Şimdi Ara

TTnet 8mbit hiz sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar daha hizli internet kullanabilmek umidiyle 1 Mbit sinirsizdan 8 Mbit kotaliya gectim . Hizda en ufak bir degisiklik olmadi. Speedtest te en fazla 0.86 mbit gozukuyor. Sanki hiz buna sabitlenmis gibi 0.9 dahi olmuyor . TTnet musteri hizmetleri hattimin gecisini teyit etti fakat hizla ilgili tek soyledikleri santrala uzakliga gore hizin degisecegi vs vs. 0.8 Mbit lik hizin normal odugunu soyluyorlar ! Goztepe de oturuyorum,mesafem bagli bulundugum Erenkoy santralina en fazla 2 km dir . Modem konsolunda DSL bilgi bolumunde Line rate - upstream:509 Kbps,Line rate - downstream: 1009 Kbps gozukuyor ,bunlar birsey ifade edermi? Yani biryerlerde maximum downstream 8 Mbit gibi birsey gorurum diye baktim ama bulamadim. USR Maxg 9108 modem kullaniyorum.Hardware den kaynaklanan bir sorunumun olup olmadigini merak ediyorum. Bu sekilde devam edecekse cunku kapattirip baska bir alternatife gecmek istiyorum.



  • Tarifenizin değişmesine rağmen, NMS hız profiliniz değişmemiş olabilir, bir ihtimal halen 1024'tedir. Tabi eğer hattınızın kaldırabildiği maksimum hız değeri bu değilse.
  • Merhaba, bu NMS hiz profili TTnet tarafindan degistirilecek birseymidir?
    Bu arada bu 1009 kbps hattimin kaldirabildigi maksimum deger ise bu konuda yapilabilecek birsey yok demektir saniyorum? Bunu kontrol/teyit etmenin bir yolu varmidir? boylece 1 mbit uzerinde bir baglantiya para vermenin anlami olmayacak.

    TTnet musteri hizmetlerinden bir bilgi alabilmeye imkan yok. Tek soyledikleri santrale uzaklik vs vs
  • Dostum aynısı benim başımada geldi. bende 1 megabit ten 8 megabite geçtim hızda hiçbir degişme olmadı. 3 kere ttnet i aradım 2 sinde yok hattınız bu kadar destekliyor falan dediler. 3. arayışımda anlayışlı biri çıktıda arıza kaydı oluşturdu. 8 megabite degil ama 4 e çıkardılar. şimdi 8 e çıkarmaları için ugraşıyorum :D
  • Arkadaşlar tam bu noktada ince bir detay var. Şİmdi, Net paketler 1-8 mb arası değer alır, sizin değer de bunlar arasındaysa çağrı merkezi bir işlem yapamaz. Ancak 1 mb'den Net'e geçişlerde hız profili bir hata sonucu değişmeyebiliyor. Böyle bir durumda, iş asistanın bilgisine kalıyor. Eğer o değişmeyen profili farkederse, bunun için arıza kaydı açar. Ama gözünden kaçarsa, hızınız zaten normal deyip işlem yapamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.