Şimdi Ara

TT iptal edip TürkNet'e geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom 50Mbps 200GB AKN Pkaeti kullanmaktayım, TürkNet 75Mbps ve 150GB AKN tarifesine geçmek istiyorum.
    Tabi ki bir çok gibi bende uzun süreli taahhütler verdim ve bunları nasıl iptal edebilirim yani en ucuz yolla nasıl TürkNet'e geçebilirim?

    Aboneliklerim;

    TT iptal edip TürkNet'e geçmek?
    (Tivibu için aradıklarında istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz dendi fakat sisteme taahhüt işlemişler, itiraz oluşturdum bakalım)

    Forumda 12 Ay kullanımdan sonra ceza ödemeden taahhütleri iptal edebilirsiniz diye bir konu gördüm bunu yapan ve ya hangi başvurularla yapıldığı bilen var mı?
    Nasıl bir yol izlemeliyim?

    Modemdeki hız durumu;
    TT iptal edip TürkNet'e geçmek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 26 Haziran 2017; 13:31:9 >







  • benim bildiğim türknet 120 tl fatura bedeli kadar indirim yapabiliyor taahhüt için şimdi bozsanız sizden ilk 2 ay ücret talep edilmez büyük ihtimalle türkneti arayip sor ben var diye biliyorum 120 tlye kadar taahhüt bozma ücretini onlar verebiliyorlar diye gördüm geçende arayip sor durumu büyük ihtimal ödeyecekler geçip şansınızı deneyin derim hem hızınız kota dolunca 24e düşecek hız düşsede koymaz fazla
  • Öncelikle Türk Telekom'u arayarak taahhüt bozma bedelini öğrenin. TurkNet 120 TL'ye kadar karşılıyor. Ayrıca Türk Telekom aboneliğinizi iptal etmeden TurkNet'e evrak göndererek (nakil) geçiş yapacaksınız, bu sayede hızlı bir şekilde internetinize kavuşacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 26 Haziran 2017; 14:38:27 >
  • TürkNet 120TL'ye kadar karşılıyor aylık 5-10TL lik indirim şeklinde ayrıca 12 ay dolduktan sonra iptal edip hakem heyetine giden çoğu kişi ücretsiz iptal ettirdi aboneliği fakat sen Türk Telekom'a ödersin taahüt bedelini ardından hakem heyeti kararı çıkınca Türk Telekom sana geri öder bildiğim kadarıyla bu şekilde işliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.