Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müşteri temsilcisi adreste boş port olmadığını söyledi. Tam da niyetine girmiştik ya



    Sırf uydunet 25 ten 24 e düştü diye iptal ettirecektim uyuz oldum. Bu portu kaç günde getirir acep Türk telekom?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi benim halihazırda adsl üyeliğim var ttnetten. Gidip turknetten de üyelik aldım. Bir hattan sadece biri kullanılabiliyor dediler. turknet aktif şuan. İkisini de kullanmam için cat6 kablo çekmem gerekiyormuş. Bu kabloyu aldım ama çekerken rj45 jacklarını mı kullanıyoruz bu binadaki kutuya nasıl bağlayacağız?
  • 16 Mbit e kadar 75 GB Yalın 60₺ TTNET taahhütüm bitmek üzereyken Türknet'e geçtim. Geçiş işlemleri esnasında interneti 1 saat kadar falan kullanamadım. Gayet memnunum, kesinlikle tavsiye ediyorum. Taahhüt bozma bedelini 120 ₺ kadar olan kısmı zaten Türknet ödüyor. Aynı fiyata 2 kat AKN + Telefon hizmeti + Taahhütsüz alıyorum. Kalite anlamında hiçbir değişiklik yok. Sanki SNR Marj değerim biraz düştü gibi geldi ama hava şartlarından dolayı da olabilir TTNET kullanırken ki değerlerime bakmayı unuttum o yüzden tam karşılaştırma yapamıyorum ama sonuçta iki firma da Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Hattınız ADSL 16 Mbit e kadar ise Türknet e geçmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhantemiz -- 7 Şubat 2017; 22:56:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhantemiz

    16 Mbit e kadar 75 GB Yalın 60₺ TTNET taahhütüm bitmek üzereyken Türknet'e geçtim. Geçiş işlemleri esnasında interneti 1 saat kadar falan kullanamadım. Gayet memnunum, kesinlikle tavsiye ediyorum. Taahhüt bozma bedelini 120 ₺ kadar olan kısmı zaten Türknet ödüyor. Aynı fiyata 2 kat AKN + Telefon hizmeti + Taahhütsüz alıyorum. Kalite anlamında hiçbir değişiklik yok. Sanki SNR Marj değerim biraz düştü gibi geldi ama hava şartlarından dolayı da olabilir TTNET kullanırken ki değerlerime bakmayı unuttum o yüzden tam karşılaştırma yapamıyorum ama sonuçta iki firma da Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Hattınız ADSL 16 Mbit e kadar ise Türknet e geçmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

    5 Mayıs ta benim vodafone netteki aboneliğim bitiyor. şu anda türknete geçsem 150 tl cayma bedeli ödemem gerekiyormuş vodafone net e. 120 tl yi geçtiği için bu bedeli türknet ödemiyor mu yoksa 120 tl ye kadar mı ödüyor?




  • arkadaşlar tekrar merhaba turknet e geçiş yaptım max 16 alabiliyorum şu anda dedikleri gibi 35 veremediler bende asus n14u dan vdsl modeme geçtim bana bu değerler ile vdsl verebilirler mi?
    türk telekomdaki hat değerlerim:


    türknetteki:


    şimdiden cevaplarınız için teşekkürler




  • bu ilk sayfadaki taahütsüz 150 akn li 59.90 lık paket nasıl sizce evimde ne telefon ne internet var 5-6 aylığına alsam olur mu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: momenty

    bu ilk sayfadaki taahütsüz 150 akn li 59.90 lık paket nasıl sizce evimde ne telefon ne internet var 5-6 aylığına alsam olur mu

    Yeni abonelerde Türk Telekom sorun çıkarıyor fakat bölgenize göre sorun yaşamayabilirsiniz, genelde geçiş işlemleri sorunsuz geçiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m1xer

    arkadaşlar tekrar merhaba turknet e geçiş yaptım max 16 alabiliyorum şu anda dedikleri gibi 35 veremediler bende asus n14u dan vdsl modeme geçtim bana bu değerler ile vdsl verebilirler mi?
    türk telekomdaki hat değerlerim:


    türknetteki:


    şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

    Attainable Net Data Rate değeri 23 mbit alabileceğiniz ama sizin portunuzun 16 mbiti desteklediğini görüyorum.
    maksimum 16 mbit alabilirsiniz.




