Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Sen hala konuşuyormusun?

    100 lira 1 mbit internet alıyordun şimdi 80 lira gerçek 100 mbit internet alabiliyorsun. Hala ne dediğini bile bilmiyorsun. İkide bir saçma sapan post geçme konulara gittikçe kendini daha gülünç bir duruma düşürüyorsun. Fiyatlar yüksek die dert yanıyorsan sana 4 tane türk telekom alt yapısından hizmet sunan iss sunduk. Türk Telekom'dan 24 ay tahhütlü internet almakta neden ısrarcı davranıyorsun? Amacın ne? Ne yapmaya çalışıyorsun? Türk Telekom çalışanı felan mısın? AKK iyi bir şeymiş gibi savunmalar felan?

    Firma çalışanı felan değilsen uzatma artık!
  • SaNaLiTeR kullanıcısına yanıt
    Kim sunmuş dört tane iss ? Kendinizi hizmet veriyormuş madalya takılması gereken kişiler gibi göstermekten vazgeçin. Dört tane iss dediğin dandik telekom altyapısını kullanan sürekli kopan internetiyle sanal ip hizmeti veren aylarca internet bağlatamadığın iss ler. Al birini vur ötekine. İstediğim gibi konuşurum kimseyi tehdit edemezsiniz.

    Allahın akıllısı oturduğum yerde altyapı yok sadece benim değil birçok insanın yok. Ne yapmasını bekliyorsunuz insanların internet için evimizi malımızı satıp bölge mi değiştirelim. Düdük makarnası gibi konuşup duruyorsunuz boş boş sanki bir iş başardınız kimsiniz ki siz forum köşelerinde ahkam kesiyorsunuz .
  • Merak ettiğim;

    Şu an 16mbit internet hızına sahibim mesaj geldi TT' den mevcut hızınız değişmeden limitsiz olarak faydalanacaksınız diye. Sonuçta akn li paketlerde limitsiz olarak geçiyordu ama hız düşüyordu şimdi hız düşmeyecek mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emyn1907

    Biraz önce Türk Telekomdan gelen mesaj..



    Degerli musterimiz, 1 Ocak'tan itibaren mevcut hiziniz degismeden ve ek bir ucret odemeden, paketinizi limitsiz internete donusturuyoruz. Gule gule kullanin. B001
    taahhüt var mı sizin?
  • Aynı mesaj bana da geldi. Tahattüt var.35 megabit 75 gb. 35 megabit kota sınırsız mı oldu şimdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Senin bir şey yapmana gerek yok. Sadece konuşma yeter. Her ağzını açtığınızda dahada problemler çıkarıyorsunuz. İnsanlık adına topluma en ufak bir faydanız yok. Zararınız var. AKK savunan her insan ya Türk Telekom ile bir bağlantısı vardır yada 20 yaş altı veletlerdir. Umarım birinci kısımdasın ikincisi çok daha korkunç. Bu işin bu zamana kadar aksaması bu veletlerin yüzünden olmuştur. Bu saydığım her iki kısımda da değilsen artık daha fazla uzatıp insanların canını sıkma. Forum'da Türk Telekom'un bu adaletsiz internet anlayışı ve halkına reva gördüğü fiyatlar biz internet kullanıcılarına yeteri kadar sorun çıkarıyor birde senin gibi tiplerle uğraşmayalım!
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam da bugün yine aynı paraya akn’li paket alıyoruz. Akn kalkıyor diye sevineceğiz tabi. Ama yetinmemek lazım. Fiyatlar yarıya inmeli. 40-50 liraya 100mbps alınabilmeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srvngrc

    Hocam tamam da bugün yine aynı paraya akn’li paket alıyoruz. Akn kalkıyor diye sevineceğiz tabi. Ama yetinmemek lazım. Fiyatlar yarıya inmeli. 40-50 liraya 100mbps alınabilmeli.
    aynen öyle arkadaşım bu fiyatlar rezillikten başka bir şey değil, çağ dışı, bu firmalar kartel oluşturmuştur resmen. diğer firmalar bundan farklı fiyat açıklamayacaklar.
  • fiyatları henüz net bir şekilde açıklamayıp belki de yalanlayıp taahhütü yıl başına doğru biten şanslı kişilere muhtemeşem fiyatlardan taahhütler yaptırıp gelen tepkiler karşısında fiyatları aşağı çeker gibi yaparlar tahminen. bu yüzden bizim de akıllı davranıp şimdiden tüm isslerden fiyatları net bir şekilde açıklamalarını istememiz gerekiyor. aksi taktirde yıl başına gelindiğinde her şey için geç olabilir. eğer ki bu fiyatlarda ciddilerse en hızlı şekilde bir imza kampanyası da fiyatlar için başlatılıp hızlıca çözüme kavuşturulmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 13 Aralık 2018; 19:7:37 >
  • rezillik...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler taahüte herhangi bir müdale olmaz değil mi 1.yılım bitti ekim 2019da bitiyor. 24mb 75gb kullanıyorum bi moronluk yapmazlar umarım. Limitsize geçirmeleri gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu + 18 olarak düzenlermisiniz
    Adamlar gerçekten KALDIRMIŞ
  • TTnet kullanma kullandırtma !!!
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 13 Aralık 2018; 19:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt bitmesine daha çok var 24/100gb kullanıyorum, 100 mbps 50gblık paketle geçmek şu an için en mantıklısı galiba? Göremediğim bir zararı var mı ya da belirsiz olan bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anthropomancy

    Beyler şimdi benim 16mbs 75gb akn li internetim var. Taahhüdüm Haziran 2019 a kadar devam ediyor ve 65 tl ödüyorum. Şimdi benim durumum ne olacak fiyat artacak mı ?
    Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Eğer TT ve BTK danışıklı bi üçkağıt çevirmiyorsa bir sorun görünmüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.