Şimdi Ara

Turbonet kullanan varmı önerir misiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dün itibariyle Turbonet ile vedalaştım ve artık PoyrazNET teyim.


    Özellikle Twitterda medya yüklemelerinde tubonet ciddi sorun yaşatıyormuş şimdi farkettim. Görsellerin yüklenmemesi ve videoların stream edilmemesi gibi sorun vardı ben genel bişey sanıyordum ama öyle değilmiş.

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, bende poyraznet'i kullandım, ufak tefek kesintiler harici büyük bir sorun yaşamamıştım, umarım siz de poyraznet'te sorun yaşamazsınız. Turbonet 2 haftalık portal kesintisi muhabbeti ocak ayını doldurmak ve herkese zamlı fatura kesmekten ibaretti galiba :) Yukarıda yazmıştım, verdikleri hediyeyi bile iptal edip fatura kesmişler, şubat ayından 2 günlük bir kullanım vardı onu kesmemişler, acaba mart ayında mı gönderecekler diye merak ediyorum, THH'ye şikayet edeceğim onun için 1 martı bekliyorum :)

  • Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum burayı tercih etme sebebim yeni abonelik olduğu için nerdeyse tüm firmalar işte modemdir aktivasyondur kurulumdur gibi nedenlerle ücret talep ediyordu ama turbonet sadece internet paketinin parasını istiyordu ama 6ay kalırsan.Aslında çok memnundum 100 mbps internete 160 tl veriyordum ama yılbaşında 300 tl yaptılar orda biraz kötü hissettim en fazla 250 olur diye tahmin ediyordum.
    Comnete geçmeyi düşünüyordum onlarda dün zam yaptılar aylık paket olarak alırsan 100mbps 299 tl :D
    O yüzden şimdilik yerimde kalma kararı aldım zaten 6-7 ay sonra üniye gideceğim iniallah
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.