Şimdi Ara

Tüketici Dayanışma Platformu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
32
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bakarım hocam bahsi gecen ürünü değeri 4 bin TL deyi fatura bedeli mahkeme açmaya değer mi sizce hayır diyeceksin biliyorum ama yapılan hazmetiyorum bir de tehditten dolayı karakolu ifade vermeye gittim ama gerçekten tehdit etmedim utanmadan birde cep telefonları engellendim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tamerpiyade kullanıcısına yanıt

    Hocam şöyle ki, fatura bedeli 1 TL dahi olsa, hak haktır ve mahkemede hak aranabilir söz konusu 1 TL için. Yani tutarlara takılmayın hocam.


    Uyap Vatandaş Portal dan hakkınızda açılan davaları görebilirsiniz hocam.

  • Tüketici Dayanışma Platformu


    Tüketici Dayanışma Platformu


    Tüketici Dayanışma Platformu


    Tüketici Dayanışma Platformu

    Merhabalar

    Bir konu hakkında size danışmak istiyorum arkadaşlar. Türkcell pasaj üzerinden Asus rog mınitörlerden aldım ,monitörün çerçevesinin dış tarafında bir çatlak var ve ordan ışık sızıyor. Bunu turkcell e söyledim Asus ile görüşmem gerektiğini Asus un teknik inceleme sonrasi ürünün hatalı olduğuna kanaat getirirlerse kendileri tarafından değiştireceklerini söylediler.ben de Asus a bu konu hakkında geri bildirimde bulundum dosya açtım bir ay oldu hala monitörü gelip adresimden alıp teknik inceleme yapacaklar. Her hafta asus mh ni arayıp ürünü almadınız ne zaman alacaksınız dediğimde özür dileyip 2-4 gün içerisinde halleşeceklermiş söylüyorlar ama hala gelen giden yok. Elimde arama kayıtları be mailleşmeler var. Üründeki kusurların fotolarını ekliyorum buraya. Napabilirim mağdur oldum mağdur olmaya devam ediyorum daha ürünlerini bir ayda kargo ile aldıramayan firmanın ürünün incelemesi için 2 ay daha beklemesini istemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herese Selam, Hepsiburadadan telefon aldık. Ertesi gün telefonun fiyatı arttığı için bize göndermediler. tüketici hakemheyetine verdik ve kazandık. Daha sonra hepsiburadadan bildirim geldi ve yasal hakları olan 15 günlük süreç içerisinde itiraz edeceklerini bildirdiler. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor? Bilgi verirseniz sevinirim.

  • Scorpion_61 S kullanıcısına yanıt

    Her yerde bunu yaymanız gerekiyor. THH'den kazandığınız şeyde bile koskoca firma 3-5 kuruşun peşine düştüyse sıkıntı yani.


    Siz bekleyin itiraz ederse etsin. İtirazdan sonraki süreçte sizin de itiraza cevap vermeniz gerek diye biliyorum ama belki de yoktur. Dilekçelere bakarsınız Uyaptan itiraz ettilerse tekrar konuşuruz

  • Merhabalar.


    İstikbal yatak ile giriştiğim mücadele kısaca ektedir. Önce sorunu alışveriş

    yaptığım bayi ile çözmeye çalıştım olmadı. İstikbal müşteri hizmetleri ile çözmeye

    çalıştım olmadı. sikayetvar sitesi üzerinden şikayette bulundum. İstikbal müşteri

    hizmetleri sorunu çözeceklerini idda ettiler yine olmadı. Bunun üzerine kısa bir

    ürün inceleme videosu çektim yine olmadı. Bunun üzerine THH başvuruda bulundum.

    Ama süreç çok uzun ve yatak atıl durumda bir kenarda duruyor.


    Savaş bey siz detaylı olarak mailde attım. Eğer uygun beni haklı görürseniz İstikbal markasını

    ifşa etmenizi talep ediyorum. Aşağıda çektiğim video linki ve şikayetvar linkide yer almaktadır.


    Saygılarımla,



    Tüketici Dayanışma PlatformuUyku Mühendisiyoutube
    Bu videoda #îstikbal Grand Comfort 5 Zone isimli #yatak incelemesi, alışveriş süreci, ve #istikbalyatak markasının son tüketici nasıl mağdur ettiği anlatılmaktadır. #istikabal #istikbalyatak #istikbalpişmanlıktır #yatak #grandcomfort5zone
    https://www.youtube.com/watch?v=jSmw8qmMZ_I




    Tüketici Dayanışma Platformu
    Tüketici Dayanışma Platformuwww.sikayetvar.com
    İstikbal 30 Günlük Mutluluk Garantisi Aldatmacası!
    https://www.sikayetvar.com/istikbal/istikbal-30-gunluk-mutluluk-garantisi-aldatmacasi




  • Scorpion_61 S kullanıcısına yanıt

    Aynı durum bende de oldu. Dava açtılar, cevap verdik bekliyoruz. Bilirkişi de benim lehime rapor yazmış, şimdi ona da itiraz etmişler. Yıldırma politikası izliyor koskoca HB. Ben sonuna kadar mücadele etmeye çalışacağım.

