Şimdi Ara

Tuknet IPTV erişim sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
27.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • srkn2533 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Her yerde olduğu gibi herkes problemi kendi üzerinden atmaya çalışıyor. Malesef sorunu çözemedim hala.


    Sorun doğrudan ISS de olsa laptop veya telefondan nasıl açabiliyoruz aynı yayınları @Fr.BJK? Turknet destek kaydına cevaben de bunu söylediler. Şu an söyleyebildiğim tek şey 1300 güncellemesi ile Samsung Tizen Tv'de Turknet kullanıyor iseniz iptv açamıyorsunuz. @Samsung @TurkNetDestek

  • w.wallace kullanıcısına yanıt
    Televizyonun ile mevcut iss arasında bi uyumsuzluk var ama kesin sorun hangisinde bilemiorum tabi. Gıcık bi durum allah sabır versin. Diğer cihazlarda da açmasa sorun iss de dicem. Ama diğer cihazlar bu iss ile açıyor diyosun. Tv de başka internet hatlarıyla çalışıyor ama turknetle çalışmıyor. Çok garip.

    Bende mibox, xiaomi telefon, notebook ile turknet üzerinden sorunsuz kullanıyorum.
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Bu dediklerinin hepsinde ben de izleyebiliyorum. Hatta Tv'nin tarayıcısı üzerinden webtv yayınını bile açabiliyorum iptv sağlayıcısının :) Bazı applicationların(iptv, blutv vs) kullandığı portlarla alakalı sanırım durum

  • w.wallace kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız network ekiplerimizden bilgi alacaktır. Sorun bizden kaynaklı ise çözümleyeceğiz.
  • w.wallace kullanıcısına yanıt

    Tüm denemelerime rağmen çözüm bulamadım son çare internetimi başka bir firmaya taşıyorum bir kaç gün içinde geçiş sağlanacak durum düzelirse buradan sizleride bilgilendiricem.

  • srkn2533 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunuwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız ve network ekiplerimiz kontrol ederek bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bende aynı sorunu yaşıyorum çok iptv smart iptv samsung tv haricinde heryerde çalışıyor mobilden de açılıyor kanallar wifi den açılmıyor türknet bişeyler yapıyor sanırım

  • w.wallace kullanıcısına yanıt

    Hocam müjdeler olsun,

    bugün itibaryle türknetten netspeed e geçişi gerçekleştirdim ve tvdeki smart iptv uygulaması düzeldi sorunun kaynağı çözülmüş oldu böylelikle

  • quote:

    Orijinalden alıntı: srkn2533

    Hocam müjdeler olsun,

    bugün itibaryle türknetten netspeed e geçişi gerçekleştirdim ve tvdeki smart iptv uygulaması düzeldi sorunun kaynağı çözülmüş oldu böylelikle

    Bu olay TurkNet e pahalıya patlar. Bende de olsa 1dk durmam.

  • 1 Hafta önce Turknet'e geçiş yaptım ve maalesef aynı problemi bende yaşıyorum.


    Daha önce TTnet kullanırken böyle bir sorun yoktu.


    Samsung TV'den Smartiptv veya farklı bir iptv uygulaması ile kanalları açamıyorum veya 30 saniye kanal geçiş süresiyle açabiliyorum.


    Aynı Televizyona telefonumun internetini bağladığımda açılıyor. Yada aynı iptv'yi bilgisayar veya telefondan turknet bağlantısı ile açabiliyorum.


    Problem Samsung Tv ve Turknet uyumsuzluğundan kaynaklanıyor bence.


    TV den DNS değiştirmeyi denedim bu defa hiç bağlanmıyor.


    Örneğin, TV'de Netflix, Youtube gibi uygulamara hızlıca giriyorum fakat BeinConnect Canlı Tv ve Smartiptv'de sorun yaşıyorum.


    Böyle giderse Turknete veda edeceğim gibi görünüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 29 Aralık 2020; 2:26:45 >
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan bazı sayfalara erişemiyorum statüsünde destek kaydı açarak iletmeniz durumunda arkadaşlarım network ekiplerine ileterek çözümleyecektir.
  • İP TV sorunu olamaz. Sana gelen görüntü anlık olursa donar. Gelen görüntü arabellek olursa sorun oluşmaz. Arabellek ne kadar yüksek olursa canlı yayın donmaz.

  • Ben de telefonun interneti (TT) ve komşunun Vodafone ev ağı ile açabilmiştim. En başından beri söylüyorum Tv deki ilgili portlarla alakalı bir durum var Turknet'te (be sebeple laptopta açabiliyoruz çünkü kullanılan port muhtemelen farklı) ancak destek kaydı açsak da bir çözüm sunmuyorlar @TurkNetDestek. @byForza hocam bilgine.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: w.wallace

    Ben de telefonun interneti (TT) ve komşunun Vodafone ev ağı ile açabilmiştim. En başından beri söylüyorum Tv deki ilgili portlarla alakalı bir durum var Turknet'te (be sebeple laptopta açabiliyoruz çünkü kullanılan port muhtemelen farklı) ancak destek kaydı açsak da bir çözüm sunmuyorlar @TurkNetDestek. @byForza hocam bilgine.

    %100 bu tarz bi durum var.


    Bi arkadaşımda superonline üzerinden PS4 ile online oyunda yurtiçi arkadaşlarıyla oynayamıyor. Yurtdışı random oyun sıkıntısız.


    Firma bazında yapılması gereken bi takım kontroller var bu çok net.





  • w.wallace kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?

    Benim gibi bu sorunu yaşayan bir çok kişi var. Defalarca kayıt açıldı hatta detaylıca anlattım problemi fakat çözüm sunamadılar. Samsung TV'deki uygulamalara erişim çok yavaş. Beinconnect üzerinden film vs. çok geç açılıyor bazende hiç açılmıyor. İnterneti değiştirip telefondan aktarıyorum hemen açılıyor. Problemlem %100 Turknetten kaynaklı. Dns vs. olabilir. Detaylı incelenmesi gerekiyor ama Turknet elini taşın altına sokmuyor maalesef





  • benim philips android tv de kullandığım duplex ip tv uygulamasında kanallar donma yapıyordu kullandığım asus dsl17u modemin arayüzünde bir takım değişiklikler yaptım, modem kanal bant genişliğini 20 MHz yaptım takılma donma yapmıyor turknet’te
  • Evet.... 1 seneden fazladır sorunsuz kullandığım hattımda bugünden itibaren iptv de donmalar yaşamaya başladım. Mobile Hat üzerinden açınca sıkıntı yok. Klasik speedtest 70mbit çıkıyor. Yurtdışı server seçiyorum 17-18mbit değer veriyor.


    Konuda bahsedilenden farklı olarak;


    Xiaomi Android TV , Telefon , Notebook ile denedim hepsinde durum aynı. Hotspot ile denediğimde telefonun TT hattı ile sıfır sıkıntı ile izleyebiliyorum.


    Birlikteliğimizin sonuna mı geldik acaba? @TurkNetDestek

  • Modem loglarında şöyle detaylar gördüm. Dün gece 03:00 te bağlantım gitmiş ve gelmiş. Bu sırada loglara göre saçma sapan dns adresleri fln görünüyor arayüzde. Şu an google dns girdim tekrar ama bi saçmalık olduğu aşikar. Düngece hattıma neler oldu? @TurkNetDestek



    2011-01-01 03:01:10 [Notice] syslog: primary  DNS address 193.192.98.8

    2011-01-01 03:01:10 [Notice] syslog: secondary DNS address 212.154.100.18

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.