Şimdi Ara

Türk Erkeğine Yapılan slim-fit İşkencesine karşı olanlar Hareketi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
23.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deepkurt

    Sizce ilk foto çok mu düzgün? Veya diğerleri?

    Slim giyen herkes bence bunlar gibi duruyor ama farkında değiller.

    İlk fotoğrafda hoş değil tabiki işte ondan diyorum kendini bilip giyinmek diye...
    3. fotoğrafta adamın tarzı ve üzerindekiler rezalet ama kesim olarak gayet iyi
    4.fotoğrafta beden sıkıntısı var ayrıca o tek ceketlerin önü iliklenmez zaten öyle tutmasa görüntüde bir bozukluk olmayacak...
    5.de tercih meselesi bayanların hoşuna gidiyor o kadar kısa bende giymem lakin biraz daha uzununu kullanıyorum
  • Forumda erkek kalmamış la. Yorumlara bak.
  • -Slim fit işinin ayarı kaçtı.Eskiden pantolanlar boru paçaydı ve alt kısımları pot duruyordu.Sonra dizden daralan modellerle orta yolu buldular sonra direk belden daralan tayt gibi modelllere geçtiler



    -En önemli sıkıntı ise slim fit vucuda daha sıkı oturur hatları daha çok belli eder.Ülkede ki slim fitler direk kalıp olarak küçülüyor kesim olarak değil eski L gömlekler şimdinin XXL si oldu.



    -Bundan en çok benim gibi hem uzun hem iri insanlar sıkıntı yaşıyor 173 boylu türk erkeğine göre yapılan slim fitler bize uymuyor.T shirt ler göğüsün altına geçmiyor omuzda kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas goren de adamlar bodybuilder, bacak kaslarindan pantolona giremiyor, kol kaslarindan gomlekleri yirtiliyor sanacak. Neyin hareketi bu adama kiciyla gulerler. Bogazinizi tutul vucuttaki fazla yagi atin emin olun S bedene bile girersiniz. Ben L im XL im diye bir dunya yok. Hem bogazini tutama her buldugunu ye camis gibi ol sonra da isyan et. Ben 190 boyundayim 103 kilo oldugum donem de oldu hayatimda 77 kilo oldugum donem de kendimden cok iyi biliyorum bu durumu. 103 kiloyken XL gomleklerde bile gobekten zor kapanir, 36 beden pantolonlara bile zor girerdim fakat 77 kilo iken 30-31 pantolona girer, S beden her seye de girerdim. Kisacasi boyle bir bahane yok arkadaslar maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etrafımda görüyorum, delikanlı adamların üzerinde tayt gibi duran pantolonlar hiç hoş olmuyor..

    Bunlar tamamen üretim maliyetlerini düşürmek amacıyla, bilinçli ve planlı olarak yapılıyor.. Atıyorum, adam 1000 tane pantolon dikecek, ne kadar düşük beden çıkartırsa o kadar az kumaş kullanmış olacak ve daha fazla ürün çıkartacak.. Bu şekilde klasik bedene göre en az %20-30 kar marjı olacak..

    Beden uymadığında alışveriş yaptığınız mağazalarla bir görüşün bakalım, bir muhatap bulabilecek misiniz.. Zaten orada sigortalı çalışanın elinde ne var ki, hepsi de verilen işi yapar, maaş günü alacağı parayı bilir.. Görev tanımlarında var mı, diyorlar mı müşteriyi hoş et, eli boş gönderme, istek veya talepleri bize bildir. Bunların hepsi bitti..

    Müşteri bizden alışveriş yapacak da para bırakacak devri öldü artık, çünkü para bırak bırakma kimsenin umurunda değil.. Türkiye'de mantık, ben böyle diktim, işine gelirse, uyarsa giy, uymazsa ..tir git nereden bulursan bul.. Bunu demeye getiriyorlar aslında.. Üşenmedim, böyle bir iki büyük mağaza, genel merkezine iki kez bunları anlattım.. Usulen bir cevap verme nezaketinde bile bulunmadılar..

    Görevi müşterinin bedenine uyan giysi dikmek olduğu halde müşteriyi ben böyle diktim işine gelirse diye kendine uydurmaya çalışan, yani dayatma yapan ticaret erbabını, ürünlerini satın almayarak cezalandırmak gerekiyor..

    Burada bir özeleştiri de yapmak gerekiyor, bizim için bu sorunlar küçük esnaftan alışverişi çekmemizden sonra başladı.. Yani büyük giyim tüccarları mağazalar zincirleri oluşturarak bizleri böyle bir esaret altına sokarak istediğini dayatmaya başladı.. Oysa giyim çarşılarında esnaf satılanı satılmayanı müşteriyi çok iyi tanır, tercihlerini bilir, ilk elden geribildirim alarak daha fazla satış yapabilmek için müşteriye hitap eden mallar getirirdi.

    Her ne kadar sayıca çok az olsa da müşteriye saygısı olan işletmeler halen mevcut, onları arayıp bulmak gerekiyor..




