Şimdi Ara

Tüketici hakları hk, yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar,

    Eylül 2019 yılında tanınan bir mobilya mağazasından köşe takımı aldık. Ekim 2019 da teslim ettiler. Mağazaya gittiğimde Direk mağazadaki model üstündeki kumaşı beğndim ve onu sipariş verdim. 3 farklı kumaş kullanılmıştı. Teslim edildikten 6 ay içerisinde oturma grubunun kumaşında bozulmalar oldu. Firma ile görüştüğümüzde teknik inceleme sonunda ana Kumaşı değiştireceklerini ama diğerlerini değiştiremeyeceklerini bildirdiler. Şimdi asıl sorum şu,
    1- 10.000 e mal olan bu oturma grubunda bana teslim edilen tüm parçaların kumaşları değişmesi gerekmez mi? Sonuçta aynı kumaş kaplaması yapılmayacak farklı renk seçmek durumdanyım aynı sorunla tekrar karşılaşmamak adına. Ve yeni seçilen kumaş evdekilerle alakası olmayan bir renk.
    2- hakem heyetine başvuruda bulunurken dilekçeye ya hepsinin kumaş değişimi ni istiyorum ya da para iadesi istiyorum diye yazmayı planlıyorum hakem heyetine başvurduğumda bu durum aleyhime dönebilir mi?
    3- kaş yapayım derken göz çıkarmaktanda biraz tırsıyorum eğer aleyhime karar verilirse bu bozuk kumaşlar da elimde patlar. Bu konu hakkında bilgi verebilecek var mı?

    Tüketici hakları hk, yardım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.