Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
40
Favori
256.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    İnternet de ev telefonu da aynı kablodan geliyor. Biri için sorun yok deyip öbürü için "elektrikçi çağırın" demesi saçmalık ötesi.

    hocam diyorum ya işte eve elektrikçi çağırsam adama neyi açıklayacağım yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    quote:

    İnternet yönünden bir olumsuzluk yok fakat sabit hatta sıkıntı var dediler.


    İnternet ve telefon aynı kablodan gelmiyor mu? İnternet hizmeti verilip sabit telefon için "ankastre sorunu" şeklinde cevap dönülmesi saçmalık. İnternet ve telefon devreleri saha dolabında birleştirilecek, ankastreden tek hat olarak daireye çıkıp splitter ile ayrılacak. Bunu anlatmaktan klavyemiz aşındı. Bari siz bu tuzağa düşmeyin.

    yani bunu dahi bilmiyorlarsa bu işi hiç yapmasınlar
    telefon normal çalışıyor ve internet yoksa santralden internet bağlantısı yapılmamış demektir ,gerisi hikaye
    bizde bir şey yok sizin iç hatlarınızı baktırın gibi sözler kalıplaşmış ve saçmalıktan öte bir şey değil
    her zaman söylediğim gibi ,bu kablolar ancak çok korozyon yapmışsa kalite düşer ve apartman içinde öyle kolay kolay aşırı korozyon olmaz ,çok nadir olarak kablo kopması olabiliyor , o zaman tabiki sorun bizde olur ama öyle bir durumda telefonda çalışmaz

    ek yeri çoksa gibisinden sözlere de asla inanmıyorum ,ben şahsen denedim ,apartman girişindeki kutudan direk bağladığım zaman ile ,bir sürü ek yapılarak eve getirilen kabloya bağlı internet testlerinde hiçbir fark görmedim

    tabi ki bazı kayıplar olabilir ama servis sağlayıcı size santralden 16 mbit. veriyorsa ,siz asla 16 mbit alamazsınız (mutlaka kayıp olacaktır) bunlar çok uyanıklar doğrusu ,madem 16 mbit veriyorum diyorsun ,o zaman ver 18-20 mbit bak o zaman 16 mbit alınabiliyor mu




  • 1 haftadan fazla süredir internetimi bağlayamadıkları, bazı personelinin hata olmuş deyip bazılarının bir sıkıntı yok dediği, adam gibi destek ve bilgi alamadığım için işlemlerimi iptal ettirdim. Olan benim hat bağlatmak için elektrikçiye ve evraklar için kargoya verdiğim paraya oldu. Türk Telekom'a başvurdum.
  • 5 Ekim de evraklarım ellerine ulaştı, online işlemlere girişi yapıldı, halen daha aktivasyon olmadı, aktivasyon işlemlerini yapıyoruz şeklinde ibarede 6 gündür. Merak ediyorum sonu ne olacak. bu kadar uzun sürmemeli. atla deve değil.
  • osmanbjk O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi ben kontrol edip sürecinizi hızlandırmak adına size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi ben kontrol edip sürecinizi hızlandırmak adına size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?

    Sayın destek geçen hafta aynı şeyi yazdınız, ben de size pm olarak numaramı gönderdim. Bir artısı olmadı, halen bekliyorum.
  • osmanbjk O kullanıcısına yanıt
    Başvuru işlemlerinde aktivasyon tarafımız çok yoğun bu aralar ve yetişemediğimiz zamanlar oluyor bunun için sizden özür dileriz. Ben tekrar ileteceğim aktivasyon birimimize. Buradan da takipte olacağım. En kısa süre içerisinde hizmetinizi kullanmanız için elimden geleni yapacağım. Teşekkürler.
  • Kotalar kalkınca sağlam bi zayıflama var sanki, ya da bulunduğum bölgede o şekilde. Hız testi hiç birbirini tutmuyo. Sabahları gayet iyi hızlı gece geç saatlerde de aynı fakat 18.00-23.00 arası acayip yavaş. Hattım vs her şey yeni bölgemde vdsl varmı bilmiyrum ama adsl kullanıyorum. Bi çözüm beklemekteyim. Kotayı kaldrınca otomatik talimat vermiştim umarım pişman etmezler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 aydır super hızlı kullandığım turknet adsl hattım (16mbit ama 13mbit lerde gayet yeterliydi) son 2-3 haftadır resmen yerlerde sürünüyor! 2-3 mbiti zor geçmiyor hızımız...

    ben bunu tamamen sınırsız akn ye geçilmesine bağlıyorum... ayrıca o abone sayıları da arttığı için resmen kapasite aşımı yaşıyoruz!?

