Şimdi Ara

TTNET REZİLLİĞİ DAVA AÇICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üniversite dönemimde kullandığımız ttnet interneti okul bittiği için kapattıracaktım fakat arkadaşlar yüzünden biraz uzadı işlem ve fazla fazla ödemek zorunda kaldık. Ttnet merkezine falan gittim imza attım tamam dediler 15 liralık bir fatura gelicek ocak ayı için onuda öde tamamdır dediler bende tamam dedim ödedim onuda aradan vakit geçti tekrar mesaj geldi dondurduğunuz aboneliğiniz açılmıştır fatura süreciniz başlamıştır bunlar dalga geçiyor heralde dedim aradım tekrar imza atmam gerekiyormuş falan attım imzayı gidip elimde belge var şuan kapattırdığıma dair bugün mesaj geldi 85 liralık borcunuz bulunmaktadır diye arıyorum açan yok müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Bunları dava etmeden laftan anlamicaklar sanırım yazık günah valla milleti saf bulup kandırıyorlar herşeyin farkında olsan bile bir şekilde insanları mağdur duruma düşürmeyi başarıyorlar. ttnet kullanmayın kullandırtmayın. kapattırdığım elimde belge olan aylardan beri kullanmadığımız internetin 85 lira borcu çıkıyor olucak iş değil.

    Edit: Aradım görüştüm hattınız aktif gözüküyor diyor olaya bakın ben hattı kapatın diyorum bayan ısrarla donduralım demişti bende dondurduğumuzda ücret ödeyecek miyim diye sorduğumda hayır dedi ayrıca siz yetki vermeden aktif olmayacak dedi şuan aktif. 2. imza attığım gün bir beyfendi bayan arkadaşın yanlış bilgi verdiğini ve şikayet kaydı oluşturmak ister misin diye sormuştu bana bende evet demiştim. tamamen kendi yaptıkları hataları müşterilerine atıyorlar rezalet bir firma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 27 Nisan 2016; 10:57:03 >







  • dgkn.95 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok kişiyi mağdur ettiler. Dondurulan hat belli bir süre sonra kendiliğinden açılır. Bunu söylemiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgkn.95 kullanıcısına yanıt
    Kapattırma için imza attıktan sonra , ikna için aradıkları zaman kesinlikle ama kesinlikle dondurma yaptırmayın , hatta o görüşmeyi ses kaydına alın , karşıyada ses kaydına aldığınızı söyleyin , iptal etmek istediğinizi söyleyin , iptal edilmediği taktirde yasal işlem başlatılacağını söyleyin.

    Geçmiş olsun , hakem heyetine veya tüketici mahkemesine başvurun hakkınızı arayın.
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Aslında gelen çağrıyı hiç cevaplamamak gerekiyor. İmza varken sesli onayın geçerliliği tartışılır. Cevaplanırsa da abonelik sözleşmemin feshedilmesini istiyorum şeklinde kesin ve net ifade kullanmak lazım. Herifler kelime oyunu yapmayı çok seviyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle konular görünce aklıma bu video geliyor


  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    İşte benim düşündüğüm nokta şu , acaba açmadığımız taktirdede telefona cevap vermedi diye dondurma işlemine kendi kafalarından onay verirlermi diye düşünüyorum.Bir çoğu insanıda bu şekilde kandırıyorlar.

    En azından konuşmada kesin ve net belirtip bunuda ses kaydına alsak elimizde delil oluyor ve çıkar yolları kalmıyor.

    Koskoca türkiyenin en büyük iss'sinin düştüğü durumlara bakıyorumda harbiden nereye gidiyoruz demeden edemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    Kapattırma için imza attıktan sonra , ikna için aradıkları zaman kesinlikle ama kesinlikle dondurma yaptırmayın , hatta o görüşmeyi ses kaydına alın , karşıyada ses kaydına aldığınızı söyleyin , iptal etmek istediğinizi söyleyin , iptal edilmediği taktirde yasal işlem başlatılacağını söyleyin.

    Geçmiş olsun , hakem heyetine veya tüketici mahkemesine başvurun hakkınızı arayın.

    Katılmıyorum. Keşke dondurma olsa. Ben daha önce bundan faydalanmıştım. Aylarca hesap dondu ve 1 kuruş fatura gelmedi. Yine ihtiyaç duydum geçenlerde ama. Geçtiğimiz ay başımdan geçenleri anlatayım size;

    Evimde ikamet edemediğim için hattımı dondurdum daha sonra tekrar dondurma için başvurduğumda "dondurma hakkınız bitmiş" dediler. Bende kapatma formu doldurdum. 2 gün sonra çağrı merkezinden aradılar; dondurma teklif etmelerini bekliyordum ama ETMEDİLER. Yalnızca 2 ay fatura ödemeyeceğim cazip bir teklif yaptılar bende onu kabul etmedim. Daha sonra "hattınızın iptal edilmesini onaylıyor musunuz?" diye soruldu. Onayladım

    Bundan tam 1 hafta sonra mesaj telefonuma mesaj geldi; "hattınız iptal edilmiştir diye" bakalım fatura ne olacak merak içindeyim




  • bugün ses kayıtlarından bahsettiler zaten telefonda adım gibi eminim ben ısrarla dondurmayın kapatın dedim bayan donduralım dedi onun dediği oldu fakat ben herhangi bir ücret ödemem diye belirttim yetkim olmadan da açılır mı diye sordum açılmaz dedi. kafam rahat o yüzden ama insanları böyle durumda bıraktıkları için kullanmayın kullandırtmayın şu illeti.
  • 2007 de bır hattım vardı kapatıtmrısdım sonra bana 2015 de kı hattım ıkapattrmaya gttgımde dedılerkı sıızn borcunuz var ne borcu dedm dıyorkı 2007 de faturanız var resmen sok oldum ne dıyorsunuz dedım dıyorukı ozman fatura gelmsı odememıssınız
    dedım fatura nere ye gelmıs ben noye bılmyorum yada benm kapatıgım hattıma nasıl fatıra gelebılyor dalgamı gecıyorsunuz doyrkı faturayı takıp etmek sızın ısınız dedım ozman sız on sene sonra canınız ıster bır fatura daha gonderıp benı suclu cıkarırsnız cunku sız soyguncluk yapıyorsunuz ben boyle bır fırma gormedım yemınle alalh dusurmesın
  • Mh si 5dk boyunca telefonda saçmalar ağzınızdan girer burnunuzdan çıkar beyninizi yakar ama o hattı dondurur... Açmayin telefonu en iyi cozum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.