Şimdi Ara

Türk kadınlarının % 91'i kendini çekici buluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk kadınlarının % 91'i kendini çekici buluyor



  • haklılar türk kızlarının çoğu çok çekici yerimmm
  • Bkz:Self Masturbasyon
  • Haksızlık abaza bir gençlikten ötürü şuna şahit oldum şehir dışında ünideydim okula kayıt yaptıran kızları daha gelmeden bulup instadan stalklamaya başlayan arkadaşlar olmuşdu sen bunu yaparsan o kız kendini peygamberde sanar tanrıda...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü hepsini ben şımartıyorum.azdırıcı ayı hareketlerim hepsini yüceltiyor.
  • Gerçekten çok kötü bir durum tabii ki kızlarımız güzel ancak %91 ego patlamasının olduğunu gösteriyor ve bunda en çok da bizim abaza erkekler etkili oluyor yani sadece ortalama bir kıza bile günde 3-4 kişinin yazdığını düşünsek bu sonuç normal çıkıyor.Özellikle Hindistan'da bu durum daha da vahim.Kızlarının güzel olduğunu düşünmüyorum ancak orada da abazaların yoğun olduğunu düşünürsek o sonuç da doğru çıkıyor.Artık durum öyle bir yere gelmiş ki kızlara soru sorduğunuzda dahi sanki onlara çıkma teklifi ediyormuş gibi davranıyorlar ve bunlar da onları balon gibi şişiren yurdum abazalarının suçu.
  • Bunun nedeni türk erkeğinin abaza olmasıdır. Deliği olana yazan bir milletiz maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bizim memleketteki kızlar böyle.Ben bunun cahillikten kaynaklandığını düşünüyorum.Hepsi kendisini "Angelina Jolie "gibi birşey sanıyorlar.Maalesef yaş ilerledikçe acı gerçekle karşılaşacaklar ve sert bir duvara çapracaklar.Hayalini kurdukları zengin ve yakışıklı erkek hiç bir zaman karşılarına çıkmayacak.

    Ülkemizdeki kız tiplemesi bu durumda olduğundan dolayı ben şansımı yurt dışında deneyeceğim.Size de tavsiye ederim gidin yabancı bir bayanla evlenin inanın bana çok daha namuslu ve ahlaklılar bizim kızlardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeklerin çaresiz olduğu ülkelerde kızların egosu hep yüksektir . Hindistan kekoların yuvasıdır , % 96


    UK eğitim seviyesi ve sosyal haklar en iyi olan ülkelerden biridir. % 26
  • Azmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu tarz bir veriden gocuntu duymak ahmaklık ve cahilliktir. Size gore Türk kadinlari guzel olmayabilir, herkesin kendi gorusu ama insanlarin kendini guzel bulmasi sandiginizdan cok daha saglikli bir durum. Dunyanin dort bir kosesinde kadinlar guzel olma kaygisi yüzünden yeme bozukluklarina yakalaniyor, binlerce kadin beden dismorfik bozuklugundan dolayi acı cekiyor. Uzakdogu'da binlerce kadin intihar ediyor. Sizce bu daha mi iyi? O kadar tahammulsuz insanlarsiniz ki insanlarin mutlu olmasina, kendilerini sevmesine dahi katlanamiyorsunuz. Bana kalirsa kadinlar da erkekler de kendilerini sevmeli ve begenebilmeli. Baskalarini yargiladiginiz gibi asagilik kompleksine de sahipsiniz. Siz de kendinizi sevmeyi deneyin biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden 92 degil 90 degil de 91?
  • Self olmayanı noluyor masturbasyonun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meriçler sağolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okidokiyo

    Bence bu tarz bir veriden gocuntu duymak ahmaklık ve cahilliktir. Size gore Türk kadinlari guzel olmayabilir, herkesin kendi gorusu ama insanlarin kendini guzel bulmasi sandiginizdan cok daha saglikli bir durum. Dunyanin dort bir kosesinde kadinlar guzel olma kaygisi yüzünden yeme bozukluklarina yakalaniyor, binlerce kadin beden dismorfik bozuklugundan dolayi acı cekiyor. Uzakdogu'da binlerce kadin intihar ediyor. Sizce bu daha mi iyi? O kadar tahammulsuz insanlarsiniz ki insanlarin mutlu olmasina, kendilerini sevmesine dahi katlanamiyorsunuz. Bana kalirsa kadinlar da erkekler de kendilerini sevmeli ve begenebilmeli. Baskalarini yargiladiginiz gibi asagilik kompleksine de sahipsiniz. Siz de kendinizi sevmeyi deneyin biraz.

    İnsanların kendisini güzel görmesi ile alakali bir durum değil bu. Narsist yapidaki kezbanlar bu olayin cıvkını çıkarıyor. Güzel kadın görmek isterseniz yazın Akdeniz bölgesine gelebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dikkat ettiniz mi ne kadar ülke berbatsa onla doğru orantılı olmuş kendini beğenme oranı.
  • Kezbans

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak iste sen de aynı ayrimciligi, faşizmi yapiyorsun. Kimin guzel olup olmadigina kim karar verebilir ki? Senin Akdeniz bölgesindeki kadınları begeniyor olman onlarin guzel olduklarini veya olmadiklarini gostermez. Sen birini beğenmiyorsun diye o kisi de kendini begenmemek zorunda da degil. Kimse toplumun güzellik standartlarina uymadigi icin utanmak, icine kapanmak zorunda degil. Her canli birbirinden essiz ve akil almaz. Yaptiginiz sey tamamen kadinlara "Guzel degilsen kapa ceneni otur yerine" demekten farksiz. Boyle dusunceleriniz yuzunden sari sacli olmadigi icin, ince olmadigi icin, beyaz tenli olmadığı icin operasyonlar geciren, intihar eden gençler var. O cok bayildiginiz Avrupa ulkelerinde vesaire bunun cok ornegi var mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okidokiyo

    Bak iste sen de aynı ayrimciligi, faşizmi yapiyorsun. Kimin guzel olup olmadigina kim karar verebilir ki? Senin Akdeniz bölgesindeki kadınları begeniyor olman onlarin guzel olduklarini veya olmadiklarini gostermez. Sen birini beğenmiyorsun diye o kisi de kendini begenmemek zorunda da degil. Kimse toplumun güzellik standartlarina uymadigi icin utanmak, icine kapanmak zorunda degil. Her canli birbirinden essiz ve akil almaz. Yaptiginiz sey tamamen kadinlara "Guzel degilsen kapa ceneni otur yerine" demekten farksiz. Boyle dusunceleriniz yuzunden sari sacli olmadigi icin, ince olmadigi icin, beyaz tenli olmadığı icin operasyonlar geciren, intihar eden gençler var. O cok bayildiginiz Avrupa ulkelerinde vesaire bunun cok ornegi var mesela.

    Sen kafayı yemişsin. Türkiye'de kızlar kendini beğenmiyor , HER ERKEK ONLARA YAZIYOR , ONLARA AŞIK SANIYORLAR

    RUH HASTASI BUNLAR




  • Asıl siz ruh hastasisiniz. Sen Türk kadinlarini elestirebilecek kadar yeterli mi goruyorsun kendini? Siz asosyallere kalsa hepiniz harikasiniz, altin suyundansiniz Türk kadinlari ise evrenin derinliklerinden size imtihan olarak yollanmis mutant canlilar. Hepiniz ozguvensizsiniz. Bu yuzden kendini seven insanlara da tahammul edemiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.