  • kron0S K kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkür ederim bi soruşturayım
  • Bende evrakları hazırladım,yarın göndereceğim.Hadi hayırlısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Aktivasyon İşlemlerinizi Yapıyoruz
    Belgelerinizde herhangi bir eksik yok. İnternet ve telefon başvurunuz altyapı sağlayıcı şirkete yapıldı.

    Yazıyor kaç gündür. Adam bana dedi ki; Abi valla adsl neysede vdsl için başka şirketlerin kablolarını çekmemizi, port yok demememizi istiyorlar. Bazen gidip kabloları çekiyoruz internetleri kesilsinde o firmayla çalışmasınlar diye anlattıda anlattı. İğrenç birşey çünkü bu olanların hepsi denetimsiz. Bizi tekele bağlamak istiyorlar. Kaç gündür bekliyorum, yapılacak işlem ne biliyormusun? Santrale gidip, kablomu takmak. Olay bu kadar basit olmasına rağmen 6 gündür internetsizim. Arıyorsun dedikleri tek şey de şu; işlemlerinizin hızlandırılması için gerekli önceliği aldık. Sabit ezberletmişler belli çünkü 20 mh de aynı lafı söylüyor. Yarın türk telekom santrale gidip yukarı teknisyenlerin yanına gidicem kaç kuşaktır bu semtteyiz benim portumu tak kaç gündür perişan ettiniz bizi başına birşey gelmeden diyip tehdit edicem. Zaten kıl olduğum bir elektronik mühendisi bunların müdürü gerekirse onada gidicem. Bunları yaptıktan sonra adım gibi biliyorum TAKACAKLAR. Türkiyede işler böyle yürüyor, bizde sevmiyoruz kaba kuvveti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kron0S


    quote:

    Orijinalden alıntı: momenty

    bu ilk sayfadaki taahütsüz 150 akn li 59.90 lık paket nasıl sizce evimde ne telefon ne internet var 5-6 aylığına alsam olur mu

    Yeni abonelerde Türk Telekom sorun çıkarıyor fakat bölgenize göre sorun yaşamayabilirsiniz, genelde geçiş işlemleri sorunsuz geçiyor.

    Yeni abonelik aldım, ne internet ne de telefon vardı,
    Başvurumu takiben 6. iş gününde internetim bağlandı ve hiç bir sorun olmadan kullanıyorum.
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Vdsl ye geçebiliyor muyum bu durumda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    Taşıma yapmıyorum hocam sıfırdan kurulum yapıyorum. Türk Telekom aboneliğimi arkadaşa devrettim 2 hafta önce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Yeni abone olacaklar değerlendirebilir.
    Yapı Kredi World'e özel 30 TL Worldpuan (Albaraka, Anadolubank ve TEB Worldkartları da kampanyaya dahildir.) (Bir ay abonelik hediye kampanyası ile birlikte)
    https://turk.net/yapi-kredi-worldcard-30TL-1-ay-bedava-internet-kampanyasi.aspx
    https://turk.net/dosyalar/Ykb-Kampanya-Detaylari.pdf
    https://turk.net/dosyalar/YKB-Kampanyasi-SSS.pdf



    1) Kampanya Detayları:

