Şimdi Ara

Türk düşmanı ülkeler sizce hangileridir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyada Türk düşmanı o kadar çok ülke vardır ki saymakla bitmez. Bunun en büyük nedeni ise tarihsel sebelere dayanmaktadır. Avrupa ve Batılı devletlerine göre Avrupa Türklerden çektiği kadar hiçbir milletten çekmedi. Atilladan Kanuniye, Hunlardan Oğuzlara kadar hiç kimse avrupanın içlerine kadar gelmedi. Hrisyanlığın en büyük düşmanı İslam, Türkler olmasaydı belki Arap yarımadasından çıkmayacaktı. Türkleri yok etmek tarihten silmek tüm avrupa ve batılı devletlerin en temel görevleriydi. Arap devletlerine göre ise Türklerin gölgesinde kalmak onlar için utanç kaynağıydı. Çünkü İslamı ilk kabul eden onlardı ve peygamber onlardan çıkmıştı. mevali dedikleri Arap olmayan müslüman kölelerin himayesinde yaşayamazlardı.

    Türkiye aleyhinde faaliyette bulunan(muş) ülkeler:

    LÜBNAN: Sözde Ermeni soykırımını kabul eden ilk ülkelerden birisidir. Ayrıca Ermeni Terör Örgütü ASALA ilk olarak bu ülkede kurulmuştur ve faaliyetlerini bu ülkede sürdürmüştür. Ayrıca ermeniler bu ülkede gelecekte Pkk'nın kurulmasına rol açacak Kürt çetelerini eğitmiştir. Daha sonra Türkiyenin yolladığı 14 kişilik tim bu ülkede Asala'ya çok büyük bir darbe vurdu. Daha sonra örgüt liderinin Atina'da öldürülmesiyle cezasını buldu. Bugün Pkk'nın içinde varlığını dolaylı yönden sürdürmektedir.

    SURİYE: Hatayın Türk toprağı olmasını kabul etmeyen ve Fırat ve Dicleye barajlar kurulmasını su azalıyor gerekçesiyle engellemeye çalışan Suriye yıllarca Öcalana yataklık etmiş ve Finans sağlamıştır. 1 ekim 1998'de kara kuvvetleri komutanı Atilla Ateşin Suriye sınırına yakın bir yerde 'ya apoyu ver ya da ben almaya geliyorum' demesi sonunda Suriye apoyu sınırdışı etmiş ve pkk'ya aktif desteğini çekmiştir. 2. körfez savainda sonra suriyede dengeler değişmiş ve Türkiyeye yakınlaşmaya çalışmak Suriyenin en önemli dış politikası haline gelmiştir. fakat ortadoğuda her an değişen dengeler suriyeye yine eskiye çevirmesi hiç de sürpriz olmaz.

    IRAK: Musul ve Kerkük yüzünden Türkiyeyi kendine rakip gören Irak Hizbullahi aktif bir şekilde desteklemiş ve Türkmenler Araplaştırmaya çalışarak Türkiyenin Ortadoğudaki etkinliğine son vermek istemiştir.

    İRAN: Türkiyede Bir şii devleti kurulması ve Azerilerin Türkiyeye güvenip ayaklanmasını engellmek için terör örgütleri asala, hizbullah, pkk ve tikkoya aktif bir şekilde destek vermiştir. ayrıca şii progopanda yaparak türkiyeyi kaosa sürüklemeye çalışmıştır. 2. körfez savaşından sonra onlar da suriye gibi Türkiye yakınlaşmak en önemli dış politikası haline gelmiştir.

    LİBYA: Türkiyenin laik olması ülkesindeki şeriat için büyük bir tehlike olduğunu var sayan Kaddafi Suriye,Yunaanistanla birlikte üçlü bir organizasyon kurarak PKK ve hizbullaha aktif destekte bulundu. hatta libya devriminni 1 eylüldeki kutlamalarında PKK'nın resmi geçide katılması Türkiye-Libya ilişkilerini gerdi. hatta Türkiye libya büyükleçilğini geri çağırdı. Tün bunlar gerçekleşirken dönemin başbakanı Erbakan utanmadan Libyayı ziyaret ederek dost ülke olarak takdim etti

    AVUSTURYA: Avrupada Türk karşıtlığının en yüksek olduğu en koyu katolik ülkesi olan avusturya Tüm radikal islamcıları bünyesinde toplayarak gelecekte Türkiyeye en çok sorun çıkaracak ülkelerden biri olacaktır.

