Şimdi Ara

TT 1000mbps Tp-link archer c5v ac1200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar ttnet 1000mbps alabileceğim bir yere taşınacağım ve forumda okuduğum kadarıyla 1000mbps alan kullanıcılarda modem ile ilgili bir sürü sorun yaşıyorlar. bundan önce 100mbit aldığım evde "yeni seri bunlar" diyerek verilen Tp-link archer c5v ac1200 kullanıyorum. özellik olarak 4 tane 1000 lan portu ve 1 tane 1000 wan portu gözüküyor sitesinde.


    Bu modemi kullananlar var mı yoksa ve memnun musunuz? yeni bir hizmet alarak yeni bir modem mi istemeliyim türk telekomdan ?




    service-provider.tp-link.com
    Archer C5v | AC1200 Wireless Dual Band Gigabit VoIP Router - TP-Link Service Provider
    https://service-provider.tp-link.com/wifi-router/archer-c5v/#specifications



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyrou -- 15 Ağustos 2022; 15:29:2 >







  • wifi tarafında hızlarda sorun yaşayabilirsiniz. Bunun nedeni hem sizin bilgisayarınızdaki wifi kartının model ve sürücü güncellemesine bağlı olarak cihazda 802.11ax olmaması bant genişliğinin düşük kalmasından dolayı 500 mbps üzeri hızlarda servis alabilirsiniz. Tabii ki menzil ve duvar kalınlıklarını unutmamak gerekir.

  • Tp-link ayrı sıkıntı archer serisi apayrı sıkıntı. Isınmayan ve qualcomm yonga setli modemlere bakmanı tavsiye ederim.

  • Ceann Capall kullanıcısına yanıt

    Wifida yüksek hızlara ulaşmama gerek yok evdeki diğer kullancılar için 100mb hız vereceğim için. Asıl amacım Ethernetle bağlı olan 2 pcde verim almak ilk etap olarak.,


    Önerebileceğiniz modemler var mı ? Elimde ekstra olarak keenetic extra dsl var ondada gigabit port yok zaten.


    Telekomdan talep edilebilecek güzel bir modem var mı ? Onun için baskı kurmayı deneyebilirim.


    not: tp link archer c5v ac1200 eski adresimde fiber 100mbit internet bağlattığımda verilen modem. En iyi modem elimizde bu var dendi ekip tarafından

  • Yeni cihaz isteyin de Vestel versinler, kablolu 100 Mbps LAN dan 95 Mbps hız alın :). Elinizdeki cihazı kablolu kullanacaksanız yeterli, kablosuzda iyi performans veya daha özelleştirilebilir cihaz istiyorsanız kendiniz router alın. Sizde zaten operatörün verdiği düzgün cihazlardan biri var her ne kadar düzgün olmasa da.

  • Bu modem yerine başka hangi modemler alınabilir? Xioami AX3200 modeli gponla uyumlu mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • Drahmizm kullanıcısına yanıt

    teşekkürler bende bunu öğrenmek istiyordum. Ellerindeki ürün gamını bilmediğim için belki bu özelliklerde daha iyi bir modem verebileceklerini düşündüm. Ama dediğiniz gibi iyileştirmek yerine vestel modem vererek durumu dahada kötüleştirebilirler.


    Elimde şuan 25-30 metre cat5(tam hatırlamıyorum) hama ve 15 metre sanırsam cat6 inca var.


    bunlar yeterli olur mu acaba?

  • yeni modem isterseniz büyük ihtimalle zte h298a getirirler ama yazılım olarak archer daha iyidir. zte nin ayarları kısıtlı dhcp bile kapatılmıyor.
  • merhaba,

    tt fiber altyapıda vodafone net fiber internet abonesiyim. archer modem var. bu modemden pek memnun değişim. önceki aboneliğimden ZTE ZXHN modem boşta duruyor. bu modemi kullanabilir miyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arazion -- 18 Ağustos 2022; 1:11:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.