Şimdi Ara

Tuğba kuruyemiş kampanya yeniden aktif (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.208
Cevap
22
Favori
104.892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sunu da ekleyeyim, icerisinde toksik madde yoksa, yahut zirai tarim ilaci kalintisi , mantarlardaki gibi zehirleme etkisi yaratabilecek bir durum degilse , bir incirde olusabilecek problemin fazla hissedilir veya kaale alinir olmadigini dusunuyorum cogunlukca

    Bahsettiginiz bakteri uremeleri insanlarin bagisiklik sistemleri icerisinde hic bir seydir. Yeter ki insan etkisi ilac vb kalintilar olmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar paraf market kampanyası son günü bugün kredi kartıyla buradan ürün alsam kampanyaya dahil olurmuyum 80 liralık bi harcamam kalmıştı
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Tuğba Kuruyemiş'ten bana gelen incir yeni mahsul çok belli. Almadan önce de telefonda sordum riske girmedim.Zira yiyemiyorum her inciri. Yeni mahsulümüz dediler ve yeni mahsul. Hızlıca kurutalım diye bir işlem yapılıyor mu bilmiyorum,o işlemi yaparken mi ekşidi. O ıslaklıkta incirde o tad olmaması lazım. Lokum gibi yumuşacık,az bir renk değişimi var,tadı incirin bildiğimiz o ekşiyen tadı gibi değil. Haftaya konuşup durumu anlatıp sipariş vermeyi düşünüyorum,zira çubuk pestili çok sevdim. Sen de incir alırsan düşünceni bekliyorum.Biliyorsun bu işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık riske girmiyorum. Denk gelince Alıyorum 2/3 paket tariş. Oda Nefsi eğlemeye yetiyor. (Onunda çeşitleri var. Dağ inciri var, özel paketli-tercihimdir. Normal incir var, sıkışık bir şekilde paketlenmiş... )

    Edit, bende şimdi öğreniyorum, AĞUSTOS ta kurumaya alınıyormuş, EKİM dede koperatifler kuru için fiyat veriyormuş. Yeni mahsül diye sattıkları, en iyi olasılıkla 8 aydır bekleyen kuru incir. Zaten standart saklamada ömrü 1 yılmış.
    Ekşilik;https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/623817-incir-ureticisi-eksi-incirin-derdine-dustu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Odjehdpxısv O kullanıcısına yanıt
    ben cardfinans ile alışveriş yaptım tuğba dan nedense market saymadı..emin miyiz market olduğuna?
  • fıstık ezme kutusu çok küçük arkadaslar (avuç içi kadar). kilosu 110 a geliyor ve yerken toz şeker yoğunluğunu hissedıyorsunuz. bu yüzden aynı paraya guzel baklava almanızı tavsıye ederım

    badem ezmesi yedıkten sonra ağızda hafif acı bir tat bırakıyor. acı bademden yapılmış. tekrar tercih etmem.

    atom mix içinde iyi şeyler söyleyemem. değişik bir tat var.

    el yapımı dolgu çikolatayı begendım.

    incir cevizde güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deprofundisclamavi D kullanıcısına yanıt
    Ben Ziraat ile yaptım. Hem market hem Ramazan kampanyasına dahil oldu. Bankaya göre değişiklik gösteriyordur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fıstık ezmesi bitti keyifle yedim tam benlik gün kurusu arasına koyuyorum müthiş oluyor.
    Şu pekmezi ceviz sucuk muhteşemdi çok tazeydi. Tekrar alacağım ondan.
    Bol cevizli süzme lokumda çok başarılı gerçekten cevizi bol ondan da alacağım.
    Pestilli mix in üçgen ve diğer köşede ki sarma şekli olan fıstıklı şey çok başarılı bundan da tekrar alacağım.
    Kestane şekeri zaten benim almamda ki en büyük sebep.

    Bu badem ezmesi bana gelen şekerli değildi Acıbadem tadını aldım bol bol. Benim hoşuma gitmedi beğenmedim.
    Draje olarak fıstıklı Drajesi güzel. Bademli çok sert çilekli aldım çok beğenmedim frambuazlı aldım o da kırık geldi onu hiç beğenmedim zaten. Yani draje alırsam sadece fıstıklı draje alırım gene.
    Şu meşhur incir arası Cevizli olan arkadaşı da beğendim ama sıra olarak bende yeri 3. Olur :)))
    Mirvari kahve aldım. Açık konuşayım ben kahve ve filtre kahve içen biriyim hiç bana göre değil. Kahve oranı çok az. Sütlü olarak içilirse daha keyifli olur su ile olmuyor bana. Bir daha almam.
    Altın oran aldım fena değil bala karıştırıp yiyorum.
    Kuruyemişler olarak aldıklarım çok taze gelmedi o yüzden almıyorum ben kuruyemiş.
    Yanına hediyelik koydukları fıstıklı lokum yaniiii ehh işte diyeyim ona da.

    Ama içlerinde en beğenmedim balon oldu ne öyle canımm aaaaa evin her yerinde şişirip şişirip koydum hep önüme çıkıyor. Patlatacam ama heeee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kargoda 2-3 günde bozulur gibi bir hassasiyetin varsa, siteden sipariş vermek yerine gidip mağazadan alsaydın.

    Kargoda 2-3 günde tadı bozulur deyince, duyan da peynir, tereyağı falan sanır... Altı üstü, aylarca yenilebilecek şekilde kalmasını sağlayan koruyucu atmosferde paketlenmiş kuru meyve, kuruyemiş, şekerleme vb. ürünlerden bahsediyoruz.


    "Öyle bir firmanın pazarlamasını yapar gibi atlayıp " YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPILIYOR" diye yazmak çok iyi niyetli değil."

