Şimdi Ara

Trump'dan Türkiye'ye tehdit : Türk ekonomisini yok ederim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
3
Favori
37.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    "Trump fetöcüdür, dikkat edilmesi gerekir!
    Fetoşu bize geri verdi mi? Vermedi eeee!
    Kazan kazan oynuyor, her yöne kıvırtıyor, bizimkilerde göbek atıyor!"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akofey58

    Ordumuzunda ne kadar güçlü olduğunu tüm dünya biliyor bir emrimize bakıyor
    Amerika nerde Türkiye nerde? Tüm ordu isterse savaşa hazır terminatör robotlardan oluşsun yine bir şey farketmez. Atomu yeriz otururuz aşağıya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediği kadar zırlasın türkiye ypgyi oradan silecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işler o kadar kolay mi sanıyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim en zayıf olduğumuz nokta neresi? Ekonomi ve geçen yıl bunu denediler sonuc aldılar.Bir kere eline dusmeyiverin emperyalist ülkelerin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacağını düşünmüyorum ama eğer öyle bir hamle yaparsa ülke mefta oldu demektir.
  • Şu Rusya ile Abd savaşa tutuşsa dünya rahatlayacak da. Ama savaşmıyorlar ki. İt iti ısırmıyor işte. Denk güçler çarpıştı mı hasar büyük olur. Kazanan olmaz. O yüzden vekalet savaşı sürdürüyor. Dünyayı yönetenler orta doğuda bir oyun kurdu. Bu bölgede yaşayan Araplar, Türkler ve Kürtler bu oyunda birer piyon. Akıllılar akılsızları işte böyle savaştırır durur.
    Abd pkk-pyd'ye silah veriyor, üst akıl olarak yanlarında, onları organize ediyor. Ya biz ne yapıyoruz bu Abd'ye stratejik müttefikimiz diyoruz. Düşmanına yardım edenle irtibatını kesersin. ÜLkemizdeki üslerden abd askerlerini kovarsın değil mi? Neden yapılmıyor. Abd ile gizli anlaşmalar yapıldığını düşünüyorum. Bir yazarın biri Abd kürdistanı Tsk eliyle kurduracak diyordu. Yaşananları gördükçe haklı mı acaba diyorum. Anlamak için zaman gerekiyor. İşin sonucuna bakmak lazım. Bu işin sonucunda yine çözüm sürecine falan gidilirse. Yazar haklıymış demektir. Suriye anayasa komisyonuna, anayasa görüşmelerine pydliler de dahil edilirse. Yazarın haklılığı bir kez daha kanıtlanmış olur. Neyse oturup izleyelim. Bakalım biz orada pyd-pkk ile ne kadar mücadele edeceğiz. Belli bir hat üzerinde, Trump'ın bize çizdiği sınır kadar mı operasyon sürecek. Yoksa tek bir pyd-pkk teröristi kalmayana dek sürecek mi? Zaman bize bunu gösterecek. Ve sonucunda ne olacak. Sonuç bize gerçeği gösterecek. Bütün bu yaşananların sonucunda. Suriye bölünür federasyon kurulur. Suriye'nin Doğusunda Kürdistan kurulursa. Bütün bu mücadele verilen şehitler boşa gitmiş olur. Beni en çok işgillendiren durumlar. 1.Bizim hala daha abd ile irtibatımızı kesmememiz ve onlarla süerkli gizli görüşmeler yapmamız.2-Israrla Suriye rejimi ile görüşmememiz.(Esad ile görüşmememiz en çok kimin işine yaraıyor: Tabiki Abd) Halbuki düşmanımın dostu benim düşmanımdır demeliydik. Ülkemizdeki abd askerlerini def etmeliydik. Niye yapılmıyor. Soru işareti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05BCBF09E -- 10 Ekim 2019; 12:54:51 >




  • Amerika bu kadar çok zırlıyorsa Türkiye onun çıkarlarına darbe vurduğu içindir binlerce tır yolladığı muhimmatların konduğu yerleri jetlerimiz siliyor ondan anırıyor bu sarı kafa..
  • Gerçek toplam mesaj sayısı: 50055. Hocam ne işle meşgulsünüz acaba, merak ettim?
  • Bi kaç gün havlar ondan sonra keser sesini, kızıda ilik gibi bu arada,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikanın o mühimmatlar umurunda değil. Onun parasını çoktan almıştır hevallerden. Biz ypg yi pkk yı bitirirsek yeni silahlar satamayacağı için havlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mini DH -- 10 Ekim 2019; 13:48:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyyyy Trump... Ekonomi bitirmeyi sen öğrenecek değiliz. Biz biliriz biiiiiiizz..... Yahu sen kimsin?
  • Ekonomi mi? Ne ekonomisi, ekonomi ne arar la Türkiye'de?