    zamanında ttnet de aynısı olmuştu, bölgemdeki abone sayısı arttıkça hızımız düşmüştü, sonra dsmarta geçtik onda da geçtiğimiz seneye kadar iyiydi... şimdi turknet... bakalım şimdi nereye savurulacağız... abonelik iptal işlemlerimi başlattım!
  • gilkerh G kullanıcısına yanıt
    çok erken karar vermisiniz bende de oldu bir hafta kadar sorun dengesizdi hız destek kaydı açtım düzelttiler tabiki siz ne yasadiniz bilmiyorum ama acele etmisiniz gibi geldi bana arkadasima Muğla'da bağlattim internet 10mb akksiz tertemiz alıyor çocuk bayram etti resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gilkerh G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size ben yardımcı olmaya çalışayım isterseniz. AKN kalktıktan sonra altyapı çalışmalarımız oldu ve hız kayıplarınız bundan dolayı düşmüş olabilir. GSM numaranızı PM üzerinden bana iletirseniz size yardımcı olabilirim.
  • Böyle bi rezillik olamaz samimi söylüyorum ben vatandaş olarak artık aramaya utanıyorum. Her konuşmada tarafıma aktarılan “numara bağlantısıyla ilgili şebeke problemi” nasıl bir hatadır ? Bu sorun neden kaynaklanır kim ilgilenir muhattabımız kim ne kadarlık bir süreçte onarılır ? Veya onarılır mı ? 1 sorunun bile cevabı yok ve 10 gündür bekliyorum. 2 gün önce türknet ile olan telefon görüşmemde konu ile ilgili olarak 2 işgünü içerisinde teknik destek tarafından dönüş yapılacağı söylendi ama kimse aramayınca her zaman olduğu gibi ben aradım gene. Türknet teknik destek ekibi gerekli kontrolleri yapmış Şebekede problem olduğunu tespit etmişler ? Nasıl yani ben zaten bu sorunun çözümü için destek istedim. Müşteri hizmetlerindeki hanımefendi türk telekom ekiplerinin gelip bağlantı yapmaya çalıştığını fakat yukarıda bahsettiğim sorunla karşılaştıklarını bu sebeple bağlantıyı gerçekleştiremeyip Türknet e sorun olarak geribildirim yaptıklarını söyledi. Türknet müşteri hizmetlerine bu konu hakkında benim yapmam gereken nedir diye sorduğumda bekleyeceksiniz cevabını aldım. Peki ne kadar bekleyeceğim dedim. Süreç belli değil sorun çözülene kadar dediler. Peki sorunu çözecek kim dedim gene cevap yok. 1 hafta daha bekliyorum umutsuzca yüksek ihtimal iptal talebinde bulunacağım. Böylesine acı bir tecrübeyi yaşattığınız için sonsuz teşekkürler@TurkNetDestek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün itibariyle mevcut internetim kesildi vodafone tarafından. ancak türknetten kullanıcı adı ve şifresi gelmedi. bu çok basit bir işlem ve bu işlem için beni internetsiz bırakıyorsunuz, ben bundan nefret ediyorum. internet üzerinden iş yapan bir kişiyim. Her an zararıma.
  • 2 hafta önce Hız sorgulamadan adres girerek hız sordum 35 mpbs VDSL yazıyordu .Bugün sordum 16 mpbs yazıyor.Nasıl olur bu ?
  • ibra012 kullanıcısına yanıt
    bölgenizdeki vdsl portları dolmuştur
  • osmanbjk O kullanıcısına yanıt
    0850 288 8080 den fatura biriminden (önce 1 sonra 0) bağlanıp sorun onlar direk sms olarak gönderirir. Sistemin göndermesini beklemeye gerek yok. Bu arada dsl lambanız yanıyor değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibra012

    2 hafta önce Hız sorgulamadan adres girerek hız sordum 35 mpbs VDSL yazıyordu .Bugün sordum 16 mpbs yazıyor.Nasıl olur bu ?

    Şimdi ben de baktım. Bende de 16 mbps yazıyor. Daha önce 35 mbit yazıyordu. Halbuki şu an ttnet vdsl kullanıyorum. Umarım bi hata vardır.

    Hızları 35 mbite çekmeden önce 50 mbit yazıyordu. TTnet aboneliğimin bitmesini beklediğim için Türknet'e geçememiştim. Taahhüdümün bitmesini beklerken hızları 35 mbps'ye sabitledirler. Şimdi ise 16 mbps yazıyor eğer bi hata yoksa Türknet resmen sen gelme diyor bana :)
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    o şundan kaynaklanıyor, adresten sorgulama yaptığı zaman saha dolabınızdaki boş vdsl portlarına bakıyor dolu ise adsl gösteriyor o da dolu ise bakır altyapı yok diyor. Şu an vdsl kullanıdığınız için siz eğer ki türknet kullanacağım diyor iseniz sakin kapattırmayın internetinizi taşıyın ki boş vdsl portu yok hatası almayın.

    50 mbps yerine 35 mbps yazmasının sebebi ise TT kaynaklı. TürkNet TT den port kiralayıp hizmet veriyor ve aylık kira ödüyor. TT bu port ücretlerine aşırı düzeyde zam yapınca TürkNet de mecburen VAE deki yeni müşterilere 35 den fazla hız veremeyecek duruma geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

    0850 288 8080 den fatura biriminden (önce 1 sonra 0) bağlanıp sorun onlar direk sms olarak gönderirir. Sistemin göndermesini beklemeye gerek yok. Bu arada dsl lambanız yanıyor değil mi ?

    Aradım hocam ancak işlemlerinizi hızlandıralım dediler kullanıcı adı ve şifre vermediler.
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.