Şimdi Ara

TT VE VODAFONE NET İŞ BİLMEZLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başımdan geçenleri anlatmak istiyorum ki buradaki arkadaşlara ibret olsun.
    Yaklaşık 4 senedir Vodafone Net kullanıyorum. 5 gündür evime internet sinyali alamıyorum. Müşteri temsilcisine bağlanmak imkansız. Neredeyse 50 defa aramışımdır müşteri hizmetlerini. Zar zor bir şekilde bağlandık müşteri hizmetlerine kimse sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyor. En sonunda bir arkadaş " sizin bölgenizde TT altyapı çalışması yapıyor 30 Nisan'a kadar sürecek" dedi. Dedim siz dalga mı geçiyorsunuz? Müşteri temsilcisi bize gelen bilgi böyle dedi bitti gitti. Bu süreçte 2 gün boyunca müşteri temsilcisine ulaşamadığımı belirtmek isterim.

    TT'u arıyorum muhatap yok. Müşteri hizmetlerine bağlanınca sabit internet kısmına bağlanmak için 2'yi tuşlayın diyor 2'yi tuşluyorsun pat diye kapanıyor :)
    Evde sinir krizi geçirdim..
    2 günde TT'nin müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım ve TT il ve ilçe müdürlüklerini arayıp arıza var mı yok mu öğrenmek için defalarca aradım ve kimse açmadı :)

    Tüm bunların sonucunda bir arıza var ama bu arızayı doğrulayabileceğim bir mercii yok. Çok güzel ülke olmuşuz. Bu arada BTK'ya şikayet dilekçesi yazmak istediğiniz zaman girdiğiniz sayfa çalışmıyor :)))


    Ülkede kimse işini adam akıllı yapmıyor. Bana bir akıl verin nolur. Herşeyi uzaktan eğitime aldık. İnternet yokken felç oluyoruz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.