    • Kampanya sadece 06 Şubat -06 Mart 2017 tarihleri arasında TurkNet Özgür İletişim Hizmeti’ne yeni abone olan kullanıcılar için geçerlidir.
    • Turknet Özgür Taahhütsüz 150 GB AKN`li paket için abone olan Worldcard müşterileri ilk ay internet ve telefon hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecektir.
    • Turknet aboneliği devam eden Worldcard müşterilerine Mayıs ayı fatura ödemesi için 15 TL Worldpuan, Haziran Ayı fatura ödemesi için ilave 15 TL Worldpuan, toplam 30 TL Worldpuan hediye edilecektir. 30 TL Worldpuan kazanabilmek için ücretsiz dönem sonrasındaki 2 tam ayın faturalarının ödenmesi ve Turknet fatura ödemelerinin Worldcard ile yapılması gerekmektedir.
    • Turknet fatura ödemelerinin iptal edilmesi durumunda Worldpuan kazanılamayacaktır. Worldpuan yüklemeleri yapılmış olması durumunda puanlar geri alınabilecektir.
    • Abonelik için turk.net web sitesinden, 0850 288 80 80 numaralı Turknet Çağrı Merkezi`nden başvuru yapılmalıdır. Kampanyaya Albaraka, Anadolubank ve TEB Worldcard’lar dahildir, banka kartları ve ticari kartlar ile yapılan ödemeler dahil değildir.
    • Kampanyadan kazanılan puanlar 13 Temmuz 2017 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 24 Temmuz 2017’dir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri her ay için bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir.
    • Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.
    • Kampanya fatura ödemeleri ile ilişkilidir. Hizmetini iptal eden aboneler World puana hak kazanamazlar.
    • Özgür İletişim Hizmeti yalnızca yeni abone olacak, bireysel kullanıcılar yararlanabilir.
    • Özgür İletişim Hizmeti fiyatı TL cinsinden olup, fiyata vergiler (%18 KDV ve %5 ÖİV) dâhildir.
    • Statik IP ücreti, vergiler dâhil 9,90 TL'dir.
    • Abonelik evrakın TurkNet tarafından hazırlanıp müşteri gönderildiği durumlarda, Lojistik Hizmet Bedeli vergiler dahil 29 TL abonenin iletmiş olduğu kredi kartından peşin tahsil edilecektir.
    • Özgür paket kapsamında aktivasyon hizmeti ücretlendirilmemektedir.
    • Özgür İletişim paketi kapsamında ADSL/ VDSL ve Telefon hizmetleriniz için bu hizmetlerin aktive edildiği tarihten itibaren, TurkNet'ten tek fatura alırsınız.
    • Her Yöne 1000 Dakika Konuşma Paketi şehir içi, şehirlerarası (444 ile başlayan numaralar ve 3 rakamlı özel servis numaraları dâhil), STH (Alternatif Telekom Operatörleri), Yurt içi GSM, Uluslararası Kademe 1 ülkeleri sabit numaraları ile yapılan görüşmeleri içermektedir.
    • Hizmetiniz kullanılabilir olduğunda size bilgilendirme yapılacaktır. Faturalandırma hizmet kullanılabilir olduğunda başlayacaktır. İlk abone olduğunuzda, ilk fatura, aboneliğinizi başlattığınız günden, ilk fatura dönemine kadar olan kullanımlarınızı, var ise kota aşım ücretini ve bir sonraki ayın kullanımını içerecek şekilde hesaplanır ve ilk fatura döneminizde gönderilir. ADSL/VDSL ön ödemeli, Telefon sonradan ödemeli bir hizmettir.
    • 32 Mbps ve üzeri hızlarda abonenin bulunduğu lokasyonun altyapısına uygun olarak VDSL2 hizmeti sağlanmaktadır. Abonenin hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafesine bağlı olarak alabileceği en yüksek hızda hizmet verilecektir.
    • Abonenin yüksek hızlarda bağlantı kurabilmesi için sahip olduğu modemin VDSL2 teknolojisini destekliyor olması gerekmektedir.
    • Abonenin altyapısının VDSL2 hizmetini desteklememesi durumunda ADSL hizmeti verilecektir. Bu hizmet ile alınacak hız garanti edilmemekte, hattın uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak 16 Mbps’ye kadar alabileceğiniz en yüksek hızda hizmet verilmektedir.
    • Adil Kullanım Noktası Uygulaması gereğince, veri kullanımında ayda 150 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 3 Mbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.
    • Özgür İletişim Hizmeti kapsamında yapılan tüm aramalar,www.turk.net/telefon-tarifeleri/ adresinde belirtilen “Hesaplı Tarife” üzerinden ücretlendirilir.
    • Turknet'in sunduğu hizmet paketinden yararlanılabilmesi için, paket içerisindeki hizmetlerin birlikte aktive edilebilmesi gerekir. Benzer şekilde ADSL/VDSL ve Telefon hizmetlerinin tek paket olarak sunulduğu TurkNet Özgür İletişim paketi aboneliklerinin iptali durumunda hem ADSL/VDSL hem Telefon hizmeti birlikte iptal edilmiş olacaktır
    • TurkNet Özgür İletişim paketi kapsamında yalnız ADSL/VDSL hizmetinin aktif hale gelmesi durumunda abone eğer tercih ederse TurkNet Özgür İletişim ücretleri ile aktif hale gelmiş olan ADSL/VDSL hizmetinden faydalanmaya devam edebilecektir (Herhangi bir internet servis sağlayıcıda ADSL/VDSL aboneliği bulunmayan abonelikler için geçerlidir).
    • Özgür İletişim Hizmeti taahhütnamesi imzasından doğan damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere TURKNET tarafından ödenerek, Abone'ye fatura edilecektir.


