Şimdi Ara

Trendyol ve iade

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trendyoldan hediye çeki ile alışveriş yapacak arkadaşları uyarmak için yazıyorum. Gereksiz olduğu düşünülürse konu silinebilir.

    Trendyoldan 60+50+10 TL toplamda 120 TL'lik 3 adet ürün aldım. Alırken 100/30 hediye çeki kullandım. 60 TL'lik ürünü iade ettim. Hesabıma geçen para 30 TL oldu. Yani hediye çekinin tamamını iade ettiğim üründen düştüler. İadeyi yapmadan önce Müşteri Hizmetlerini aramıştım ve iade durumunda hesabıma ne kadar yatıracaklarını sormuştum. Ekrandan göremediklerini ama ürün bedelinin tamamının yatacağını söyledi. Tamamının yatacağına ihtimal vermedim ama en azından diğer siteler gibi orantısal olarak hesap ederler diye düşündüm. Az önce Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Bizim sistemimiz böyle, bir şey yapamayız dediler.

    Benim hesabıma göre iade edilmesi gereken tutar 45 TL ama iade edilen 30 TL oldu. Aradaki 15 TL lik fark çok değil ama durum biraz sinir bozucu. Alışveriş yapacak arkadaşlar, aldıkları ürünleri iade edeceklerse gelen ürünlerin tamamını iade etmeleri gerekiyor. Aksi halde ürünleri indirimsiz almış olacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekeba -- 24 Aralık 2018; 10:23:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.