Şimdi Ara

TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.164
Cevap
72
Favori
480.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birde benim asus modemde hız 9 küsür iken türk teşekomun gönderdiği yeni modemde 10 küsür hız çıkıyor arada 1 mbps kadar fark var bu fark neden kaunaklanır sizce ttnet modeminde ttnet dns si var onla alakası olur mu ki?
  • zhny kullanıcısına yanıt
    Telekom'un verdiği tüm modemlerde IPTV desteği vardır.
    Telekom modem değilse bridge modunda yeni bir PVC açın ADSL için 8/55 VPI/VCI, VDSL için VLAN 55 olmalı
  • Scorpionn06 kullanıcısına yanıt
    USB girişine takacağın HDD 'yi local'de paylaşabilir, ftp sunucu ile internette paylaşabilir, içindeki resim/film/müzikleri DLNA ile smart televizyon/telefon/Tablet vb üzerinden izleyebilirsin. Ayrıca 3G,4G dongle takarak dsl dışında LTE modem gibi kullanabilirsin
  • nickelcan N kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun çok güzel özetlemişsiniz 3g 4g dounge nedir peki?
  • Arkadaşlar benim modem geldi geçen günlerde yalnız benden ne kimlik fotokopi ne imza istemediler hiç birşey istemediler. taahhütame felan yoktu bir a4 kağıdı var arkasındaki kare kutuyu imzalayın ve kuryeye teslim edin yazıyor ama arkada kare kutu felan yok ben gönderemedim sorun olurmu?
  • Scorpionn06 kullanıcısına yanıt
    Turkcell VINN yada Avea Jet WiFi dedikleri

    http://www.avea.com.tr/web/tarifeler/_KademeliJetTarifeleri
  • Scorpionn06 kullanıcısına yanıt
    onu almak için tekrar ararlar seni onu alamazlarsa aboneliğin başlamış olsada geri kapatırlar
  • Herkese merhaba,

    Dün Turk telekom gelip TP-LINK TD-W9970v3 modemini kurdu. Fakat üst katta çekim gücü düşük linkteki ürünü alsam katkısı olur mu? Uyumlu bir cihaz mıdır?

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wa850re-300-mbps-n-kablosuz-wall-plug-1rj45-portlu-kolay-kurulumlu-evrensel-menzil-genisletici-p-BD302580?magaza=Hepsiburada&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.55.6&wt_pc=akakce.c.k.pc

    Teşekkürler




  • nickelcan N kullanıcısına yanıt
    İnternet taahhüdünü 27 aralıkta yenilemiştim. Modem taahhüdünü henüz veremedim yalnız 16 mbps kadar hız 75 gb akk ultranet alo konuştukça öde paketiyle beraber 59.90 TL ye taahhüt verdim ama duyduğum kadarıyla aynı tarifeyi 49.90'a alanlarda varmış 7-8 yıllık ttnet abonesiyiz bir indirim yok o yüzden modem taahhüdünü vermediğim iyi oldu arayıp indirim talep etcem yapmazlarsa başka bir internete geçerim taahhüd yaptık ama önceki taahhüd 7 ocakta bitecekti ondan önce yaptık internet taahhüdünü.

    Kararsız kaldım modemide isterler o zaman değilmi?
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum repeater yerine bunu tavsiye ederim

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wpa4220kit-av500-300-mbps-kablosuz-tak-kullan-2-lan-portlu-300-metre-mesafeli-menzil-genisletici-powerline-adaptor-p-BD303971
  • Scorpionn06 kullanıcısına yanıt
    ben 8mbps için (en çok o kadar alıyor 10 yıldır bir yatırım yapmıyorlar) ayda 82TL ödüyorum telekoma, bir siteye taşınsam superonline'a geçicem ve ilanihaye bir daha telekom'dan abone olmayacağım.

    yeni modem aldıysanız modem ücretini diğer tarifeye eklerler geri alacaklarını sanmıyorum
  • nickelcan N kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz modem kampanyasıyla aldım hocam. Ama taahhüt imzalamadım daha modemi getiren kurye gerek yok demişti nasıl bir strateji izlesem acabA?
  • Scorpionn06 kullanıcısına yanıt
    ücretsiz modem kampanyası ise telekom müşterisi kaldığın sürece sıkıntı yok başka tarifeye geçebilirsin ama akk kotasına dikkat et fiyat yanıltıcı olabilir
  • nickelcan N kullanıcısına yanıt
    Akk 75 gb hocam aştığında hız düşüyor sadece fiyatta sıkıntı olmuyor.
  • Arkadaşlar 27 aralıkta yeni taahhüt yenilemiştim. Aynı gün ücretsiz modem kampanyasına başvurmuştum başvururken modemle internet taahütünüz arasında 1 hafta veya 10 günlük fark olabilir demişlerdi. Sonra modem geldi ama kurye benden imza kimlik fotokopisi vs birşey istememişti. Daha sonra 3-4 gün önce evraklarınız bize ulaşmıştır diye mail geldi.

    Bugün aradım evraklar ulaşmış sanırım ücretsiz hızlı modem kampanyasında aktivasyonum olmuşmu dedim. Müşteri temsilcisi evet tamamlanmış dedi ve modemle birlikte internet taahütünüz 27.12.2018 tarihinde bitecek dedi. Israrla tekrar sordum modem taahhütü ayrı olmuyormu dedim o internet taahüdüydü dedim.

    Yok beyefendi modemde içinde dedi acaba yeni taahhüt yenilediğim için böylemi yaptılar böyle yaptılarsa çok iyi 2-3 kez teyit ettim öyle dedi. Görüşmelerde kayıt ediliyor bir sorun olursa 2 yıl sonra görüşmelerimiz var 2-3 kere teyit ettik derim. Müşteri temsilcisinin ismini hatırlamıyorum ama onun ismine gerek varmı?




  • Arkadaşlar bu modemde dsl_interneti bridge moda alıp routerdan yayın yapmak istiyorum ama birde tivibu kullanıyorum, sormak istediğim internet bridge modda çalışırken aynı anda iptv normal bir şekilde çalışabilir mi ?
  • faruktml kullanıcısına yanıt
    Şöyle yapabilirsiniz.Routerınızın (2. Cihazınızın) IP adresini 192.168.1.2 olarak değiştirin.Routerınızın DHCP özelliğini kapatın ve daha sonra kablo ile Modemin LAN portu ile Routerınızın LAN portunu birbirine bağlayın.
  • Asus DSL AC68U modem var onda tivibu çalışmıyor, o şekilde yapıyorum zaten ama o zamanda asusun ddns ve vpn özelliklerini kullanamıyorum, amacım sadece interneti bridge moduna almak
  • arkdaşlar akk illetinden nasıl kurtuluruz bu modemde
  • Merhaba.Ben de de aynı modem var.Sorun şu ki ev 2 katlı modem aşağı katta biz 2. kattayız.Genellikle sadece mutfakta çekiyor wifi.Wifi menziliğini nasıl arttırabilirim.Çoğu kişi TP-LINK TL-WA850RE 300 Mbps N Kablosu bu ürünü almış.Ben de alırsam bir katkısı olur mu.Nereye koymam gerekiyor alırsam bunu.Ve kurulumu zormudur acaba çünkü ben şehir dışındayım evden birine kuruduracam hiç anlamazlar bu tür şeylerden.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.