    TurkNet- Yapı Kredi Bankası Kampanyası
    § Kampanya hangi tarihlerde geçerli?
    o Kampanya 06 Şubat – 06 Mart 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
    § Kampanyadan kimler yararlanabilir?
    o Kampanyadan sadece 06 Şubat – 06 Mart 2017 tarihleri arasında TurkNet Özgür İletişim Hizmet’ine Worldcardları ile yeni abone olan ve kredi kartıyla otomatik ödeme talimatı veren kullanıcılar yararlanabilir.
    § Kampanya içeriği nedir?
    o Turknet Özgür Taahhütsüz 150 GB AKN`li paket için abone olan Worldcard müşterileri ilk ay internet ve telefon hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecektir.
    o Turknet aboneliği devam eden Worldcard müşterilerine Mayıs ayı fatura ödemesi için 15 TL Worldpuan, Haziran Ayı fatura ödemesi için ilave 15 TL Worldpuan, toplam 30 TL Worldpuan hediye edilecektir. 30 TL Worldpuan kazanabilmek için ücretsiz dönem sonrasındaki 2 tam ayın faturalarının ödenmesi ve Turknet fatura ödemelerinin Worldcard ile yapılması gerekmektedir.
    § Yapı Kredi bankası dışındaki hangi kartlar kampanyaya dahil mi?
    o Albaraka, Anadolubank ve TEB Worldkartları da kampanyaya dahildir. Banka kartları ve ticari kartlar ile yapılan ödemeler dahil değildir. § Ne kadar Worldpuan kazanacağım? o Turknet aboneliği devam eden Worldcard müşterilerine Mayıs ayı fatura ödemesi için 15 TL Worldpuan, Haziran Ayı fatura ödemesi için ilave 15 TL Worldpuan, toplam 30 TL Worldpuan hediye edilecektir. 30 TL Worldpuan kazanabilmek için ücretsiz dönem sonrasındaki 2 tam ayın faturalarının ödenmesi ve Turknet fatura ödemelerinin Worldcard ile yapılması gerekmektedir.
    § Wordpuan alamama ve/veya geri alınması hangi durumlarda olabilir ?
    o Turknet fatura ödemelerinin iptal edilmesi durumunda Worldpuan kazanılamayacaktır. Worldpuan yüklemeleri yapılmış olması durumunda puanlar geri alınabilecektir.
    § Hangi tarihlerde Worlpuanım kredi kartıma yüklenecek?
    o Kampanyadan kazanılan puanlar 13 Temmuz 2017 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 24 Temmuz 2017’dir. Turknet fatura ödemelerinin iptal edilmesi durumunda Worldpuan kazanılamayacaktır. Worldpuan yüklemeleri yapılmış olması durumunda puanlar geri alınabilecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri her ay için bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir.
    § Worldpuanım yüklenmedi n[e yapmalıyım?
    o Fatura ödemelerinizin kontrolü için 0850 288 80 80 çağrı merkezi numaramızdan, kredi kartı Worldpuan yüklemelerinin kontrolü için Yapı Kredi Bankasına ait 444 0 444 nolu çağrı merkezi numarasından irtibata geçebilirsiniz.
    § Mevcut müşteriyim. Yapı Kredi Kampanyasından yararlanabilir miyim?
    • Hayır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattarık -- 8 Şubat 2017; 16:1:5 >




  • murattarık M kullanıcısına yanıt
    Hocam nerde gördünüz. Kampanyalarda bulamadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi evraklar teslim edildi. Daha arayan yok, webde de gözükmüyor. Bekliyoz bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IIduayenaII

    Hocam nerde gördünüz. Kampanyalarda bulamadım.

    mesajı düzenledim. ayrıntılara bakabilirsiniz.
  • murattarık M kullanıcısına yanıt
    Vakıfla otomatik ödeme talimatı vermiştim katmamışlar vakıfı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: braveheartgs43

    Vakıfla otomatik ödeme talimatı vermiştim katmamışlar vakıfı

    Evet, vakıfbank dahil edilmemiş malesef.
    Ayrıca "Kampanya 06 Şubat-06 Mart 2017 tarihleri arasında TurkNet Özgür İletişim Hizmeti’ne yeni abone olan kullanıcılar için geçerlidir." diyor.
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.