Şimdi Ara

TTnet + Superonline Fiber aynı bilgisayarda kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline 20Mbit Fiber kullanıyorum fakat ne hikmetse sabit ipye geciremediler bu yuzden ayrı bir TTnet adsl paketi almak zorunda kaldım. Bu iki baglantıyı bilgisayarımda ayrı ayrı secebilecek sekilde kurabilirmiyim. Yani istediğim zaman sabit ipli ttnet hesabım, istediğim zaman ise superonline fiber internet. Superonline ve Adsl modemleri ayrı ayrı ethernet girişleriyle bilgisayaramı takmam gerekiyor. Yoksa kablo cıkarıp otekini takmak cok zor olacak.

    Tesekkurler



  • Bildiğim kadarıyla bu iş için özel router'lar var. Onları kullanmak gerekiyor. Çünkü pc'ye birden fazla internet hattı bağlanamıyor.
  • Ağ bağdaştırıcılarını aktif/pasifleştirerek kullanabilirsiniz.

    Ayrıca ikisini de aktif halde tutup. Her ikisine de farkı farklı subnet'ler atayarak ve route komunutu kullanarak farklı sitelere / adreslere girmesi için farklı bağlantıyı kullanmasını sağlayabilirsiniz.

    route komutu kullanımı:

    http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/route.mspx?mfr=true
  • Her ikisininde aynı anda aktif olmasına gerek yok, download gerekli oldugunda superonline, sabit ip kullanımlarımda ttnet düşünüyorum. Birini ethernet diğerini wirelessdan bağlarsam aktif pasif edebilirmiyim (bağlantılar arası geçiş) windows 7'den.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philip27 -- 15 Aralık 2011; 22:38:49 >
  • birini kablolu birini kablosuz bağla panpa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdas70

    Bildiğim kadarıyla bu iş için özel router'lar var. Onları kullanmak gerekiyor. Çünkü pc'ye birden fazla internet hattı bağlanamıyor.

    bilgi islemcimiz iş yerinde iki tane ttnet + fiber sanayi hattı bir pc ye baglamayı ve iki hakkı aynı anda yürütmeyi başariyor. ttnet hat server ve baglı oldugu otomasyon programlarını calistiriyor diger hat ise fiber internet caliştiriyor.. pc de iki ethernet girişi var ne bi iki IP ag AYARI YAPIYOR BİLDİGİM KADARI İLE.. google araştırmak lzm nasil yapıldıgını
  • bir ara araştırmıştım her ikisini de adam gibi aktif yapmak windows server işletim sistemleri dışında oldukça karın ağrısı yapıyormuş.
    Linux için bu işler daha kolaymış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.