Şimdi Ara

Tulpar T7 çanta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk konumu açıyorum bu forumda yardımcı olursanız sevinirim

    Tulpar T7 alıyorum bu hafta üniversiteye götüreceğim için rahat ve fiyatı makul bir çanta arıyorum daha önce t7 için çanta alan biri varsa tavsiyelerini bekliyorum.
    eski çantamı 25 tl ye vatandan almıştım aslında hala sapa sağlam duruyor ancak 15.6inc

    biraz sert yapılı kumaş tarzı olmayan kasnaklı bir çanta varsa tavsiyenizi bekliyorum fiyat sanırım max 70-80 civarlarında ayırabilirim t7 sömürecek beni







  • upp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivasligazi99 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Monster'ın kendi verdiği sırt çantasının fazlasıyla yeterli olup başka çanta aramanıza gerek olduğunu düşünmüyorum işin açıkçası. Kendim ara sıra taşımak için kullanıyorum ama sık kullanan arkadaşlar da yorum yaparlarsa daha sağlıklı bir değerlendirme olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.3.1 modelinden alacağım için yanında çanta yok sanırım. öyle bir çanta açıkçası bende de var 67 tl sırt çantasına vereceğime kötüde olsa normal bir notebook cantası alırım, duruma göre sırt çantamın içine koyarım alacağım çanta ile birlikte :)
    okula götürürken böyle yapıyordum ama heryere sırt çantası götürülmez diye düşünüyorum ayrı bir çanta şart bence.

    sırf çanta bulamadım diye t5 almakta istemem doğrusu :)
  • sivasligazi99 S kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 17" keyfinden mahrum kalmayın. Sırt çantanız varsa gerek yok o zaman. Tulpar T7 v1.2'nin eski modeline sahip arkadaşım var böyle ağır bir notebook için o da zamanında sırt çantası yerine notebook çantası almış ancak şikayetçiydi taşıma konusunda sırt çantası tavsiye ediyor ben de o yüzden sırt çantası konusunda ısrar ettim hocam.
  • çanta fiyatlarını gördükçe benimde aklım sırt çantasına gidiyor ancak kısa mesafeye bile sırt çantasıyla gitmek koyar bana açıkçası her an okula gidiyormuş gibi hissetmek.. ve ben sırt çantalarını hor kullanabiliyorum ondan da korkuyorum biraz bi yere koysam zarar görme riski yüksek benim çantada notebook yeri var kalınca yapılmış bir bölüm ama güvenemiyorum laptop dediğin hep yanımda elimin altında olmalı uzun yıllardır alışmışım çaresizim . sanırım 17'' üstü kimse normal çanta kullanmıyor forumda




  • ölçüler pc 1 cm büyük geliyor o kadarıda sorun çıkarmaz diye düşünüyorum tavsiye için teşekkürler.
  • sivasligazi99 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Alırsan uyup uymadığını yazar mısın ben de almayı düşünüyorum da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.