Şimdi Ara

Tüm şehre bedava internet!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm şehre bedava internet


    Dünyanın bir numaralı arama motoru Google, ABD'nin San Francisco kentini dünyanın kablosuz bağlantı başkenti yapmak için önde gelen internet portalı Earthlink ile işbirliği yapacak.

    Google ve Earhtlink şirketlerinden yapılan açıklamada, ABD'de ilk kez tüm metropolü kapsayan bir “wi-fi” bağlantısına sahip olacak San Francisco kentindeki tüm internet kullanıcılarının bu hizmetten ücretsiz faydalanacağı belirtildi. Google şirketi de yaptığı açıklamada, bu projeyi, insanların bilgiye online ve hızlı bir şekilde ulaşabilmelerini sağlayacak yeni teknolojilerin üretilmesine odaklandıkları için başlattıklarını bildirdi.

    San Francisco Belediyesi kısa bir süre önce tüm büyük metropolü kapsayacak kablosuz internet bağlantısı kurulması için “hi-tec” (yüksek teknoloji) firmalarının katılabileceği ihale açmıştı. Jeff Kagan isimli internet uzmanı, Google ile Earthlink arasındaki bu ittifak ile bu projenin “çok etkileyici” olduğunu belirterek, bundan böyle ABD'nin kent kent ücretsiz kablosuz internete geçeceğini belirtti.

    EN ÇOK “HOT SPOT” TOKYO'DA

    Bu arada dünyada en çok “hot spot” adı verilen kablosuz internet bağlantı noktası yarışında, Güney Kore'nin başkenti Seul birinciliği Japonya'nın başkenti Tokyo'ya kaptırdı. İnternet rehberi Jiwire'ın bildirdiğine göre, Seul'de kullanıcıların dizüstü bilgisayarlarıyla internete bağlanmak için kablosuz geniş bant bağlantı alabilecekleri 2103 wi-fi noktası bulunurken, Tokyo'da 2109, üçüncü sıradaki New York'ta 1981 ve dördüncü sıradaki Londra'da 1846 hot spot bulunuyor. Beşinci sıradaki Paris de 1132 kablosuz bağlantı noktasına sahip.

    ABD'nin bu sektördeki en ileri kenti San Francisco 892 wi-fi noktasıyla bu ülkede iki numaralı kent olurken, 1981 bağlantı noktasıyla New York birinci, 653 hot spot ile Chicago üçüncü sırada yer alıyor.

    Jiwire adlı internet rehberine göre, İstanbul'da 183, Ankara'da 74, İzmir'de 38 ve Antalya'da da 32 hot spot bağlantısı bulunuyor.
    kaynakhttp://www.haber7.com/haber.php?haber_id=140013
    kıskandım yav. nerde türkiyede böyle büyük işler yapacak adamlar
    ne dersiniz arkadaşlar ilerde türkiyede de böyle olurmu acep???







  • İlerde Türkiye de böyle olur ama biz yine "ilerde böyle olur muyuz ki?" demeye devam etmesek bari...
  • COK IYI VALLA
  • quote:

    Orjinalden alıntı: un.real

    İlerde Türkiye de böyle olur ama biz yine "ilerde böyle olur muyuz ki?" demeye devam etmesek bari...


    sence ne diyelim gözüm? evet ilerde olacaktır eminim bu büyük sermayerler kar için mutlaka gelip buraya da kuracaklardır.
    yiğidi öldür hakkını yeme. adamlar teknolojide ileride. biz ise gerideyiz. çok çalışmamız lazım onları yakalamamız için. ancak bizim milletimizin batıya yüzünü çevirmekten anladığı onların yaşam tarzı ve kültürünü almak oldukça zor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: waa

    quote:

    Orjinalden alıntı: un.real

    İlerde Türkiye de böyle olur ama biz yine "ilerde böyle olur muyuz ki?" demeye devam etmesek bari...


    sence ne diyelim gözüm? evet ilerde olacaktır eminim bu büyük sermayerler kar için mutlaka gelip buraya da kuracaklardır.
    yiğidi öldür hakkını yeme. adamlar teknolojide ileride. biz ise gerideyiz. çok çalışmamız lazım onları yakalamamız için. ancak bizim milletimizin batıya yüzünü çevirmekten anladığı onların yaşam tarzı ve kültürünü almak... oldukça zor.
    Ben de bunu söylemek istemiştim.




  • ya bu hot-spot olayı nasıl işliyo.

    Benim anladığım kadarıyla beleş internet noktaları demi????


    o bölgede net beleş yani ...
  • unreal
    arthur açıkcası ben de merak ettim. ben izmirdeyim 33 tane varmış şuralarda:
    http://usatoday.jiwire.com/search-wifi-hotspots-general.htm?type=city&radius=5.0&geocode_index=0&venue_group_id=0&radius_unit=mi&latitude=0&longitude=0&address=&city=&city_id=3455000&state_id=0&state=&country_id=1&country=TR&zip=&hotspot_name=&location_type_id=0&technology_id=0&pay_free=both&provider_id=0&ssid=&jump_letter=&wisp=&limit=&startnum=1&num_per_page=10&tab=4&

    havaalanı,demiryolları, oteller tatil köyleri alışveriş merkezleri bazı restoranlar....
    güzel hizmet. evet bedava internet!! forumda birisi de otobüsle seyahat ederken(ulusoy muydu neydi) internet bağlantısının olduğunu söylemişti. hatta ordah yazmış felan. tabi bizde kablosuz destekli dizüstü yok o başka.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.