Şimdi Ara

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
11
Favori
25.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

    Superonline Wifi 6 Nokia modem kullananlar için de bu yöntem çalışmaktadır! Ipsec aktifleştirilip, Sip devre dışı bırakılmalı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle, saçmalığın daniskası, her telefon farklı bir vowifi konfigurasyonu ile geliyor. Vowifi için sunucu ayarları cep telefonları yazılımına gömülü olarak geliyor, bütün saçmalıklarda bu yüzden yaşanıyor zaten. Bugün sinjr oldum, vowifi simgesi var, fakat telefonu arayınca, ulaşılamıyor diyor.Vowifisız bile arama gelmiyor. Turktelekom hat sorunsuz çalışıyor, vodafone hat saçmalıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volte wifi arama ile ilgili çözemediğim bir sorunum var. gsm hattim vodafone telefon samsung s10 bu cihaz ile evimde turknet interner üzerinden wifi arama yapamiyorum. komsunun telekom wifi hattina baglaninca arama yapabiliyorum. veya iphone cihaza hattimi vodafone hattimi takinca turknet internet üzerinden görülebiliyorum. lutfen yardimci olun . vodafone turknet ve Samsung üçlüsü bir araya gelince wifi arama olmuyor. vodafone ve samsungdan çözüm bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colornick C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın çözümleyebilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.