    Sen istersen bir yaptırım daha uygula. Bizim bıçaklanacak turplarımız, kırılacak iphonelarımız, yakılacak dolarlarımız ve aç kalma durumunda yenilecek asfaltlarımız hazır ey Turp! Haddini bil haddini!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahım al onu Bu adam şizofren!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkesinin iç işine dönüyor, ki mantıklı. ABD'de yakın gelecekte orta çaplı bir sosyal patlama bekleniyor. Bunu engellemek pek mümkün değil gibi; ama geciktirmenin yolu Amerikan askerlerini ebesini nikahından çekmek olabilir. YPG'yi semirteceği kadar semirtti. Ama tam ideal boyda semirtti. Türkiye'yi fazla zorlayamayacak; ama Türkiye'nin de uluslar arası olur almadan yok edemeyeceği bir boya getirdi. "Yesinler birbirlerini" diyor.

    Sınır güvenliği, toprak bütünlüğü, terör konularında İran-Suriye-Türkiye'nin ortak hareket etmesi gerekiyor. O zaman fena otururlar kıçlarının üzerine de, nerede bizde o akıl? Bizimki Mezhepçilik peşinde, Sünni bloktan sermaye kapma uğruna komşusuna ihanet eden enteresan bir yapı... Küçük eniştenin mimarı olduğu çapsızlığın hayata geçmiş hali. "Sıfır sorun" iddiasından "değerli yanlızlığa" bir göç hali... Kılavuzu karga olanın burnu... Küçük enişteyi yolladılar. Yolladılar da, bir yandan da "kardeşim Esat"tan, "Diktatör Eset"e geçiş de var...

    Ama çok bıdırdamış, amma çok element uydurmuşsunuz. Terimler, laflar havada uçuşmuş. Üstelik hiçbiri de tutmadı iyi mi? Sonuç? Bol laf, az iş. Anca çene. İcraat? Yok.

    -----------------

    Ha bir de bak ne geldi aklıma... "Kardeşim Esat"tan "Katil, diktatör Eset"e geçiş süreci ile ilgili...
    Ma aile yatlarda birlikte tatil yaparken bilmiyordun sanki diktatör olduğunu da, sonradan öğrendin... Hep sonradan sonradan gelir aklın başına zaten. Hep sonradan. 25 yıl bir davayı sürüp, bir anda değiştiğini iddia edersin. Herhalde hep sonradan geldi aklın başına... Fetullah da kandırılırsın, hep sonradan sonradan... İstanbul'a ihanet etmişsin, 12 yıl sonra fark etmişsin, hep sonradan... Birlikte tatil yaptığın adamın da diktatör olduğunu sonradan anladın galiba...

    Ne diyeyim? Her millet hak ettiği gibi yönetilir. Hak ettiğimiz buymuş. Biz kendimizi geliştirmeye bakalım. Belki bir gün hak ettiğimiz hayal ettiğimize ulaşır.




  • devam ediyor aynı şekilde.


  • sasomelih kullanıcısına yanıt
    ATOM bombası atmak amerika için zor bir şey değil.

    Ekonomi şuan çöktü diyebilirim euro 1 günde yaklaşık 40 kuruş yükseldi 7-8 belki 10 liraya yükselirse ne olacak ?
    5-6 bin tl maaş alanlar için çok büyük sıkıntı değil ama asgari ücretliler ne yapacak ben söyleyim isyan çıkartırlar adam aç aldığı para yetmeyince ne yapacak doğal olarak amerika ne istiyorsa onu yapmak isteyecek. Ajlık zor bişey
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Atom bombasindan ne ara ekonomiye döndün yav bizde biliyoruz ekonomi kötü senin dedigin sey nere bu verdigin cevap nere sivilleri oyle bi atom bombasiyla bütün bolgeyi öldürmek oyle kolay değil sacma sapan konusmayin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mahvederim dedi alabora olduk. Bir de icraate geçip yaptırımlara başlasa ne olacak? Koca ülkeyi Tayyipistan yaparsan böyle ipliğe bağlı bir ekonomin olur hali ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan sirp pici bu kadar konusacagina icraat yap bak biz nasil geldik senin icinden gecmeye cikarmasaydin conileri nide onlarinda iclerinden nasil gectigimizi gosterseydik sana lafla icraat farkli dallama ....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.