Şimdi Ara

Antalya Burun Estetiği (Oldum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Burun estetiği (Rinoplasti) oldum , Olmadan önce netde bir çok sayfada araştırma yaptım fakat araştırma yapan kişi için il önemli olduğundan Antalya başlığıyla açmak istedim.

    -Burunda Kemer ve Eğrilik vardı gitme sebebim buydu. Bu arada iyileşme süresi için net birşey diyemem kullanılan taktiğe bağlı , benim araştırmalarımdam 2. gün işe dönende vardı, 3.gün dönende. 1 ay yatanda duydum. ama şahsi fikrim 7 gün güzel bir süre . siz blinç altınızda 7 gün ayırın erken olursa süpriz olsun. Bizde radyo dalgalarıyla kemiği kesen bir alet kullanıldı. O yüzden acı felan azdı.

    Ameliyat öncesinde bir çok ameliyat olanla konuştum. İyileşme süreci ve çektiğiniz acı v.b. konular tamamen sizin doktorunuzla alakalı, burada en önemlisi doğru doktoru seçmek.

    Bu Ameliyatı KBB ve Estetik Cerrahlar yapıyor, acaba hangsini seçsem diye bende çok düşündüm ve kader bizi KBB doktoruyla buluşturdu :)

    Fiyatlar Şu şekilde
    Devletde 3000 tl
    Özelde 7-8000 tl
    Populer olan doktorlarda : 12 ile 15 arasında ama en pahalı 15 duydum

    ben 6100 TL ye Akdeniz Tıpda oldum , Ameliyatımızı Prof. Dr. Murat TURHAN bey'e olduk. Çok pozitif enerji dolu bir doktor.

    Ameliyatdan bir gün önce kan testleri, kalp kontrolü v.b. 3-4 teste giriyorsunuz sonra anestezi doktoruna görünüyorsunuz.

    Ameliyat tam tamponsuz ve açık oldu. Buraya dokunacağım bir çok taktik var tamponlu kapalı açık v.b. bize doktor açık ve tamponsuz dedi bizde öyle olduk.

    Ameliyat'a 3 de girecektim ama gecikme ile 17:30 da girdim, son gördüğüm anestezi uzmanıyla konuşmamdı, uyandığımda bir iki doktor saçmalamaları arkadaşlarımın önünde yapmayayım diye orada konuşuyorlardı benimle.

    Sonra odaya aldılar ilk başta üşüme vardı ve bogazım acıyordu burunan nefes alabiliyordum aslında ama zorlamadım. hemşire oksiyen suyu sıktı buruna şırıngayla ağızdan kirli kan geliyor burunda kalan ve bir kaç fıs yaptılar.

    22.30 da ameliyatdan cıkınca saat başı 15 dakika göz altlarına buz konuluyor :)bçyle olunca uyku tabi haram oldu. hem refakatcı için hems izin için uykuyu o gün unuttuk. sabah 10:30 gibi hastaneden çıktık ve yüzde morarma ve herhangi bir şişlik veya herhangi bir acı yoktu. bir kaç defa tura çıktık yürüyüş için hastanede.

    Eve geldiğimde 2 sprey , 1 oksijen suyu ,1 krem , 1 antibiyotik ve 1 ağrı kesici hap kullanmaya devam ettim. ameliyat sonrası ilk gün hala şişme veya morarma yoktu.

    2.gün göz altında şişmeler oldu, ben ilk gün şişme olmayınca olmaz artık daha diye buzu kesmiştim. Böyle olunca 2.gün buza devam ettim, saat başı 15 dakika boyunca göz altlarına buz tedavisi. Burun tıkalı pıhtılaşmış kan var, şu oksiyen suyunu bol bol kullanmayı tavsiye ediyorum zaten bir zararı yada sınırı yok.

    3.gün aynı durumaydım buz tedavisi devam, kabızlık bugun geçti. diğer bir detay anestezi sonrası kabızlık bol bol ilk günden kayısı hoşafı içmeye başlayınız :) yeme içmede doktorumuz bir sınır koymadı ama zaten ağızı çok açmak istemiyorsun bilinçli bir şekilde. bende çok açmadan dişleri çok yormadan yiyebileceğim şeyler yedim.

    4.gün buz baskından oldugunu dusunuyorum gözlerde yanma ve kızarma olmaya basladı. bende göz damlası vardı rahatladan onu kullandım. burun hala tıkalı kan pıhtıları ile, ama sanki sümkürsen gelecek gibi hissediyorsun ama sümkürmedim ( doktora sormadan birşey yapmamak lazım)

    5.gün sabah baktım rahat rahat nefes alabiliyorum , bunuda 5.günde yazıyorum. Normal hayata yavaş yavaş dönüyorum şükürler olsun, Burun tabi hala tıkalı ama rahat rahat geçiyor oksihen burundan nefes almaya kalkarsam

    Gelişmeleri yazacağım editleyerek.







  • Before after ss yoksa niye actin ki bu konuyu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Diliyorsanız silebilirimde

    herşey foto değilki süreçde önemli hatta daha önemli before after doktorların instagram sayfalarında dolu var.

    oradaki resimler çokda birşey anlatmıyor, bir doktor hakkında adını vermeyeyim (antalya ve cok populer) cok başarılı memnunum diyende dolu, internetde hakkında kötü yorumda dolu.

    Bahsi geçen doktorun intagram sayfasında ise herşey harika, burunlar zaten kemerli ve sorunlu oldugu üzere before afterlar güzel oluyor. benim amacım süreçte yardımcı olmaktı. şahsi fikrim daha önemlisi fotoğrafdan.
  • süreçleri paylaşın lütfen,benim gibi burun estetiği düşünenler içi rehber olur
  • gerçekten korkunç bir prosedür

    Kolonoskopi olmayı tercih ederim bunları yaşamaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Şubat 2020; 12:41:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun hocam umarım memnun kalırsınız
  • önce sonra fotosu atar mısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.