniz varmı yoksa evlerdemi çalışıyorsunuz?yeriniz varsa sizi ziyaret etmek isterim
  • Pusu dan mucize beklemiyorduk zaten. Onlar bu cesareti gosterip basardilar, onlari destekledigimiz gibi sizi de sonuna kadar destekleriz. Basarilar..
  • şuan bi yerimiz yok ama birikimlerimizi hem maddi hemde manevi açıdan koymayı düşünüyoruz.Şu an çalışmalarımızı evden yürütüyoruz.Ve gerekli materyalleri hazırlama ile uğraşmaktayız.Bilkaç ay içinde Ankarada geniş bir mekanda yazılım büromuzu kurmayı planlıyoruz.Herşeyin yasal olması için şuan oyun için isim hakları ve tescillenmelerle uğraşmaktayız .Bunların bitiminde yazılım bürosu için gerekli işlemleri başlatıp sadece kafamızı oyun tasarımına yönlendirmeyi amaçlıyoruz.Pusu ile bazı şeyler değişeceğini planlıyorduk aslında.Ama PUSU nun sorunlu çıkışı bu oyun sektörünü bir değişim sürecine sokamadı. Ve şimdi olmasa bile sonuna kadar türk oyunları durmayacak,herzaman bu çalışmalarımız devam edecektir. Bu arada destekleriniz için saolun...Lütfen okuyan arkadaşlar bi kaç yazı bırakarak ne düşündüklerini öğrenelim..Şimdiden kolay gelsin




  • koLay geLsin arkadaslar böyle seyler duymak cok guzel keske bizdede imkan olsada size maddi yardımlarda bulunsak ama öğrencilik işte
    umarım istediğiniz yere geLirsiniz
    basarılar sizLere
  • Sevgili arkadaşım PrOOgRaMMeR çalişmalarında size kolay gelsin. Ben de Türk oyun sektörünün gelişmesini isteyenlerden biriyim bazı arkadaşların GTA San Andreas'ı beklediği gibi bende pusu'nun çıkışını bekledim. Ama herkes gibi bende hayal kırıklığına uğradım. Umarım bu talihsizliklere siz uğramazsınız.

    Sana soracağım birkaç sorum var bende oyun sektöründe çalişmak istiyorum bu konuda siz tecrübeli arkadaşlarım bana neler önerirsiniz.Eğer cevaplarsan bana ve benim gibi Türk oyun sektöründe çalişmak isteyen bir çok kişiye yardımcı olursunuz.
  • pusu oyunu bence çok güsel
    dergide görüntülerini gördüm ama çıkışını göremedik...

    beyler gerçekten türklerin güsel oyunları var yok deil ama genellikle hep ingilizce
    ne olurdu yani full türkçe yapsalardı.
    örnek: farcry menü ingilizce türkçe yok...

    madem türksün tüğrkçe yap kardeşim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyboy1 -- 18 Haziran 2005, 14:47:07 >




  • PrOOgRaMMeR yapacağınız oyunun türü ne olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.