Şimdi Ara

TTMobil Başa Bela

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hattımı geçen ay TTmomil faturasızdan Vodadone faturalıya geçirmiştim üstelik tam taahhüt bitmesinden 1 hafta sonra geçiş yapılmıştı.

    Geçiş yapıldıktan 1 ay sonra TTMobil sms göndererek geçiş yaptığım hattan kalan 26 TL borcu ödemezsem takip başlatacağını bildirdi.


    Ben de edövlet üzerinden borç ödemeyi denedim ancak sistemsel hata verdi. Birkaç defa denedim aynı sonucu alınca BTK' ya şikayet yazdım.

    2 gün sonra TTMobil şikayetime otomatik cevap gönderdi ve sistem üzerinden veya TTMobil İletişim Merkezlerinden ödeme yapabileceğimi sistem sorunu olmadığını bildirdi.

    Bu mesajdan sonra edövletten yine denedim yine hata verdi.


    Bugün AVM' de Turk Telekom İşlem Merkezi' ni görünce aklıma borcu ödemek geldi. Görevli kadın "Fatura ödemesi alamıyorum" deyince nasıl yapabileceğimi sordum, bana karşı AVM' deki diğer Türk Telekom İşlem Merkezi' ni gösterdi.

    Ben de karşı AVM' ye geçtim. Oradaki Turk Telekom İşlem Merkezi görevlisi sisteme baktı "Böyle bir borç yok" dedi. Ben de borcu gösterebilmek için Iphone 14 ProMax 256GB Deep Purple cihazımda edövlet sayfasını açıp kurcalamaya başladım.


    Bu esnada içeri ak sakalı olmayan 70 yaşlarında bir dede girdi ve girer girme veryansın etmeye başladı. Bunun üzerine görevli sesini yükselterek sakin olmasını dene dene derdini anlatmasını istedi.

    Ben de edövlet üzerinde borcu bulup görevliye gösterdim. Görevli baktı ve "Emicenin de derdi seninle aynı" dedi. Dede bunun üzerine "Sizde mi hat taşıdınız?" diye sorunca evet dedim.

    Dede "Bu Turk Telekom hat taşımalarda hep böyle yapıyor" dedi.


    Görevli hem bana hem de ihtiyar kişiye Turk Telekom Genel Müdürlüğü' ne müracaat etmemizi söyledi.

    Ben de 26 TL olan borcu ödeyemeden oradan ayrıldım...








  • TT yabancı ellere satılıp, soyulup soğana çevrildikten sonra elde geriye kalan küspesi işte böyne abuk sabuk arızalar vereyyo...

  • Ha bu arada şunu da anlamışam ki antalyada bilem avmler aynı ormaniyedeki meydan ve bu yaka avm leri gibi kıçkıça konumlanmışlar demek...

  • Başarısız ve komik olmayan bir troll girişimi gibi geldi yazılanlar…

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edövlet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.