  • @SAVIAR hocam merhaba,


    Bir çok yere konu açtım ama doğru konu burası sanırım :)


    Pazarama'dan dün aldığım normal satış fiyatı 20 k olan dyson v12 için 12k ödeyerek sipariş verdim. Bugün tedarik edilemediği için iptal edildi. Aradığımda üç iş gününde iptal hakkımız var dediler. Yapabileceğim bir şey var mı?


    şimdiden teşekkürler.



    Tüketici Dayanışma Platformu




  • kartal_10 K kullanıcısına yanıt

    Selamlar, elbette var. Yine bir firma tarafından "yaratılmış", uydurmasyon, atmasyon bir yasa söz konusu. Zira satılan bir ürünün temini için belli bir süre aşımı kesinlikle söz konusu değildir (eğer sizinle özel bir yazılı sözleşme yapmıyorsa, ki yapıldığı durum dahi şaibelidir, karşılıklı güven ve iyi niyet esastır). Firmalar tarafından size satışı yapılmış her ürün, kayıtsız ve şartsız size teslim edilmek, teslim edilemiyorsa da sizle uzlaşarak ve sizin onayınızla (yazılı veya sözlü), bir çözüm üretmek "ZORUNDADIR".


    Tüketici hakem heyetine ilgili konuda davanızı açın. Talep olarak da ilgili ürünün tarafıma teminini arz ediyorum şeklinde belirtin.

  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    @SAVIAR hocam çok teşekkürler detaylı bilgilendirmeniz için. Tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum.

  • Merhabalar, 1 yıl önce alınan bir ürün için "misli ile değişim" hakem heyeti başvurum olumlu sonuçlandı.

    Fakat ilgili firma önce fatura tutarını ödeyelim dedi ki şuan aynı ürün o tutarın 3 katı kabul etmeyince aynı ürün şuan elimizde yok 1 ay sonra gelir gibisinden konuşunca sinir olup gittim icra başlattım.

    Şimdi uyap vatandaştan bakıyorum.

    Son eklenen evrak 22.11.2023


    Tüketici Dayanışma Platformu



    Bundan sonra herhangi bir yazı, bilgi yada belge yok.

    Sürecin nasıl olacağı hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi.

    Teşekkürler.





  • Merhaba arkadaşlar , nereden nasıl başlasam bilmiyorum . Çünkü çok daraldım . Sebebi ise yaklaşık 41 Bin TL ye Laptop aldım Black Friday indirimlerinden. Laptop beklerken tarafıma 28 Kasım günü çocuk Banyo ürünü bırakılmış Hepsijet tarafından .Evde babamlar var yaşlı insanlar.Laptop teslim edildi bilgisi gelince kendilerine ulaştım . Babam laptop filan gelmedi diyor. Bende kutu barkodlarını kontrol ettriyorum bir yandan . Neyse konu anlaşıldı . Başkasına ait başka bir satıcı tarafından gönderilen bir ürünün yan yüzeyine nasıl olduysa benim laptop etiketi de basılmış ama kırışmış bir şekilde. Nizami halde bulunan barkodu dikkate almamışlar buruşmuş laptop tesllimat kargosu oalrak bize bırakılmış gidilmiş. Hemen satıcı (bozdan Teknoloji ) - hepsiburada - Hepsijete durumu bildirimdim kayıt filan açtılar ama 2 gündür bir çözüm sunabilen ve tarafıma dönebilen olmadı. Bu konuda sizlerden yardım istiyorum .Hepsijet çapraz kargolama olmuş olabilir diyor. Hepsiburada kayıt açtık inceleniyor diyor . Bende elime ulaşmayan ürünün fiyatını borç olarak ödemeye başlayacağım .



    Bu konuda tecrübelerinizden faydalanmak isterim . Ne yapmam lazım. Herkes bekleyin demekte . Ancak sanki mağdur olacakmışım gibi bir his almaktayım . Hakem heyetine başvuru yapabilirim ya da başka ne gibi önerileriniz olur ?



    Konuya destek beklemekteyim.Belki buralardan birilerine sesimizi duyurma şansım olur.



    Bu arada tarafıma ait olmayan ürünü bugün hepsijet firması almaya geldi iade olarak geri gönderdim.



    Laptop Satıcı : Bozdan Teknoloji .



    KArgo Firması : Hepsijet



    Alışverişi de hepsiburada uygulaması üzerinden yaptım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.