Şimdi Ara

Turbobit harici Pps'i en iyi site

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır turbobitle çalışıyorum ancak bizim türk arkadaşlar turbobitin bayiliğini üstlendikten sonra turbobit satış fiyatlarıda kazanç miktarıda ciddi oranda düştü.
    Bahsettiğim ayda 20 30 dolar değil tabiki ben bunu ciddi iş olarak yapıyorum ve aylık 3000 dolar civarı iş yapıyorum. benim satışlarım arttıkça turbobitin ödediği komisyon düştü diyeceğim odur ki artık turbobitinde suyu kaynamaya başladı ve güvenilir bir alternatif arayışına girdim.
    Hatta kendim sms satışı yapabileceğim sistemleri bile araştırır oldum. Bana önerebileceğiniz bir pps'i yüksek, Ödemesi, sayımı güvenilir bir site varmıdır.?
    Dün Oboom sitesini denedim ama tüm gün hiç satış göstermedi en az 30 satış yapılmasına rağmen :(

    Yada kendi dosyalarımı koyup üstüne direk sms vs.. yöntemlerle satış yapabileceim bir sistem varmıdır? Dosya boyutu toplamda 10 gb'yi geçmez.
    Bu tarz konularda ciddi anlamda bilgili ve bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana pm atsınlar. Yardımlarının karşılığını fazlasıyla alırlar maddi olarak tabi :D







  • Şu internet dünyasında herkes wepmaster'ken ve 10 yaşında çocuklar bile site yapmaya başlamışken şu soruya cevap verebilecek kimsenin çıkmaması çok garip :D
  • Güncel (uploaderler nerdesiniz?)
  • Şu anda bu konuda en iyi kazanabileceğin yer K2S yani Keep2Share. Üstelik bu ay promosyon var ve satış başı %70 komisyon veriyor. Turbobitten ayda 3000 çıkarıyorsan buradan ayda en az 3 katını kazanırsın. Ödemelerde hiçbir sıkıntı olmaz. Refimden kayıt olursan her türlü desteği verebilirim sana dostum. Zaten refimden üye olman sana bir şey kaybettirmez biliyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 2 Mart 2015; 15:17:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medcezir55

    Şu anda bu konuda en iyi kazanabileceğin yer K2S yani Keep2Share. Üstelik bu ay promosyon var ve satış başı %70 komisyon veriyor. Turbobitten ayda 3000 çıkarıyorsan buradan ayda en az 3 katını kazanırsın. Ödemelerde hiçbir sıkıntı olmaz. Refimden kayıt olursan her türlü desteği verebilirim sana dostum. Zaten refimden üye olman sana bir şey kaybettirmez biliyorsun.

    Ref linkini bulamadım. Şimdi üye olmuyorum dostum ref linkini atıver sana zahmet. Birde ne zamandır bu site ile çalışıyosun sayımları nasıl vs.. yazarsan sevinirim. bir günlükte olsa denerim eğer adam akıllı sayım yapıyolarsa tüm dosyaları taşırım buraya.
    Ref konusunda sıkıntın olmasın. Nedir nasıldır vs.. yazıver sana zahmet.

    Edit: Dostum sitede 3 günlük pre satışı var o bana gelmez. 3 günlük pre diyatı 4 dolar herkes onu alır. File boom.me yan sitesiymiş orda en düşük 30 günlk diyor yan siteleri hakkında bilgin varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ağca -- 2 Mart 2015; 20:01:28 >




  • Dostum özelden yazıyorum ayrıntıları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.