Şimdi Ara

Ttnet yalan dolan mutlaka okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ttnet i yıllardır kullanıyorum. Hatta başka bir operatör bu güne kadar kullanmadım. Ancak kalitesinden memnun değilim. Apartmanı Superonline fiber geldiği için değiştirmeye karar verdim. Zamanında bir taahhüt vermiştim ama bir yıllık mı iki yıllık mı bilmiyorum. Ttnet müşteri hizmetlerini aradım. Taahhütümün olmadığını söylediler. Tekrar sordum. Geçen ay bitti dediler. Ben de zaman kaybetmemek için Superonline ile sözleşme imzaladım. Ay başında faturamı ödeyip üyeliğimi iptal ettiririm dedim. Bir alışveriş merkezindeki ttnet bürosuna bir şey sormak istediğimde Taahhütümün iki yıllık olduğunu öğrendim. Oysa ben yeni bir sözleşme imzalamıştım. Ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Onlar da bir şikayet kaydı oluşturdular ve telefon kayıtlarını dinleyip arayacaklarını söylediler. Yarım saat sonra arayıp "biz sizle son bir ay içinde hiç görüşmedik dolayısıyla size yanlış bilgi vermede olmadı" dediler.
    Ben sizle telefonda görüştüm. Böyle bir şeyi nasıl söylerseniz dedim. Niye yalan söylüyorsunuz dedim. İstiyorsanız savcılığa gidin diyorlar.
    Yazıklar olsun. Nelere tenezzül ediyorlar. Uğraşmayacağım. Gerekirse cezayı ödeyeceğimve bu yalancı firmadan kurtulacağım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konuştuğunuza eminseniz Türk Telekom Müdürlüklerinden şikayet edebilirsiniz. Ayrıca çıkan cezayı ödeyip tüketici hakem heyetinede gidebilirsiniz.
  • Sabit ya da mobil telefonla görüştüğünüzü ispat edebilirsiniz diye düşünüyorum. Aradığınız ve arandığınız tüm numaralar zaman ve süreleriyle birlikte kayıtlıdır.
  • Birdy Dizzy B kullanıcısına yanıt
    online işlemler den firma ile görüşmelerin kayıtları var tam hatırlamıyorum da listede altta kalan bir yerde bu kayıtlar şikayetler ve çözümler yazıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hiç böyle birşey ile karşılaşmadım ama yerinde olsam tüketici haklarına başvururdum.
  • Görüşmenin kaydını almadan bir şey yapamam. Onun için de mahkemeye gitmem lazım. 250 tl için uğraşmayacağım. Diğer operatör bu zararı karşılıyor. Beter olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet ten superonline a geçtim 183 lira ceza geldi ödedim superonline faturamdan düştü, geçeli 5 ayı geçti dün telefona mesaj geldi ttnet ten ıban numaranızı vermeniz kaydıyla 3 küsür tl banka hesabınıza yatıcaktır diye neyin nesidir bu anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk üzerinden şikayet edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birdy Dizzy B kullanıcısına yanıt
    benim olayımda senin gibi benzer galiba biz 2 ay bedava 10 ay söyledik adamlar 24 ay yapmış yada yaptılarsada benim haberim yok şimdi geri kalan 12ayda 62tl ödeyeceksiniz diyor yeni kampanyada yok genel müdürlüğe gidip iptal ettirecem kampanyadan olan parayıda alacaklarmış iyide ben 1 ay içinde 2defa fatura ödedim kampanya falan hikaye
  • Yaklaşık 8 aydır 24mbit fibernet hizmeti almaktayım bugün baktım internet hızım çok düşük, şüphelendim önce modem arayüzüne sonrada online işlem merkezine baktım, ttnet 8mbit netlimitsiz tarifesine geçirmişler müşteri hiz. aradım neden tarifemi değiştirdiniz diye bana söyledikleri sabah 11 de call center ı aradığımı fibernet den 8mbit netlimitsiz tarifesine geçmek istediğimi ve onayladığımı söylediler hat benim üstüme ve yalnız yaşıyorum böyle bir arama yok ne ben aradım nede onlar tarafından arandım bu firmanın artık ne kadar ad* leştiğini her yere yazacağım ve tüm yasal haklarımı kullanarak oynadıkları oyunu ispat etmek için elimden geleni yapacağım.
  • @angry006
    Ben de aynı tarifedeyim. İptal ettiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Jacksel
    İkimiz de ayn durumdayız. Ben görüşme yaptığım halde son bir aydır onları hiç aramamış gözüküyorum. Sen ise aramadığın halde onları arayarak tarife değiştirmişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.