Şimdi Ara

TTNET'den aradılar 215TL'lik Akksız Paket 49TL(Bana Özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz önce aradılar ve böyle böyle kampanyamız var, size özel, Akk yok 215TL'lik paket 49TL falan dediler. Kabul etmedim. Böyle bir şey var mı? Başına gelen, kabul eden falan?



  • taşeron firma sizi arayip paket kakalamaya çalışmış büyük ihtimal aknsi düşük bir paketi 49tl'ye satıcaklardı akksiz diye
  • Türk telekom da taşeron sistemi varmı bilmiyorum süperonline da var ve bu aralar baya azıttılar ama telekom da duymadım teklife gelirsek ücret doğru öyle bir paket var şuan fiber hepsi dahil kampanyasın da yeni gelen müşterileri 16 mbps ye kadar akk siz paket 99 tl ye veriliyor kişilere özel paket sunuyorlar son zaman da forum da bir kişiye daha akk siz paket veya kk si oldukça paketi uygun fiyata teklif etmişlerdi öyle hatırlıyorum türk telekomun web sitesin yer alan numara 444 1 444 bu numara veya 44 0 375 ti sanırım böyle numaralar dışında söylenenleri takmayın kafanıza şuan bahsedilen kampanyadayım ve 99 tl ödüyorum tekrar dan öyle bir aram alırsanız nuamrayı tehid edin veya geçmiş aramalardan numarayı not edip türk telekomu arayın numarayı iletin onlar resmi bir nuamramı taşeron mu söylesinler eğer resmi br aram ise türk telekom tarafından yapıldıysa o teklifi tekrar isteyin o anlık teklifti vs derlerse numara dan şüphelendim işim olduğu için tekrar arıyamadım ve şuan arıyabiliyorum diyip işin içinden sıyrılıp kampanyayı kapın :)


    TTNET'den aradılar 215TL'lik Akksız Paket 49TL(Bana Özel)




  • Görkem3535 G kullanıcısına yanıt
    99 lira neree, 49 lira neree. Firmalar pis işlerini (hile, tehdit, şantaj) taşeronlar eliyle yaptırıyor, buna tt de dahil.
  • 16 mbps akksiz yerine 25 mbps ve ustu akk li paket bulun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    99 lira neree, 49 lira neree. Firmalar pis işlerini (hile, tehdit, şantaj) taşeronlar eliyle yaptırıyor, buna tt de dahil.

    tabiki de 99 ile 49 arası epey var türk telekom da taşeron ile çalışıyor mu? taşeron olarak evde internet olarak hiç aranmadım o yüzden soruyorum
  • Benimde başıma böyle bir şey geldi superonline kullanıyorum,dsmart hediyeli akk'siz 25mbps 50 lira dediler bende düşüneyim sonra dönerim dedim.Superonline'ı aradım böyle bi paketiniz var mı ve bu numara size mi ait diye sorduğumda onlara ait olmadığını söylediler,hatta bir kaç kişi daha benim gibi arayıp sormuş :) Yasal işlem başlatmışlar falan filan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.