Şimdi Ara

Ttnet fiber kabloyu onarmıyor, abonelik başvurumu durmadan iptal ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni taşındığım bina kagithanede 140 dairelik yeni bir bina. Ttnet fiber altyapı kurmuş binaya. Daire içine kadar cam kablo ile verilmiş bağlantı. Gayrettepe genel merkezden fiber internet başvurusu yaptım. Sonraki gün modem bağlamak için sadece tek kişi geldi. Bir lazer cihazı ile daire icerisindeki fiber optik kabloyu test etti. Sonra "cam kablonuz bir yerinden kırık vs tekrar çekilmesi gerekiyor" deyip modemi de alıp gitti. Dediğine göre saha ekibi öyle tek kablo icin gelemeyecek kadar yoğun çalışıyorlarmış. Ben gelip halletmelerini, internet gerektiren bir işte çalıştığımı ifade ettim. Eleman tamam deyip gitti. Sonraki günün sabahı herhangi bir saha ekibi gelmeden internet abonelik başvurumun teknik sebeplerden dolayı iptal edildiğine dair sms aldım.

    Ttnet müşteri hizmetlerini aradım. Başvurumun iptal edildiğini teyit edip yeni başvuruda bulunursam hattımin kesinlikle düzeltilip internet bağlanacağı aynı sorunu yaşamayacağım net şekilde belirtildi. Ancak bu sefer ne modem takmaya gelen eleman ne de zaten hiç gelmeyen saha ekibi de gelmedi. Başvurum, bu şahsiyetler benimle herhangi bir iletişime geçmeden tekrar ayni sebepten ayni sms ile iptal edildi.

    Bulunduğum binada ttnetin tek sağlayabildiği internet fiber olduğu icin telefon hattından vdsl hizmeti de alamıyorum. Superonline turknet aramadiğim firma kalmadı. Hiçbiri internet veremiyorlar bana.

    Yani kısacası internet icin tek çarem ttnetten fiber internet almam. Binada tekeller ve bana internet vermeye de niyetleri yok. Şimdi bana söyleyin ben bunları dava etsem haksız mıyım? Hem baska firmalardan internet almami öyle veya böyle engelliyorsun hem de sana internet yok diyorsun.

    O cam kabloların hepsini sökerim kırarım tüm binaya yeniden kablo çekmek zorunda kalırsın ttnet. 1 kişi senin için önemli olmayabilir ama 140 kişiyi görmezden gelemezsin.

    Neyse çok sinirlenmiştim de rahatladim simdi.

    Çözüm önerilerine açığım arkadaşlar. Yoksa bildiğin 1 ay kalıp taşınacağım evden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Adam bulup kendin yaptırma imkanın var mı yoksa illa tt nin mi yapması gerekiyor öyleyse işin zor adamların keyfine kaldın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin kablosunu kopar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceoya yaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar parasıyla hizmet getirmiyorlar yav tekel olmak böyle bir şey demek ki
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    kim ceo? paul doany mi değişti mi?
  • ttnet çalışanları sadece ttnet yapabilir diyorlar dışarıdan fiber optik kablo için hizmet alabilir miyim deyince. tek yetkili onlarmış altyapıda. şimdi ben gidip başkasına yaptırsam sorumlulukta kabul etmezler.
  • d_v_a87 kullanıcısına yanıt
    Paul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'dan paul doany'ye özel mesaj atın. Kendi değil, ekibi bakıyor ama müşteri hizmetlerinden daha üst düzey yetkileri var. Forumda müşteri hizmetlerinin çözemediği sorunları paul doany'ye mesaj atarak çözdürenler oldu.

    Onun dışında ttnet fiber altyapısından netspeed, oris, millenicom (özgürüm, prestij tarifeleri) hizmet verebiliyor ama ttnet'in kendisi bile başvurunuzu iptal ettiyse, bunlardan gelen başvuruları da rahatlıkla iptal eder diye düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.