    İTALYA: Saman altında su yürüten ülkelerden biri olan italya Pkkya finans ve mayın olmak üzere silah yardımı yapmaktadır. Ayrıca misyonerlik faaliyetlerinde bulunmaktadır.

    ALMANYA:[Kürtlerle aynı ırkdan geldiğini savunan almanlar pkk'ya rant sağlamakta ve almanyada örgütlenmesine yardımcı olmaktadırlar.

    FRANSA: Ermenilerin savunucusu olan ve Türkiye aleyhinde herşeye katkıda bulunan bu ülke Türkiyenin en açık ve net düşmanıdır.

    ABD: Bütün tezgahı kuran rengini kolay kolay belli etmeyen Radikal İslamcılarla savaşıp aynı zamanda onu finanse eden Türklüğün ve aynı zamanda insanlığın en büyük düşmanıdır. ABD'nin Türkiye ve Orta Asya ile ilgili faaliyetlerini yazsak ciltlere sığdıramayız. Kısaca tüm maşaları tutan eldir.

    İSRAİL: Vaad edilmiş topraklar için savaşmayı değil toprak almayı ya da içten yıkmayı çalışam küresel tehdit olan israil tüm ülkelerin içine girmiş sinsi ve tehlikeli hastalıktır. Ülkemizi PKKya aktif destek vermektedir. Bunun sebebi de tevratta geçen Ortadoğuda kaybolan yahudi aşiretinin Kürtler olduğuna inanmalarıdır. Ayrıca Kukla bir Kürt devleti ortadoğuda israili rahatlatacak ve tek istenmeyen devlet olmaktan çıkaracaktır.

    YUNANİSTAN: Hemen hemen her kesimin Türk düşmanı olduğunu kabul ettiği bu devlet Megali ideayı gerçekleştirmek için her yola başkoymaktadır. Ege Adaları, Batı Trakya, Kıbrıs ve Hava sahası gibi sorunlar yaşadığımız bu ülke kendini bizansın varisi olarak görmekte ve İstanbulu ele geçirip Büyük Yunanistanı hayal kurmayı hayal etmektedir.

    ERMENİSTAN: Uluslararası kamu oyunda biz en çok sorun çıkaran ermenistan kendi ihtiyacını bile avrupalı devlerlerin yardımıyla karşılıyan kukla bir devlettir. Amacı dünyayayı sözde Ermeni soykırımına inandırarak bu arenada Türkiyeyi yalnız bırakarak Türkiyenin ödeymeyeceği bir tazminat alarak Ağrı ve çevresinde tarihte var olduğunu sandığı fakat var olmayan büyük ermenistanı kurmaya çalışmaktadır. Türkiyeyi içten bölerek amacına ulaşmaya çalışmaktadır. Ayrıca Dağlık Karabağı işgal ederek Türk Dünyasıyla Türkiyenin bağıntısını Koparmaya çalışmıştır.

    RUSYA: Turanın en büyük düşmanı ve engelleyicisi olan Rusya, sıcak denizlere inmek ve Türklüğün ulu çınarını olan Türklüğü yok etmek için başta pkk ve sol gruplar olmak üzere her türlü yasadışı örgüte destek vermektedir. Şunu unutmayalım. Rusyanın en büyük düşmanı ABD değil Türkiyedir. Tarihte Rus- ABD savaşı yokken Türk- rus savaşlarının sayısını bilemeyiz. Ayrıca rusya yıllarca Türklüğün ve İslamın en büyük düşmanı olan Kominizimi Türk insanına empoze etmeye çalışmıştır.
    Sadece bu sebelerden dolayı bizin hedefimiz AB ya da Arap dünyası değil Turan olmalıdır.
    Bunlar ve adını birçok saymadığım ülke bizi engelleyemez korkutamaz. Yeter ki biz bir olalalım, ve damarlarımızdaki asil kana güvenelim. Unutmayalım ki bir Türk dünyaya bedeldir. Bunun için Türklüğümüzü en iyi şekilde yaşayalım değerlerimizi koruyalım geliştirelim. Kısacası Türklüğümüzü sadece dilimizde değil yüreğimizde yaşatalım..

    Alıntıdır.







  •  Türk düşmanı ülkeler sizce hangileridir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdhc
    ALMANYA:Kürtlerle aynı ırkdan geldiğini savunan almanlar pkk'ya rant sağlamakta ve almanyada örgütlenmesine yardımcı olmaktadırlar.

    Bundan sonrasını okumadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.