Şimdi Ara

ttnet ve reklam tacizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • olur olmadık zamanda 8mblimitli tarifeye gec diye beni taciz ediyorlar telefonla ne yapabilirim bilen biri cevap versin ttnetin kampanyasını yada reklamını dinlemek istemiyorum....



  • Bu kadar aradıklarına göre bu tarifeyi iyi biliyor olmalısınız. Neymiş bu tarife ne kadarmış bize de söyleyebilir misiniz?
  • Daha güzelini söyleyeyim. Başıma geldi ama yazmamıştım.
    Geçenlerde ttnet tarafından arandım ve 1Mbit limitsiz kullandığımı (Ben bilmiyorum yaa) ve hızımın standartlara göre düşük olduğunu (kendileride kabul ediyor) ve istersem bunu 8Mbite kadar arttırabileceklerini söylediler. Bahsettikleri tarife 8Mbite kadar olan netlimitsiz olduğundan kabul etmedim. Bu olay bir kaç kere tekrarlandı. Aslında hızımın artmasını istiyordum ancak kotalı olmak istemiyordum.
    15Gb den sonra düşüyor düşmüyor muhabettine girmeden rahat rahat kullanmak için 99luk paketi düşünmeye başladım. Bazı hesaplardan sonra bir süreliğine bu 99luk paketi kullanmayı sonra fiyatı fazla geldiği zaman daha düşük bir pakete geçmeye karar verdim. Sonradan bir daha arayıp bana yine netlimitsiz pakete geçmemi önerdiklerinde ben 99luk olan 8limitsiz paketi istediğimi söyledim.
    Telefondaki kişi tamam işleminizi yapıyorum dedi.
    Hemen ardındanda hattınız en çok 2mbit destekliyor demez mi!
    Madem hattım max 2Mbit destekliyor ne diye zırt pırt arayıp hızınızı yükseltelim diyorsunuz?
    Yada gerekli düzeltmeyi yapın artık ne gerekiyorsa hat 8Mit desteklesin yok yapamayız diyorlar
    İşin garibi apartmanda tek 1Mbit kullanan benim diğer tüm daireler çatır çatır 8Mbit görüyorlar ki hepimiz aynı santrale bağlıyız. Dün yine arayıp hızınızı yükseltelim demezler mi. Dedim hattım desteklemiyormuş olsun 2Mbit alırsınız diyor. Ne yapçam ben 2Mbiti ayrıca 15gb adil kullanım hakkı da olacak mış eee ozaman 2sınırsız yaparım daha iyi. Dur bakalım daha neler çıkacak.
    Gelde çıldırma.




  • @halken
    ev içi telefon sistemini değiştir, eğer sizin apartmanda 8mbiti alabilen varsa. bu ttnetin altyapı sorunu değil. senin evdeki sistemindedir
  • Telefon sistemi derken herhalde ev içindeki telefon bağlantısında kullandığım kablodan bahsediyorsunuz.
    Telefon hattının bina içinde daireme kadar gelen kısmını bilmiyorum ama prizden (bende priz var) modeme kadar gelen kablo da olabilir problem. Gerçi hiç ek falan yok ama sanırım uzunluktan dolayı sorunlu olabilir.
    Tahminim bu yönde. Çünkü telefon hattı olan priz yan odada ve orası bizimkilerin yatak odası olduğundan modemi orada tutmuyorum. Oradan yaklaşık 20m lik telefon kablosu spittere ve modeme geliyor. O kısmı daha kaliteli bir kabloyla değiştirip yeniden talebimi iletebilirim. Zaten hala aynı cevabı alırsam demek ki bina içinden daireye gelen kabloda var bir problem işte o zaman ne yapılır bilimiyorum.
  • benim soru gazoz kapağı olmuş.
    nasıl çıkarım ttnetin arama listesinden?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.