Şimdi Ara

TTNET Yavaş internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar, istanbul pendik tarafinda ikamet ediyorum. (Istanbul'un gobeginde). 8 mbps sinirsiz internetten sonra taahut yeniledi ve 16 mbps sinirsiz 24 aylik internet aldik henuz 4 ay gecti. Hiz testi he 2 mpbs nin altinda cikiyor ve internet son derece yavas.


    Ttnet'i aradik ve ariza kaydi olusturduk. Adrese gelip baktilar. Bina girisine kadar 15 mpbs geliyor ve daireye 2 mpbs geliyor dediler ve bina ic tesisatta sorun var dediler. Ev bizim olmadigi icin tadilat yapmak istemedik ve disardan CAT6 kablo cekip daireye o sekilde internet alin dedi gorevli.


    Elektrikci cagirdim ve CAT 6 kablo cektirdim. Fakat kabloyu direk modemin ADSL portuna baglayinca internet isigi hep kirmizi yandi ve hic internet alamadim. Bu CAT6 kabloyu modeme baglarken arada bi aparat vs oluyor mu? Bina ile isim kalmadi, kabloyu direk ttnetin bina girisindeki kutudan cektigim halde bir turlu internet alamadim.


    Yil 2021 hala internet hiz problemleriyle ugrasiyoruz!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pendik ne ara göbek oldu

  • :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snn Elantrikçi ya ankastreyi düzgün bağlayamamış, yada modeme gelen ucu düzgün çakamamış olabilir, bunn dışında 1 olasılık yok gibi, düşük olasılık ise bağladığı cat6 kablonun kullandığı çift'te kopukluk olabilir.

  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen dediginiz gibi. Elektrikci kablolari yanlis baglamis. TTNET den geldiler, sagolsun cocuk rj11'i soktu bastan takti duzeldi.

    16 mbps sinirsiz paketten 7 mbps aliyorum buna da sukur. Önceden 2 mbps yi geçmiyordu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.