Şimdi Ara

TTNET 3'LÜ AVANTAJ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
15.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ttnet 3lü avantaj kampanyasında ikiadet modem mi geliyor biri tvbu biri fibernet için? tek modemse tv nin yanına mı konuyor? O zaman pc ile nasıl bağlanıyoruz? wireless alıcı router mı gerekiyor bağlantı hızı düşmez mi?
  • Ben de geçen Pazartesi başvurdum bugün gelip telefonu açtılar. Modemden ve tivibudan haber yok, ne zaman gelir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frostburn

    ttnet 3lü avantaj kampanyasında ikiadet modem mi geliyor biri tvbu biri fibernet için? tek modemse tv nin yanına mı konuyor? O zaman pc ile nasıl bağlanıyoruz? wireless alıcı router mı gerekiyor bağlantı hızı düşmez mi?

    2 modem veriyorlar ama 1. modem internete ve tivibuya yetiyor.
  • Arkadaşlar bu kampanyayı kullanan insanlar bu kadar mı az yoksa kullanan buraya girmiyor mu? Net bir bilgi veren yok. Bir arkadaş ilk ay 73 tl geldi diyor. Rica etsem bu kampanyayı(3 lü avantaj) kullanan insanlar ilk ay ve sonraki aylar ne kadar ödediklerini, modem gelip gelmediğini, eksiklerini, sorunlarını yazarlar mı?
  • Mal ttnet 15 gundur baglantınyapmayınca aradım kızdım sözleşmeniz geçerliçdeğildir dedim iptal ettim bana 7 iş günü içerisinde bağlantım yapacaklarını vaadetmişlrdi. Superonine a gectim 50 mbit 100gb kota gecekusunkampanyası miss gibi

    Ttneti bana hiç savunmayın 1 aydır teşefon nakli 15 gundur fibernet tivibu bekliyorum 1 kez bile aramadılar tam 5 tane şikayet kaydım var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şimdi zorunlu tt aboneliğim(en az 20 tl) ve superonline 1 mpbs sınırsız (45 tl) internetim var.yine yazılanlar gibi 4440375 i aradığımda bir bayan güzellikle beyfendi sizin evinizde hipernet altyapısı vardır diyor.ttnet bayisini aradığınızda diyor ki santrale uzaksınız tahminim en fazla 10 mpbs kullanırsınız diyor.ev telefonunu zaten kullanmıyoruz sırf internet için var.tivibu olmasa dahi en azından 8 mpbs internete ortalama 50 tl ye sahip olabilirim.Acaba eski durumumdan daha kötü bir hale gelirmiyim?Eğer daha kötü olursa 12 ay boyunca geri de dönemem ne diyorsunuz?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de bu 3lü avantaja geçtin henüz ilk ayın faturası gelmedi, gelince vakit bulunca yine yazarım. Benim maceramı baştan anlatayım:
    Ben yalın adsl 20 mbite kadar limitsiz kullanıyordum (50 gb akk vardı) ona 80 TL ödüyordum. Evden taşınacağım için kısa süreli olsun ve sözleşme imzalamayayım diye bir süre bunu kullanmak istedim. Sonra 3lü avantajı gördüm 12 ay taahhüt isteyince 12 ay çok görünmedi abone olayım dedim. Önce TTnet müşteri hizmetlerini aradım ama bana dediler ki siz eski abonesiniz olamazsınız. O zaman eşimi yaparım dedim onu da buradan değil Telekom müdürlüğünden yapacaksınız dediler peki dedim. Telekom müdürlüğüne gittim ben adslimi iptal ettirmek istiyorum diye başvurdum, görevlinin uzattığı forma da müşteri memnuniyetsizliği 3lü avantaja geçememe yazdım. Görevli neden kapatıyorsunuz diye sorunca da anlattım o da yok efendim biz sizi geçirebiliriz dedi. Emin misin ben 2 defa telefonda konuştum dedim yok eminim deyip beni 3lü avantaja geçirdiler. 3lü avantajın ben yalın fibernet olanını seçtim yine, yani tivibu ve telefon almadım, o da aynı fiyat yani yalın fibernet parası 15TL onu almıyorlar. Tivibuyu da pek sevmedim istersem sonra alırım dedim. Herşey internette var TVde filim de. Gelip vdsl kurdular bana airtiesin bir vdsl modemini verdiler ücretsiz -öyle dediler henüz fatura gelmediği için emin değilim- hemen speedtest yaptım 20mbit gördüm. Haftaiçin rahat 18-20 mbit arası oluyor ama biraz önce tekrar yaptım 4 mbit şuan belki haftasonundandır ya da çalışma vardır, tekrar yarın deneyeceğim ve pazartesi, sorun devam ederse ararım yine onları. Ama internet hızımı arada kontrol ediyorum hep hiç bu kadar düşmemişti hep 18-20 arası idi. 1.2gb bir dosyayı 25 dakikada falan indirdim daha önce.
    Yukarıda bir üye "Neverthere" kısaca ekstra ne kadar ücret ödeneceğini anlatmış, teşekkürler ona. Kampanyaya girerken mutlaka küçük yazılarını okuyun böylece size ekstra ne geçireceklerini görebiliyorsunuz.