    Ne alaka? İlla olumsuz şeyler ve olumsuz eleştiriler yazmalıyız diye bir kural mı var ? Yanlış yazılan bir şey varsa ve eğer doğrusunu biliyorsam, bildiğim kadarıyla düzeltmeye çalışırım. Firmanın pazarlasından bana ne, bu kampanyadan 70 TL'lik bir siparişim oldu, ona istinaden yazıyorum. İzmir'de okurken de yerel marketteki reyonundan kuru incir, kuruyemiş vs. gibi ürünler almışlığım vardır. Yanlış/eksik gördüğüm bir şey varsa, onu da yazarım. Mesela Met Helvasında sadece sıvı yağ olduğunu yazmıştı bir üye, buna göre liste fiyatı epey kazık. %60-70 badem olan 200 gr.lık Badem ezmesi 19 TL'yken, çoğunluğu un olan 150'lık Kavala kurabiyesinin 20 TL olması da saçma. Atom mix'in ortasındaki nar aromalı lokumun epey kötü olduğunu da önceki bir mesajımda yazmıştım. Pakete yapıştırıcıyla yapıştırılmış gibiydi ve çekerken ele falan da yapışıyordu, tadı da vasatın altındaydı.


    "Benim tarzım bellidir,forumda kullanıcı lehine yazarım."

    Kampayadan faydalanma niyetinde olan birini yanlış bilgilendirince, lehine yazmış olmuyorsun.


    "Doğal kesilmiş içi açılmış inciri araştırın ne zaman ne kadar sürede yendiğini. Yok fabrikadan geliyor muş da vs. Sen yanındamısın kardeşim fabrikada paketlerken."

    Ben incir uzmanı değilim, zaten sadece incir için yazmadım o mesajı, bütün paketli ürünlere istinaden yazıdım. "Yanında mısın kardeşim" yazacağına Tuğba Kuruyemiş'e paketli ürünler şubelerden mi paketlenip gönderildiğini yoksa fabirakadan mı paketlenip gönderildiğini, sorabilirsin. Şubelerden paketlenip gönderiliyor derseler, ben yanlış bilgilendirme yaptım derim, eğer fabrikada paketleniyorsa, sen de yazdıklarını silersin o halde...


    Her neyse, fazla da uzatmaya gerek yok, uzatılacak bir mevzu da değil zaten.




  • Aldığım hiç bir ürünü çok beğenmedim sadece cevizli sucuk güzeldi öteki tüm ürünler aşırı şekerli yapay tatlı zararlı olduğunu damağım bile hissettiği ürünlerdi. 150 TL civarı sipariş verdim kuruyemiş yoktu kısaca bir çok şeyi denedim. Eskişehire has helva yapmışlar pişmaniyeden farkı yok o kadar yüksek fiyat çekmişsin tereyağı kullan sıvı yağ ile yapılmış. Kısacası çok memnun kalmadım bir daha tercih etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavanozda şuruplu kestane şekerini deneyen oldu mu? tadı iyi mi ve gramaj olarak süzme mi yoksa şuruplu hali mi yazılmış?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fındık lobisi iş başında. 60 sayfa ne lan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Millet kuruyemiş görmemiş ucuza görünce olanlar oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanyanın başladığı günlerde sipariş veren, sorunsuz teslim alan ve memnun kalanlardanım. Arada kargosu çok geç gelen, memnun olmayanlar çıkmış vs vs...

    Dün sabah 09'da tekrar sipariş verdim. Bugün 12.55 itibariyle yani az önce (28 saat içinde) teslim edildi. Tabi benim İzmir'de olmamın etkisi büyük zira fabrika daha yakın.

    Bakalım pestil, cevizli sucuk nasılmış? Ayrıca tekrar cevizli incir aldım.
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Bende bu met helvasını değişik bişey sanıp aldım, bildiğin pişmaniyeymiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: visceroid

    Kampanyanın başladığı günlerde sipariş veren, sorunsuz teslim alan ve memnun kalanlardanım. Arada kargosu çok geç gelen, memnun olmayanlar çıkmış vs vs...

    Dün sabah 09'da tekrar sipariş verdim. Bugün 12.55 itibariyle yani az önce (28 saat içinde) teslim edildi. Tabi benim İzmir'de olmamın etkisi büyük zira fabrika daha yakın.

    Bakalım pestil, cevizli sucuk nasılmış? Ayrıca tekrar cevizli incir aldım.
    Bende sıkıntı yaşayanlardanım ama bu zaman zarfında büyük ilerleme kaydettiler bence. Bu arada bende 3.siparişimi verdim. Gene de fiyat oranlarında hataları var düzeltmeleri gerekiyor. Bu arada çikolata kaplı pişmaniyeyi de yeni açtım. Açıkcası hiç ama hiç beğenmedim. Bu tarz ürünlerde Mudurnu saray helvasını tek geçerim. Alışverişlerimin hepside en az 200tl.lik alışveriş oldu. Demek ki ilgilenirsen tüketiciye insanca yaklaşırsan o da sana insanca karşılık veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız hocam, ben de ilk başta sipariş verip memnun kalmıştım. Önceki gece sipariş verdim bugün teslim aldım Konya'dan, aynı siparişi Sivas'taki kardeşimin evi için de oluşturdum o da kargoya verildi yolda muhtemelen yarın ya da en geç pazartesi ulaşır. Ben memnunum, kuruyemişi Konya'da elden aldığım fiyatla hemen hemen aynıya geliyor. Sürekli alışveriş yapacağım.
  • 20sinde sevk olan siparisim hala gelmedi. Herhalde bozulmustur artik urunler. Ptt kargo...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Adres neresi? Şehir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu hocam. Kargo 23unde boludaydi. Zahmet edip ptt kargo dagitima cikarmadi bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.