  • gömlekte slim fit tercih ettiğim kesimdir, dileyen regular kesim giyer. benim zevkime göre regular paraşüt gibi birşey. üreticiler tüm kesimleri üretiyor neden sıkıntı oldu ki şimdi. pantolanları evet aşırı dar yapmaya başladılar, ben de pek sevmiyorum. pantolan özellikle takım elbisede ne bol ne de aşırı dar olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AA3437 -- 23 Eylül 2017; 11:13:39 >
  • Benim gibi zayıf ve bi türlü kilo alamayan biri için slim fit candır. (Hatta s tam oluyor slim fit)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boykota katılıyorum. Söylenenler doğru. Wallahide erkekler yakında tayt giyip ardından en güzeli yakışanı bu die ortalıkta gezicekler. Zaten insanımız düşünmekten aciz. Akıl tutulması yaşıyor. Bi ünlünün çıkıp bol kesim giyinmesi lazım avamın böyle giymesi için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen katılıyorum kardeşim.o kadar magaza geziyorum klasik kesim pantolon bulamıyorum.yaşım 52 spor giyimden başka giyinemem.nerede ise bütün pantolonlar yırtık. birde artık kumaş yada jean yok hepsi likralı ben kız değilimki likralı pantolon giyineyim.hele tişortlar on tane mağaza geziyorum cepli tişort bulamıyorum.sigara içiyorum.bir gözüm kaza sonucu görmüyor bir güneş birde yakın gözlüğü taşımak zorundayım.bulduğum cepli tişortlar ise cebine ancak çakmak sıgar.
  • Yaptığın yoruma katılıyorum 32 yaşındayım 184cm boyum var. eskiden slim fit giyinirdim, çokta yakışırdı. Son 4 senede yoğun iş temposu yüzünden spora ara vermem, beslenme ve dinlenme sürelerimin sabit olmaması yüzünden 25 kg aldım ve şu an 94 kiloyum. göğüs, koltuk altı ve göbek bölgemde yağlanma mevcut. Bu durumun farkındayım ama bundan da memnunum. Zira 4 sene öncesine kadar kendime işkence yapıyormuşum, spora git, yediğine içtiğine dikkat et, zamanında yat falan. Şimdi istediğimi ben ne vakit istersem yiyor, canım ne zaman istersem o zaman uyuyor, spor salonlarında geçirdiğim vakti, bilgisayar tv karşısında abur cubur atıştıtarak geçiriyorum.

    Türkiye'de benim gibi bir çok insan var farkındayım, zaten sağlık bakanlığının en büyük projelerinden birisi olan obezite ile mücadele ise bu demektir ki Türkiye'de ciddi bir kilo sorunu var.

    Sana hak verdiğim nokta ise giyim markalarının sanki tüm ülke fit, herkes spor yapıyormuş gibi slim fit ürün satması, diğer ürünlerin de talep portföyü devlet memuru, taşra delikanlısı, iyi aile çocuğu gibi görülüp onların örselenmesi durumu.

    seni eleştirdiğim nokta ise slim fite savaş açman, insan ne isterse onu giymekte serbest olmalı bence. o yüzden slim fite neden savaş açıyorsun ki?

    Ancak en çok satılan ürün slim fit diye kalkıp, regular fit veya başka kesimlerin ürün yelpazesini daraltmak, kalitesini düşürmek, ürün kotasını azaltmak, mağaza çalışanlarının slim fit deneyen müşterisinin peşinden ayrılmazken, regular fiti soranlara sadece reyon gösterip ilgilenmemesi durumunu eleştirebilirim. işte bu noktada seninle aynı fikirdeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 23 Eylül 2017; 11:37:25 >




  • *bne gibi giyinmek doğru bir beden değildir, hele moda hiç değildir. Bu tarz giyimlerin modalaştırılmasını sağlayan tüm Yerel moda basınınına buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

    Varikosel olmak istiyorsanız başka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportakviye -- 23 Eylül 2017; 11:55:53 >
  • Hocam düşüncelerinize %100 katılıyorum. Yaşım 20 bu arada. İşi çok abarttılar. Sırf bu yüzden alışveriş yapmak çileye dönüştü. Her markanın kalıbı da, modelleri de farklı. Her birini deneyip kendime uygun olanları bulmaktan bezdim artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şu sanki arkasında b*k poşeti varmış gibi kalça kısmı aşağı sarkan kotlar var. Onlar herhalde apaçi kesim kot oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşıyım tabikide.. sırf slim fit giyinecez diye L olan bedenim slim fit saçmalığı yüzünden 3XL ' lere kadar çıkabılıyor
  • Moda denen nane, nasıl giyinilmesi gerektiğine karar verir. Moda, trend, modern vesaire gibi süslü ambalajlarla da sunum yapar. Maksadı, bir mala ihtiyacı olmayan kişiye ihtiyacı olduğunu hissettirmek ve mal satabilmektir. Bir vadi dolusu eşyaya sahip olsanız bile onlar için "demode" hükmü verildiğinde onlar artık kurtulunması gereken şeylere dönüşmüştür.



    Bu moda-demode döngüsü sürer gider. Gün gelir slim fit diye düdük gibi giyinmemizi, gün gelir başka bir cafcaflı isimle çuval gibi bol giyinmemizi ister. Aslında ne giydiğimiz, nasıl giyindiğimiz umrunda değildir. Tek istediği alışveriş yapmamızdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaslı gay erkekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dockers’ın super slim pantolonunu alıyorum. Çünkü dockers’ın pantolonları %5 likralıdır ve mutlaka yarım beden esner. Esneyince daha rahat ve şık bir görünüme kavuşur. Konuyu açan arkadaşın bahsettiği sakallı slim fit giyip nargile çekenlere ben de uyuz oluyorum arap seviciler

    Tiplere gel

    https://onedio.com/haber/bu-stili-koz-dumaninda-harmanlayarak-yarattilar-nargileci-beylerin-stil-sirlarini-acikliyoruz-777907



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 23 Eylül 2017; 18:34:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destekliyorum.
  • Harekete destek veriyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.