  • 3'lü pakette sadece internet alma imkanımız varmı? Bu durumda ücrette bir değişiklik olur mu?
  • Evet sadece internet alabiliyorsunuz. Ben öyle yaptım. Ayrıca hız düşmesinin nedeni benim 75gb aşmış olmammış. Kotaya bakınca anladım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin olabilmek için bir daha sormak istedim. Şimdi bu tarifeye geçince ev telefonuna ek ücret ödeyecek miyiz, yoksa sadece 49 TL'mi ödüyoruz. Bilgilendirir misiniz?

    Teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: James Franco

    Emin olabilmek için bir daha sormak istedim. Şimdi bu tarifeye geçince ev telefonuna ek ücret ödeyecek miyiz, yoksa sadece 49 TL'mi ödüyoruz. Bilgilendirir misiniz?

    Teşekkürler..

    İlk faturamı ödedim 53.75 TL.
  • Arkadaşlar bende bu kampanyaya geçeceğim. Ancak sorularım var, bizde kablolu modem var, kurulumda bize kablosuz modem verirler mi? Akşam 7 sabah 7 var mı? Tivibu kalitesis gibi söylentiler duydum. İnternet kullanımına göre kalite değişiyor mu? Kullananlar cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler...
  • yaw paketler birbirine karıştı bende şimdi ilk ay ttnet alo bağlantı ücreti 14 lira + yalın alacağımız için devre hazırlama ücreti 8 tl

    sonrasında 49 tl + 3.5 tivibu bağlantı ücreti 12 ay taahhüt doğrumu acaba yalın internet ücreti 15 tl yok modemde 12 ay kullanıma verilecek
  • ARKADASLAR EVİMDE TELEFONDA İNTERNETTE YOKTU GİTTİM UCLU AVANTAJA BASVURDUM, KADİN 53 LİRA HER AY DEDİ İLK AY ALİNAN UCRETLER HARİC, SONRA EMİN OLAMADİM CAGRİ MERKEZİNİ ARADİM ORDAKİ KADİN Da 55.50 KURUS GELİR HER AY DEDİ, 49 lira UCRET 3 LİRA BAGLANTİ UCRETİ, 3,50TL DE TVBU DEDİ PEKİ KULLANAN VARMİ NE KADAR ODUYORLAR TELEFON İCİN FELAN AYRİCA UCRET GELMİYOR DİMİ ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şartlarda sadece net 63 lira. Niye böyle bir kampanya yapıyorlar ki acaba?
    Bende 1 ay içerisinde evleniyorum. TTNET mi UYDUNET'mi arasında kaldım.
    Bu kampanyadan yararlanıp memnun olan var mı acaba? (:
  • her yere fiber geldi bi bizim buraya gelmedi hay :D
  • Tivibu almadığımda indirim olacaksa bu kampanyaya geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: öğretmen34

    Tivibu almadığımda indirim olacaksa bu kampanyaya geçmeyi düşünüyorum.

    tivibu alırsan 3,5 Tl ek olarak ödüyorsun.İstemezsen 49 Tl yinede.indirim vermiyor yani almazsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik en iyi paket bu gibi görünüyor... 55te sabit kalıyor mu yoksa 55+tivibu+telefon mu oluyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: öğretmen34

    Şimdilik en iyi paket bu gibi görünüyor... 55te sabit kalıyor mu yoksa 55+tivibu+telefon mu oluyor?

    54 TL:internet+ev telefonu+tivibu maxi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.